Karty zo sekcie fotbal OK *4*
Karty zo sekcie fotbal OK *4*
Tip! USA - RUS | Datum zápasu: 3.1.2018 02:00 | Tip: RUS +2 hcp | Kurz: 1.81 | Vklad: 2
*4*Postup CZE týmu bez nervu po zasluze ok *9*
S. Jones hra za Sassari nakoniec, tam asi livko ziadne...
tak ovárek nakonec došel. *4* Kdyby Finové nebyli v zakončení dřeváci, nebylo by od půlky o co hrát...
Bayreuth - Bamberg 85:75.....Bayreuth AH +7 OK *4*
zla 1. Q, potom ale lepsim timom domaci...
z diskusie tu Olimpija hcp +17.5 OK *4*
CZ hrala to, co potrebovala na vyhru...
+ trebalo zahrat nakoniec to Torino, ti dokonca hladko rozbili Bayern...
Pls vedel by niekto poradiť kde by som našiel dnešnú zostavu Edinburgu?
Prosím chtěl bych se zeptat, nějak se mi roztáhla stránka mobilní verze fóra...musim rolovat do boku. Dříve to bylo ok. Nedá se s tim prosím něco udělat? Děkuju.
Tip! Southampton - Crystal Palace | Datum zápasu: 2.1.2018 20:45 | Tip: over 10,5 rohů | Kurz: 1.75 | Vklad: 1
Jedna analyza v sekcii fotbal...je tam vela stvorlistkov tak by to malo vyjst *12*
Info: Peťa práve zverejnila fotku na socialnej sieti s teplomerom ukazujúcim skoro 38 stupňov. Možno niekto využije.
1824|
1822|
Nejake livko ku skokom v Innsbrucku nieje?
zdravím, neví náhodou jestli je valencie full dnes? respektiv jak to vypadá s greenem a pleisem, kteří minulej zápas hráli málo, díky
Tip! Millot-Norrie | Datum zápasu: 3.1.2018 01:05 | Tip: Vincent Millot | Kurz: 3.13 | Vklad: 2
z ITA dnes (i ked tu ligu nenavidim) mozno na live pockat Sassari - Avellino.....Avellino je full, po zraneni sa vratili Fitipaldo a Fesenko...naopak, za Sassari je out guard Stipcevic (rotácia, ale dolezity hrac), problemy s chrbtom ma podkosak a druhy naj strelc S. Jones (S5, i ked asi bude hrat), po zraneni a nie uplne fit este su kridelnik D. Pierre (S5) a M. Spissu (rotácia, platný hráč).....preto mozno +5 na Avellino ak by nahodou nehral S. Jones (ale mozno aj s nim ak nie je uplne fit)...
Sterbik, babka: ma sancu zajtra Yakin Dogu potrapit Jekaterinburg u nich? Viem, ze Jekater. opustila D. Taurasi, Yakin zase ziskalo nedavno vybornu S. Gruda, ktora sa hned stala jednou z hviezd timu...doma Yakin prehral -9, ale to neboli tieto zmeny ako teraz v muzstvach...ten kurz klesol uz na hostky, len neviem aky fair je napr. vas, ci by to mohlo byt vyrovnanejsie :)
Tip! Kazaň - Lyon | Datum zápasu: 3.1.2018 17:00 | Tip: Lyon hcp +10.5 | Kurz: 1.83 | Vklad: 2