1784|
1784|
Když jsme rozebrali vlajkonoše ČR, tak mě docela zaujala i situace na Slovensku.. kurzova favoritka a před sezónou asi jasná adeptka na vlajku Velez-Zuzulova si v přípravě přetrhla přední zkrizeny vaz a až nyní po třech měsících se vrací k tréninku. Zatím teda jentak zlehka pimpam. K ostrejsi zátěži a mezi slalomove branky se má dostat až příští týden a závodit by chtěla začít v lednu, tedy měsíc před hrami. Otázkou nyní je, jaká bude odezva kolene.. sice je to její rozluckova sezóna s vrcholem na hrách, ale pokud se nedostane na takovou výkonnost jako v předchozích letech, tak nvm nvm, jestli by ji vybrali? To je spíš otázka na slovenské kluky, jestli už něco takového probíhá v médiích? Každopádně pak musí být jasnou adeptkou Vlhova. Druhá nejlepší slalomarka momentálně, to už má svou váhu. No a kurzove ve hře i Kuzmina, která zas běhá, jak v dobách své největší slávy, ale nevěřím, že by mohla ruská Nasťa hrdě nést vlajku Slovenska + je tu situace jako u Gabci..druhý den důležitý sprint. Takže to asi bude rozhodování mezi odměnou za kariéru nebo odměnou za momentální zářivé výkony. Kurz @2,75 na Vlhovou sice žádná hitparáda, ale vzhledem k tomu, že není vůbec jisté, zda Zuzulova na OH pojede, ten kurz hodnotu ještě má
Tip ze včera Freiburg - Bayreuth FT: 3-3 KO
Aktivita byla sice větší ze strany domácích, ale nic z toho. Za hosty zářila nová posila Eric Chouinard, která dala 3 góly a i v 37 letech prodává své obrovské zkušenosti.
1783|
Byl zde tip na hokej estonsko-holandsko...3:0 po 1.třetině
Líbí se mi kdo vyhraje zbytek zapasu estonsko za 1.56...
popřípadě hdc -4.0 za 1.85 kurzy tipsport
vzhledem k tomu co zde bylo napsano o kvalitě obou týmů a hlavně to, že holanďané už nemají o co hrát...
Myslím, ze by se to mělo zkusit.GL*4*
Tip! Cleveland - Utah | Datum zápasu: 17.12.2017 01:30 | Tip: Mitchell 19,5+ | Kurz: 1.82 | Vklad: 4
teď jsem si všiml, že tipáč vrátil do nabídky (nebo jsem byl slepý a neviděl jsem) vlajkonoše ČR na olympiádě. Vlajkonoše, jestli jsem to správně pochopil, volí samotní sportovci. Na začátku sezóny byla G. Koukalová jasnou logickou volbou, no, teď už si to nemyslím. Vlajkonošem na zahajovacích ceremoniálech bývá osobnost, zpravidla s alespoň slušnou šancí na medaili, v minulosti např. Sáblíková, Jágr. U Gabči je otázka, jestli vůbec pojede... V případě, že ne, by největší současná česká hvězda měla být jasná volba (nechci se nikoho dalšího dotknout včetně olympijské vítězky Samkové ani třeba biatlonistů) a pokud Gabča sezónu odpíská, kurz bude opět úplně jinde. A pokud se Gabča dá dohromady a Ester bude pokračovat v současných výkonech, tak to bude podle mě minimálně otevřené.
Když jsem to cca před 3 týdny dával, byl kurz 7, teď je sice jen 3, ale zas se všechno posunulo daleko víc pro Ester a proti Gabči. No, jen info do diskuze, kdyby to někdo hledal, je to v kolonce Olympijské hry.
livko - čr-sui ženy hokej...do branky sui jde Schellingová...naše se trošku více trápí v koncovce...under 1,5 branek na čr...1,98 tipsport...2/5
ono naše holky mají celkově dost velký problém se sui dát branku a to tu máme horší tým....
Weger - Lapshin 1 OK, stejně chyb na střelnici, ovšem v běhu dnes lepší ;)
Leicester 0:3 Crystal Palace
Výhra domácich oba tipy KO *15*
no comment, na to že lester nedá doma gól, a 3góly inkasuje od mužstva ktoré vonku ešte nedalo gól! uff *15*
Sorry všetkým ktorý hrali so mnou, tomuto som dosť veril.
Na Leicesteru samozřejmě o jeden roh over KO. *15*
1782|
SWE - KOR pouze 5:1, opět over KO*16*
ještě jeden hokej u 20 za mene v sekci
V sekci ostatní jeden duel na odpolední stíhací závod mužu v biatlonu *4*
Tip! Manchester City - Tottenham | Datum zápasu: 16.12.2017 18:30 | Tip: Tottenham +2,5 (více rohů) | Kurz: 1.86 | Vklad: 4
Tip! Everton - Swansea | Datum zápasu: 18.12.2017 21:00 | Tip: under 10,5 rohů | Kurz: 1.72 | Vklad: 3
Tip! Miami - LA Clippers | Datum zápasu: 17.12.2017 02:00 | Tip: Dragic, over 15.5 points | Kurz: 1.82 | Vklad: 3
Tip! Zenit Kazan - Sada Cruzeiro | Datum zápasu: 16.12.2017 17:30 | Tip: Sada Cruzeiro | Kurz: 2.8 | Vklad: 2
Tip! Leicester - Crystal | Datum zápasu: 16.12.2017 13:30 | Tip: over 10,5 rohů | Kurz: 1.75 | Vklad: 3