Tip! Tanak - Latvala | Datum zápasu: 27.7.2017 18:00 | Tip: 2 | Kurz: 1.91 | Vklad: 2
Rally Finland 2017
Tip! Tanak - Latvala | Datum zápasu: 27.7.2017 18:00 | Tip: 2 | Kurz: 1.91 | Vklad: 2
Rally Finland 2017
PROSBA PRO VŠECHNY*3*
důkladně jsem si připravil podklady pro 2.českou ligu (Fortuna národní liga) a věřím, že dokážu zohlednit všechny podstatné aspekty pro dlouhodobá umístění. Tedy... můžu požádat o bombardování zákaznické podpory Tipsportu, aby se rozhoupal vypsat? Start se blíží a čím větší nátlak, tím vyšší šance. Nebudete litovat*14* DĚKUJI*4**5*
Ani nejsem schopen si vymyslet nějaký livebet na zápas Salzburg - Rijeka. Domácí dopředu naprosto bezzubí, herní převaha, ale bez skutečných šancí. A vzadu jsou tragičtí, hlavně co předvádí Miranda je neuvěřitelný a snad zůstane v šatně. Nevím, co by se muselo stát, aby aspoň vyrovnali. Takhle blbě hrát (a navíc v TOP sestavě) jsem je snad viděl naposledy pod Trappatonim, hehe...
Tip! Celtic - Rosenborg | Datum zápasu: 26.7.2017 20:45 | Tip: over 10 rohů | Kurz: 1.95 | Vklad: 3
V sekci Fotbal (protože je víc než 30 minut do začátku - jinak bych dal do Live) ještě rychle tip na dnešní předkolo CL
http://ekonomika.idnes.cz/prvni-nelegalni-online-hazardni-web-na-cerne-listine-f94-/ekonomika.aspx?c=A170725_163017_ekonomika_jvl
zeny U19: Can - Mex.....Can hcp -39.5 KO
po 3.Q +36 pre Kanadu a v poslednej Q 7 minut bez bodu a Mexico im da 16:0 seriu?? Jasneeee no...i keby jednonohe Kanadanky hrali, tak by Q museli vyhrat...kaslem fakt na zenske, to len slak trafi z nich, nic viac...
1284|
Nevíte někdo proč vyrostl kurz na Maribor během 15-minut z 1,4 až na současných 1,65 u Tipsportu? Myslím že to už je hratelné, hafnarfjordur se celkem hodně natrapil s Vikingurom kdy dál postupovy gol až v 79 z penalty..Maribor už dvakrát hrál základní skupinu LM, potvrzené absence jsem žádné nenašel. Můj fair ke tak cca 1,45-1,5. Za 2/5 bych to zahrál..Pokud někdo dává u 1xbetu tak tam je 1,7*4*
Tip fotbal LM rohy Viitorul - apoel
tip na LM v sekcii futbal
V sekci ostatní plna palba, za.mne velmi vysoká hodnota *4*
Niečo z tenisu v sekcii
1/8 U19 zeny a na Kanadu proti Mexicu -39.5? Mexico strasne slabucke, velke vyprasky od Madariek ci Australie nad -40, tak neviem ako chcu zastavit Kanadanky. Turnaj sa zacina prakticky teraz az, +10 pre Kanadau kazdu Q sa mi zda uplne realne...nie je cas do tipov, musim off, ale zahram toto...Sbobet (1.75, 2/5)...
Kdo ma rad fantasy a nasi fotbalovou ligu tak odkaz v sekci..
Gojowczyk 4:6 6:3 7:6 OK
1283|
Falkirk - Forfar 4:0
Chen OK. Kvalitou ale otřesné utkání, tak aspoň, že z toho něco káplo. *4*
FCSB - Plzen - 11 rohů - padne 10 a více rohů Ok