2:57 Nestrašil bude bodovať OK
2:57 Nestrašil bude bodovať OK
borci líbí se mi stoupající kurz na barcelonu ve španělským poháru, barca postaví béčko, ale i to má kvalitu.. může někdo posoudit v jak silný sestavě nastoupí vigo?
Uprimne nasim dnes proti Kanade moc sanci nedavam... Myslim si ze kdyby zapas s Finskem skoncil 6:2 tak by se nikdo nemohl ani divit... Cekam dneska od Kanady opet kolem 6-7 branek a docela me zaujala nabidka na KB ve fortune.. Raddysh 1.45,Katchouk 1.45,Kyrou 1.37 Howden 1,55 a nebo velice produktivni bek Makar 1.6... Sazky bohuzel nejde kombinovat ale ja proste musim jit sola za vic..
Já sem ted úplně mimo ale kurz na naše že dají v zápase 1,5 tedy 2 goly to mi připadne jako festovní oulet teda *15*
Tip! Vladivostok-Novosibirsk | Datum zápasu: 5.1.2018 08:00 | Tip: Bergström | Kurz: 2.88 | Vklad: 1
MS U20 hrate niekto Bielorusov? Ci po minulom vybuchu kaslete nato?
Bergizel zavod prispevok č.12.
Potvrdilo sa čo som avizoval. Podmienky a počasie katastrofalne. Sice dnes moc nefukalo silno,ale o čo horšie,tak vietor nefukal rovnomerne po celom doskočisku. Ale avizoval som nižšiu dôveru tipov. Ani ja som to moc neprehaňal s vkladmi.
Potešil ma vajvyšší kurz Šliri- Hayboeck 2...2,0. Sliri ani nepostupil do 2.k.
Leyhe 9m takže do 15m. s suchym triku....
Štursovi fuklo a uplne to doje...
Dnes ani veľká výhra,ani prehra.
Ale čo ma najviac potešilo tak tiket č.10 celkovo Tande-Eisenbichler. Tak Nor to dokazal a v jednom skoku na Nemca naskakal presne 19b. ( v prvom kole rovnako 130,1b.). A tak pred zaverečným závodom su vedľa seba na štartovacej páske a kurz 4,6 sa otriasa v základoch....
Pani čo dnes USA 20 proti Švédom? Okrem prehry s SR amici slapu, 2x tak v play off zápasoch . Švédi až tak nepresvedčili aj keď ešte neprehrali.. vďaka za pripadne nazory
Tip! Admiral Vladivostok - Sibir Novo | Datum zápasu: 5.1.2018 08:00 | Tip: Novosibirsk -1,5 | Kurz: 2 | Vklad: 5
Zápas Bělorusko s Dánskem se hraje na 2 vítězné zápasy? a pote kdo 2x prohrál sestoupi?
Dahlmeier OK, Wierer KO
Hermann neustála střelbu dle předpokladů a 4 chyby a Wierer sice o chybu méně, ale dnes opravdu, ale opravdu na lyžích nestíhala. Nechápu jak jí mohla tolik nadělit v běhu.
Townsville Fire - Sydney Uni Flames 78:49 (127) under OK
Bergizel zavod prispevok č.12. v ostatných
Na betku je Kuzmina na stupni vítazov za kurz 2,37 vsade je 1,8 v nasich SK
Makarainen maju dokonca kurz 3 na stupni vítazov v nasich stavkových 1,8
Zle som to pochopil alebo to maju chybne vypísane?
sekcia tenis
v sekci dnešní biatlon - sprint ženy, start 12:30 *4**4*
Mitchell 24pts over 18,5 OK
George 24pts over 21,5 OK
Tip! Kongsvinger - Stjernen | Datum zápasu: 4.1.2018 18:30 | Tip: 1x | Kurz: 2.15 | Vklad: 1
Nottingham - MK 6:2 OK
Fife - Manchester 6:2 OK
Fife bylo OK už ve 21. minutě. Jak jsem čekal, 5 gólů z přesilovek, Manchester udělal rekord v počtu vyloučených a Rosehill byl vyloučen ze zápasů už v 1. třetině.