Kubas91 |
23.12.2017 08:12
Hmm super, teorie žádná ale z kurzu 16 je 9...
Já toto posílal hlavně abych rozproudí debatu a třeba i poslal lidi k volbám :-)*13*
allistair |
23.12.2017 09:53
nevím, přijde mi to jako takový "pokus pro pokus" - proč by měl Topol odstupovat ve prospěch Fischera? jaká je k tomu indicie? proč by teda měl vůbec odstupovat?
i ten Hilšer v pruzkumech, snad v jednom z deseti porazil Topola, ne? v jiných má topol 3x víc.
Ten Hannig to je zajímava uvaha, ale komunisti apod to hodí Zemanovi, nebo nepujdou volit, kvuli Hannigovi se nikdo obtežovat k cestě k volbam nebude.
Já bych lehce zahral Drahoše za 3,5+ ted, z toho duvodu, že pro něj bude těžší se dostat do druheho kola, když už tam bude tak on Zemana porazí, Horáček by myslím ve druhem kole prohral, Topol taky. Hilšer a Fischer by nad MZ vyhrali ale nepovažuju jejich prunik do finale za realny.
Drahoš sám o sobě je nic extra (samozřejmě pořád je to mílový krok vpřed oproti současnosti), ale myslím si, že mu i pomůže že nějake to procento si to takto zuvažuje a dá mu takticky hlas namísto Topola či Horáčka, který by jim třeba v absolutní rovině seděl víc, ale zas ve druhem kole by měli menší šanci.
Obecně pokud máš Topola tak nízko, že by prohrál i s Hilšerem tak musíš mít velke value na levelově vypssnem duelu Topol-Horáček, ne?