Urna99 |
5.1.2018 20:15
USA v hlavách porážka se Švédy, jsem zvědav na jejich motivaci + ta návštěvnost je bída, čekal jsem na ně plný stadiony, naši naopak velká motivace pro bronz, pokud zmákneme zápas do obrany + golman máme určitou naději, jinak ale kvalita Amíků větší
díky...samozřejmě o kvalitě bez aspektů není pochyb...ale takhle...
Elliot |
5.1.2018 20:17
USA už 2x selhali...se SVK, se SWE a pak málem i s FIN...no kurz je mimo.
Elliot |
5.1.2018 20:23
mám u obou zápasů do 2ako, že oba týmy dají 2+ branky.
Naši pokud chtějí urvat výhru měli by dát min. 2 kusy...USA je podle mne taky dá.
SWE a CAN -oba silná ofens podporovaná obránci, takže oba gól...
2ako u tipáče
a pak over 6 u sazky i celkový zápas...oba týmy silné výběry a pro mne osobně SWE budou zlatí - mám za 4.4 /kurz šel hodně už dolů/ Ten tým je fakt našlapaný, i když to tak možná úplně neukázali...až s USA to byl jakýsi super výkon. Navíc Nylander se dostává do ráže...jeho výkon je za očekáváním - probudil se s USA a chce na to navázat...ta jejich lajna bude osinou v kanadské obraně.
igypop |
5.1.2018 20:24
podla toho ako nastupi USA ak ako proti swe tak cesi mozu vyhrat, posobili ako po flame ziadne nasadenie v tretej tretine tahali uz nohy, keby im rozhodcovia nepomohli nedaju ani tie 2 goly
igypop |
5.1.2018 20:29
ja si myslim ze Canada vyhra , svedi prvi krat mali efektivne zakoncenie co doteraz im chybalo USA hralo velmi zle , Canada ked prehravala zvysil obratky co som cakal aj od USA(skor opak nastal) a tie ich presilovky to je uragan, USA presilovky proti swe nieco strasne ako keby nevedeli co maju hrat
Elliot |
5.1.2018 20:33
no kanada kromě USA neměla nikoho v jejich herní rovině...takže ten jejich výkon bych tu neviděl tak moc super...Dáni, SVK, ČR, FIN..to nebyli pro ně takový soupeři...až USA jakš takš jim dělalo čáru přes rozpočet...i když ten hokej byla spíše koulovaná....vše se uvidí ráno, jak na tom ty týmy jsou no*5*
Nasi maji si myslim vetsi motivaci, i nasstupy do zapasu s Finama a Kanadou nebyly spatne. 2,24 na neprohru nasich v prvni tretine vypada zajimave *2*
babka |
5.1.2018 20:39
Svédi taky neměli krom USA nikoho jejich úrovně... A se SVK 3:2, s poslabším Ruskem 3:3... Kanada win pro mě 4:2*4*
Elliot |
5.1.2018 20:42
tak není důležité nakládat soupeři dardu, ale vyhrát*5*
Kurz na SWE je mimo...oni mají daleko silnější tým než Kanada...a obrana by měla zde u SWE dominovat...uvidíme, zda to dokáži prodat.
Je možná dobře, že se to od Kanady čeká...to může SWE jen pomoci...třeba je zaskočí jako naši, ale oni mají lepší obranu, takže by mohla Kanada více znervóznět...pamatujete někdo finále CAN - RUS před několika lety?*9*
Elliot |
5.1.2018 20:44
*9*babko, ale SWE porazili USA a Kanada jen remíza*16*
igypop |
5.1.2018 20:52
eliot to ze porazili USA neberem ak si videl ten zapas USA fakt bola mimo to neboli oni to hrali horsie ako s nami a svedi doteraz trapenie v premienani sanci akurát s USA im padli krasne goli v 8 a 9 min 3 tr a bolo po zapase a to sa nezopakuje swe ledva aj s cechmi a s nami v zavere mali co robit aby nedostali na 3:3 ta obrana sa mi nezda az taka pevna
babka |
5.1.2018 20:52
Dovoluji si s Tebou nesouhlasit v prohlášení, že Švédi mají lepší tým jak Kanada. A v zápase s USA, kdyby dostali první gól oni, bylo vše jinak. Go Kanada Go*8*
Elliot |
5.1.2018 20:53
názorů tu bude hodně...já jsem na stranu SWE, jiní zase na CAN...uvidíme ráno jak se to vyvrbí...hlavně, ať padají branky*5*
Elliot |
5.1.2018 20:54
babko ve sportu se na kdyby nehraje...prostě musíš dát o branku více než soupeř...
díky všem za názory...na fandění 1 i 1X jasná :-)
a za trochu víc polechtám ČR 1.třetina gol...kolem 2.0