V ČR má Sazka live babkuv basket , jestli tam jde ještě něco vymyslet *3**8*
V ČR má Sazka live babkuv basket , jestli tam jde ještě něco vymyslet *3**8*
Jinak k te statistice, kdyz uz tu nekteri znalci pocitaji uspesnost OK a KO tak 142 tipu za prosinec z toho 73OK, 58 KO, 3VOID a zbytek zatim nevyhodnoceno. Je to sice totalni nesmysl pocitat OK a KO, ale evidentne jsou tu nekteří pro koho je to podstatná statistika *9**9*
V sekci Fotbal ode mne jeden tip na Portugalský pohár. Začátek za hoďku.
Abych to tady trošku zkritizoval...dělám si bilanci OK a KO tipů....z posledních 12 bylo 2 OK a 10 KO...a za tohle dávám peníze? Nebo co to mělo za smysl zpoplatňovat tipy? Vysvětlí mi to někdo?
Tip! Dundee - Sheffield | Datum zápasu: 13.12.2017 20:30 | Tip: Sheffield a under 8.5 | Kurz: 2.14 | Vklad: 3
Lipetsk win 5:3 ízy OK *4* 2.20 bylo pak i víc !
Vidíte niekto slovenský basket na betku? Mne ukazuje len ženy....Lebo pozerám na oddsportal aj iné prehliadače sú už kurzy asi hodinu všetky zápasy a ako si rozkliknem Betko nevidím nič *6*
Sekcia hokej štart 17:00
Prekvapko kola *4*
MHL B
Loko Yunior - Lipetsk 1:2 po 1 tř. střely 14:14
Loko Yunior velké absence ! nehraje 8 z 10 top hráčů bodování, nejsou ani 3 základní golmani !! chytá 16 kluk z dorostu svůj první zápas v MHL B, Lipetsk umí střílet góly a věřím, že dnes ještě přidají a vyhrají, kurz je solidní 2.20
Tip! Lotyšsko - Rakousko | Datum zápasu: 13.12.2017 19:00 | Tip: hcp - 1.5 Lotyšsko | Kurz: 1.66 | Vklad: 2
Tip! USK B -Sokol Hradec Králové | Datum zápasu: 13.12.2017 15:00 | Tip: Hradec -18,5 | Kurz: 1.83 | Vklad: 5
Tip! Kanada - J.Korea | Datum zápasu: 13.12.2017 17:30 | Tip: over 1,5g | Kurz: 2.9 | Vklad: 3
Peniscola - Santiago 1:1 KO...škoda nastřelené tyčky v 37.minute od Juana Emilia*3*
Exeter-Forest Green po 90 min. jen 1:1 - KO. Bohužel domácí červená karta, i v oslabení vyrovnali, ale vítězný gól nedali.
Curych-Liberec 0:1 KO
No Itálie 20 1-1, ten dnb by zbytečný, to bylo fair vypsano zpětně vzato, under jinak won
DVTK 2-0 OK, opäť výborná defenziva *5*
Gora - Aris 72:80.....Gora -4.5 KO
slo to az na -7 pred zapasom, ale Aris zasluzene, domaci horsi ako nasa Nitra...ja proste nemozem hrat papierovych "favoritov", akokolvek chytim akoze dobry spread este, aj tak vzdy malo platne...proste iba underdogov...
Ukrajina - Kazachstán 1:5 nakonec ízy OK *4*
čekal jsem od Kazachů více kvality, což se ukázalo, to složení Ukrajinců zejména v brance je velmi slabé...zítra odveta a čekám to podobně...
Srbsko-Černá Hora 7:4, under v poklidu OK*8*