Tip! Eskilstuna - Djurgarden | Datum zápasu: 31.7.2017 19:00 | Tip: over 10,5 rohů | Kurz: 1.8 | Vklad: 1
Tip! Eskilstuna - Djurgarden | Datum zápasu: 31.7.2017 19:00 | Tip: over 10,5 rohů | Kurz: 1.8 | Vklad: 1
jedna dlouhodobá sázka na The International (esport) v sekci ostatní
Tip! Georges-Abanda | Datum zápasu: 31.7.2017 20:05 | Tip: Abanda + 5,5 games | Kurz: 1.7 | Vklad: 3
Safiullin OK *4*
Michnev - Kellovský over KO, pardon. Ten průběh radši nekometuju. *15*
xavi, Lova, Charlie: Taliani budu na ME bez svojej naj hviezdy Gallinariho (LA Clippers) Mal vcera proti Hol konflikt s pivotom Jitom Kokom. Gallinari ho udrel pastou a pritom si zlomil palec, 2 mesiace out :))
Něco z Liberce v tenis sekci, start někdy po půl jedné.
Zalaegerszeg - Györ
ETO FC Györ v roku 2015 po krachu majiteľa preradili do tretej ligy , kde pobudli dve sezóny.
V uplynulej sezóne s veľkým náskokom skončili na prvom mieste. V lete sa výrazne posilnili a v druhej lige budú šťukou v rybníku.
Odhadujem, ze skončia vysoko aj v tejto lige.
V príprave odohrali veľmi dobre zápasy.
Stavkove podľa mna podcenili ich silu v zajtrajšom prvom zápase NB II .
Dávam do pozornosti kurz na ....
X2...@ 1,8 !
Podľa mna pôjde dole..
Zajtra pridám info do sekcie *9*
Nacional KO aj napriek solidnej prevahe...
Tip! Safiullin - O ´Connell | Datum zápasu: 31.7.2017 12:35 | Tip: Roman Safiullin | Kurz: 1.85 | Vklad: 3
1307|
Bohemka da gol@ 2.35 @ 4/5 OK
Šancí měli jak kdyby hráli proti Hradci, ale dotlačili ho tam až za pět minut dvanáct :D
2AKO poprad + samorin OK *4**4*
1306|Rohy
Ruzomberok v 58' 3:0 *4*
a to v polcase nedali penaltu*11*
Zlín Ko, v deseti a potom v devíti to nejde... *10*
1305|Rohy...
V Žiline rýchlo vyriešili over ....v 54' ...3:1.*4*
Ostersunds - Halmstad 9 rohů - over 10 rohů Ko *10*
nieco co som precital a aj dnes rozpraval s niektorym ludmi ohladne nasho noveho zakona v SR o zahr. prevadzkovateloch hazardu u nas, tak som to dal do sekcie (ten nas zakon sa podla pravnikov, co som sa aj dnes bavil, trochu lisi od ceskeho)...