Zdar ake su nase sance na postup uz len ak dnes prehra bosna a grecko nevyhra a zakopnu skoti je to tak nepocitam este z poslednym kolom
Zdar ake su nase sance na postup uz len ak dnes prehra bosna a grecko nevyhra a zakopnu skoti je to tak nepocitam este z poslednym kolom
Tip! Kvitová - Garcia | Datum zápasu: 7.10.2017 13:35 | Tip: Kvitová -3,5 | Kurz: 1.97 | Vklad: 3
Tampa Bay 5:3 analyza ok
Dallas - Las VEGAS 1:2 haluz
Cincinnati - Memphis neviem presne 31:70? Masaker over
Ajoie 7-1 OK
Rakousko - Srbsko 9 rohů - over 9,5 rohů Ko
Rakousko - Srbsko 3:2 FT
výhra hostů, bet KO
*10*
Osobně jsem byl obrovsky překvapenej přístupem Rakušanů a jejich výkonem. Maloval jsem si to fakt jinak. Nejen výsledek, ale i s průběh..A to ještě Rakušáci mohli průchozí srbské obraně těch gólů dát daleko, daleko víc a vyhráli spravedlivě... Tohle se fakt nepovedlo a já byl brutálně mimo...
Tip! Tampa Bay - Florida | Datum zápasu: 7.10.2017 01:30 | Tip: Tampa Bay | Kurz: 2 | Vklad: 4
Biasca-GCK Lions 3:1,TIP KO. Rozhodla posledni 5minutovka,ve které GCK nevyužili serii přesilovek a pak byli po zasluze potrestani...
Counter strike
Vega - avangar
Ko*15*
Tohle zase hlava nebere me . neskutecne spatnej vykon vegy a predevsim selhani jedincu *15*
Zo sekcie
Over v Rumunsku 5-1 OK
Podhale 2-1 OK
Over v Znojme 3-4 OK
Over DVTK - Mac KO
Frankfurt total KO a nedá mi sa nevyjadriť k tomuto , každé kolo ma dokáže prekvapiť (zvykol som si na striedačku under / over (každé kolo) ale to ze doma sa trápia s Crimmitschau, aj keď strelecká dominancia 29-11 po 2. Tretinách, hlava mi to neberie *13*
Wsm liga v sekci hokej na zitra*4*
Chance futsal liga ze sekce ostatní
Helas Brno - Interobal Plzeň
tip : 2 @2,10 OK *4*
k tomu co pisal mahony o Thuringene, tak len informativne, Larviku pred sezonou odislo 9-10 hracok prveho teamu, prislo 5 novych ale kvalitativne horsich...dominancia v norskej lige tuto sezonu konci, Kristiansand tam nema konkurenciu.
http://www.topphandball.no/thea-mork-blir-i-larvik/
https://www.op.no/larvikhk/handball/sport/linka-gravid-mister-resten-av-sesongen/s/5-36-456544
zmluvu pred sezonou predlzilo 6 hracok z toho 3 najlepsie su na zajtrajsi zapas out...najlepsia strelkyna Larviku tuto sezonu predcasne ukoncila sezonu kvoli tomu ze je tehotna...tuto sezonu dala 70 golov v 10 zapasoch vratane pohara + dalsie 2 reprezentantky Tine Stange a Thea Mørk (jej setra Nora odisla z Larviku pred sezonou do Gyoru).
Nemá Livesport chybu ve skore u Frankfurtu??? Nebo mám vážně věřit tomu že to je 0:0 po dvou třetinách???*15*
Rakousko - Srbsko oficiální sestavy :
RAKOUSKO :Heinz Lindner - Moritz Bauer, Aleksandar Dragović, Kevin Danso, Maximilian Wöber - Julian Baumgartlinger, Stefan Ilsanker - Florian Grillitsch, Florian Kainz, Marko Arnautović - Guido Burgstaller
SRBSKO : Vladimir Stojković - Branislav Ivanović, Stefan Mitrović, Matija Nastasić - Nemanja Matić, Luka Milivojević - Aleksandar Kolarov, Dušan Tadić, Mijat Gačinović, Antonio Rukavina - Aleksandar Mitrović
Takže u domácích opravdu dost debutantů a náhradníků, hraje i nachlazený Arnautovic. Hosté fakt dost silní, vzadu na tři obránce...
Starost mi dělá jen jméno rozhodčího - Pavel Královec...
Ale kursy na away win pořád nad @2,00, což je bomba. Za maličko zkouším i výhru Srbska o víc než o gól.za @3,85.
A mimochodem - Wales právě vyhrál v Gruzii a definitivně si i před Iry zabezpečil už před posledním zápasem druhé místo v této skupině...
Detva - Dukla Trenčín
0:2 takže hostia v hcp OK *4*
so šťastím, druhý gól do prázdnej brány, Dukla profesorský výkon, každopádne to došlo *8*
1576|
Dukatek ban
Nadal-Isner(1.s)
Počet gamů: 10 a víc TIP OK *4*