felpod |
6.10.2017 17:22
Rakousko ale NEMŮŽE skončit na 2.místě. Dnes hraje Irsko i Wales se dvěma nejhoršími týmy skupiny a v posledním kole mají vzájemný zápas. Takže i kdyby dnes Irsko i Wales prohraji, tak v tom posledním kole při výhře či remíze Walesu skončí Wales na 2.místě (mají lepší vzájemné s Rakouskem) a pokud by vyhrálo Irsko, tak skončí druhé Irsko. Takže Rakousko nemá ani teoretickou šanci. K tomu třeba připočíst ten dlouhý seznam absencí, atd. V podstatě všechny ty statistiky se týkaly úplně jinak složeného týmu a pro dnes nejsou relevantní. Dnes ze strany Rakouska nelze nic ofenzivního očekávat. Neříkám, že to nevyjde, co se týče sázek na rohy tak tomu nerozumím a nikdy jsem to nesázel, jen doplňuji pár nepřesností z Tvého zdůvodnění tipu.
Ale přeju GL *4*
bixente |
6.10.2017 17:29
nevím jestli to nějak ovlivní možnost Rakouska být na 2. místě, ale při rovnosti bodů rozhoduje skóre
Dukatek |
6.10.2017 17:41
Felpod: georgebest ma serii 10 OK (*4*) tipu v rade, tak asi vi co dela ne... *13*
redalert21 |
6.10.2017 17:45
Ano, dle me taky maji sanci na postup, ale je tak realne asi jako ze my budem do roka prvni v žebříčku fifa, proste nereálné.
podol74 |
6.10.2017 17:47
Dukatek: georgebest ma v prvom rade -8% yield, tzn ak naozaj vsadza to, co tu pridava, tak je v paradnom minuse
mahony1983 |
6.10.2017 17:51
neviem, aku suvislost ma georgov Roi s infom, ci moze Rakusko postupit alebo nie...
Lejdinka |
6.10.2017 17:54
vzdy sa raz kazda seria skonci...je to bud skor alebo neskor.
Lejdinka |
6.10.2017 17:56
nechcel som tym naznacit ze mu neprajem,ale nemože dukate napisat ze pozor ma serii 10ok.
Dukatek |
6.10.2017 18:00
podol74: to nemusi bejt tak uplne pravda, ved spousta tipu ostatnich moderatoru je vsazenejch u pochybnejch sazkovek za par eur, ve finale na tom mohou byt hure nez georgebest, dejte mu pokoj
felpod |
6.10.2017 18:23
Rakušani v TV, radiu a v tisku píšou, že postoupit nemůžou.
Tak jsou asi blbí, a já to převzal = jsem taky blbej...
Dukatek : neberu mu 10 OK v řadě. jen jsem doplnil to, co měl (podle mýho názoru) nepřesně. A znovu opakuji - neříkám, že to nevyjde, protože rohy nikdy nesázím a nic o tom nevím. Ale skutečnosti jsou takové, jaké jsou. A argumentovat tu se skóre (Wales má +7, Irsko +3 a Rakousko má nulu).
Pokud jsem se někoho dotkl tím, že jsem vyjádřil svůj názor k IMO špatně zdůvodněnému tipu, tak se omlouvám. Předpokládal jsem, že tato diskuse k tomu slouží.
Pardon všem
stal123 |
6.10.2017 18:24
George se ted zacal specializovat na rohy a jde mu to paradne a pokid vydrzi tak sve minus, ktere nabral hlavně na strelcich atd casem smaze
podol74 |
6.10.2017 18:25
Za mna mier, ja mam len tipsport a pinnacle, takze tipy zo stavkovych za par eur sa mna netykaju, kazdopadne zelam džordžovi 10rohov v polcase
Dukatek |
6.10.2017 18:30
Ty ses taky dobrej chytrak felpod, namistrovanej az na pudu a ego vetsi nez louka plna *4*, hlavne prosimte zase nedelej urazenyho, ze si nekdo dovolil ti neco rict...howgh
georgebest |
6.10.2017 18:31
já rozhodně v žádném mínuse nejsem, bohužel ne všechno, co jsem dal do tipů vyšlo (spíše nevyšlo)...ale sázím i jiné věci, které do tipů nedávám, takže soudit jen podle statistik tu na tipmatchu není objektivní.....samozřejmě mi teď pár tipů za sebou vyšlo a některé byly opravdu se štěstím a klidně série může dnes skončit...jak to hráči odehraji na hřišti já neovlivním....nikoho nenutím sázet moje tipy......a i když budou hrát Rakušáci v oslabené sestavě, tak proč by neměli směrem dopředu nic předvést...snad i hráči, kteří dnes budou hrát, se budou chtít ukázat, že na reprezentaci mají...
Dukatek |
6.10.2017 18:43
Proč bych mel drzet hubu? Za ty analyzy bych felpodovi klidne postavil sochu, ma to zmaknuty skvele a nemam proti tomu pul slova... ale ze se chova jako malej spratek je taky pravda a diskuse s nim je v podstate vyloucena...
felpod |
6.10.2017 19:40
georgebest : ale vždyť já Ti přeju, aby to vyšlo. Jen jsem vyjádřil svůj názor - a rozjela se diskuse, kde mi to bylo zazlíváno. Co se týče toho, že se nějak budou chtít rakouští fotbalisté předvádět, tak tomu taky moc nevěřím. Něco jsem k tomu napsal už včera do sekce Fotbal.
Takže znovu : přeji Ti, ať tip vyjde, i když prostě s odůvodněním já sám za sebe nesouhlasím.
GL *4*