mahony1983 |
24.7.2017 12:21
chce to aj tvoj nazor :) vies ako to tu chodi...ale ja tento turnaj nesledujem, viacej Sterbik vie urcite :)
Sterbik |
24.7.2017 12:34
sorry ctu az ted(sleduji zapas) a uz asi nema smysl to komentovat co hraju :D
mahony1983 |
24.7.2017 12:38
uz asi nie, ale diky Charliemu akurat som vystihol po 1. Q hcp na Japonky, tak snad :)) teraz uz dominuju a favoritkami boli aj prematch :)
mahony1983 |
24.7.2017 12:40
Sterbik: taky William Hill ma na Cinanky -20.5 este, sice za ziadne 100-ky eur tam nedas, ale predsa. Tie by mali Taiwan vytrieskat nie? :)
Sterbik |
24.7.2017 12:46
korejkam skoncila vyborna generace hracek, chteli uhrat jeste Rio jenze celej zaklad mel bliz k 35 nez 30, zustala tusim jedina hracka, mladez posledne roky megabida, jedine Park Ji Sun vyjimka, jenze to je malo, zmena taky na poste trenera vyborneho taktika a obranare vystridal pro mne uplne neznamej clovek, uz vcera hrali hodne spatne proti aussie ktore to nejlepsi tady nemaji...
o japkach jsem psal vcera, sice chybi dost hracek jenze mimo Tokashiki ostatne ani moc ne, vsechno mimo Yoshida mlade holky, budou z roka na rok jeste lepsi a za 3roky mimo USA budou bojovat o placku na OH doma
Charlie |
24.7.2017 12:47
Jo sem se trochu zesral z toho, že JAP má obměněnej tým oproti OH, sem zaváhal, není todle vůbec moje doména, tak jsem nepsal žádnej názor..
mahony1983 |
24.7.2017 12:53
Sbobet tiez na Cinu -21.5....Taiwancanky sa vcera vyhrou o bodik velmi natrapili so S. Koreou, ktoru vobec nepoznam a asi su jasne outsiderky a este o level nizsie ako Taiwan :)
Sterbik |
24.7.2017 12:56
meli by je asi rozbit, cina ma hodne mladsich holek, jsem zvedavej jak k tomu pristoupi, vcera jeste key hracka za ne ani nehrala, uvidime, tajpej proti kldr obrovske zklamani, team jsem vubec nespoznaval, strelkyne a uplne mimo, trenoval je cernousek z usa a hrali nahore-dolu ted maji uplne zenskej team na stridacce a namisto toho aby hrali rychle proti kldr kde 3holky nestridali vubec hrali v klidu, detto posledni ctvrtka zona proti kldr, proste uplne mimo a vyhrali jen diky rozhodcim na konci, nevim co chcou nabidnout dnes, kdyz budou hrat na vysokou(c.17) ta si proti obrynim z ciny si ani neprdne kdyz je jeste drevena hodne, odrazuje me jen h2h co jsem videl na vlastne oci posledne 2-4roky vzdy to byl boj sam nechapu proc a na konci to skoncilo +10, u cinanek skoncil taky znamej aussie trener po oh, tak to bude uplnej novej mec
mahony1983 |
24.7.2017 13:00
ved prave, ze ten podkos by mal byt jasne na strane Cinaniek. No hrat zonu proti KLDR, tak to chce odvahu :)) Prave tie h2h ma tiez nejak odradzaju, mozno skusim za menej - diky za nazor :)
mahony1983 |
24.7.2017 16:22
solidne ich rozbili, dik za pomoc Sterbo :)