tiperik17
| 28.6.2017 09:58
tip v sekcii futbal, prosím o názory
dávat na přátelák na začátku připravy 4/5 když nevíš sestavy*15*.... no GL
já naopak souhlasím a vůbec bych se toho nebál. Slovácko už v zimní přípravě vyjma jedné eskapády s Trnavou, kterou si ošéfovali staří kmeti, hraje seriózně a hlavně pro mě jsou nejsilnější, když se hraje 2x 11 a to dnes bude. Takže arugment bez znalosti sestav je zcela mylný, protože kdo jiný by měl za to Slovácko nastoupit? Takové komentáře akorát tak mohou mystifikovat lidi, tak když už něco napíši, tak si to aspoň ověřím a tady by na to stačilo patnáct vteřin. Při vší úctě ke Znojmu dostalo po víkendu pěkně podkouřit za odchozený turnaj, a i když se bude dneska snažit, tak to těžko bude stačit. GL*4*
ale jestli za Slovácko nastoupí třeba Míra Penner, Libor Soldát, Milan Ivana, Vláďa Malár nebo další, kteří my starší ročníky ještě pamatujeme, rád se omluvím, že jsem špatně naváděl já*13*
Tomi9104 |
28.6.2017 12:00
Určitě bych Znojmo nepodceňoval. Minulý týden hráli 2-2 s Permem, který hraje nejvyšší ruskou soutěž. Navíc lepší týmy z druhé ligy nejsou o tolik horší než ty horší z první ligy. Jinak k sestavám: Hrát bez nějakého bližšího infa k sestavám je gamble podle mě. Proč nepočkat na sestavy? Pokud je zmerčíš včas, tak můžeš zahrát stejnou sázku, ale budeš mít víc informací na základě, kterých ji dáváš.
ale s tím Permem to také mohlo být 6:3 a nikdo by nemohl říct půl slova navíc faktor líní Rusové ve frinedlies jako vši... pořád sestavy, sestavy... ty jsou snad jasné, ne? Nebo jsi takový kanón, že dokážeš rozluštit, která ta namíchaná jedenáctka je lepší a ještě to porovnat s protistranou? A ono také může být v momentu zveřejnění sestav o dost nižší kurz. Za mě tiperik17 udělal super robotu a ještě se mu dostává negace...*17*
Tomi9104 |
28.6.2017 12:10
Tiperik chtěl slyšet názory. Neříkal, že chce slyšet jenom ty pozitivní. Kanón nejsem, ale, že záleží na tom, jací borci na ten plac vyběhnou na tom se asi shodneme ne?
Tomi9104 |
28.6.2017 12:13
Tvrdíš, že sestavy jsou jasné. V přáteláku? Opravdu?
nepochybně, ale pro mě není adekvátní negace ve spojení se Slováckem plánujícím hrát na dvě jedenáctky. Nebo ano, ale ať mi někdo řekne, ve kterém friendlies co nastoupil Standa Levý mělo Slovácko jednu výrazně horší/lepší sestavu jak tu druhou. O takovém případu nevím, a proto mi nejde do hlavy proč zrovna dneska by to mělo být jinak. Jooo být reakce typu: Slovácko má úzký kádr a s každou změnou jde jeho obecná kvalita dolů nebo naopak Znojmo má super široký kádr, který může střídat jak chce, ale svoji úroveň si udrží, tak by to byla jiná.
ano, pro mě jsou jasné. Jen nevím, jestli nastoupím ten či onen v první anebo ve druhé půlce. Ale to mi je úplně jedno, protože kvalita nebude uhýbat. Proč? Slovácko mladé otřískalo v MSFL a vesměs to jsou ještě lehkonozí kluci schopní se vypořádat s únavou lépe, než třeba jiní. A kdo nastoupí za Znojmo mi je úplně jedno, tam se protočí třeba 15-18 lidí, ale jaký to tedy může mít vliv?
Tomi9104 |
28.6.2017 12:20
Já k tomu zápasu nemám takové info jako vy, jen jsem psal svůj názor spíše v obecné rovině. Každopádně GL, ať Slovácko vyhraje a máte win! :)
tiperik17 |
28.6.2017 12:22
klud :) chcel som pocut vase nazory ne rozputat tu hadku *8* momentalne kurz v bet365 spadol na 1,62 co je etste hratelne. fair mam 1,50
vše v pořádku, konstruktivní diskuse může jen napomoci, a to všem. Bez útoků, s argumenty... vše v pořádku. Prostě jen nechápu to dogma přátelák a sestavy. Někdy jsou důležité, někdy klíčové, někdy se dají odvodit, jindy je zase potřeba vyčkat... jednoznačný pohled na to není a ani nemůže být.
Tomi9104 |
28.6.2017 12:45
bredly: Jo, máš asi pravdu. Pokud máš vesledovaný trend, jak to Levý v přátelákách staví, tak bet na Slovácko bude dobrá volba.
nechtěl jsem rozpoutat negativní reakce,ale proč mě udivuje sázka 4/5
1.vůbec nevím,kdo bude hrát-sorry ani na straně Slovácka,kde je napsáno,že nedá Levý 5-6 hráčům voraz,bude zkoušet hráče kteří přišli bojovat o sestavu/kádr
2.fáze přípravy,v tuto dobu kluby často honí fyzičku,v tom vedru co je dnes....
3.a konečně jsem vůbec nechtěl negovat tiperikuv tip,jsem rád za každý,který se tady objeví,jen jsem zpochybnil výšku vkladu z výše uvedených důvodů
4/5 z prostého důvodu porovnání obecné kvality a jak se ukazuje v kurzech, byl to správný úsudek. A částečně i pro to, že zatím moc sázkařů optikou bod č.1. neuvažuje a testaře v sestavě zvažuje stejně jako tomu bylo naposledy s Moravci. A i když to riziko vyloučit úplně nelze, tak to stejné může potkat Znojmo, nebo ještě ve větším rozsahu, třeba... Kdo vsadil za uváděný kurz, tak nemusí litovat a může s tím jakkoliv pracovat. Tedy nemusí Slovácko ani vyhrát a lze docílit plusu. A čím vyšší vklad, tím větší plus.
stal123 |
28.6.2017 13:55
mno je otazka jestli to ze tam je ted 1,5 neni tim, ze to tu je a je tu napsano ze fair je 1,5. Staci "par" lidi tady z TMB a u takovydleho pratelaku to srazime a vubec to nemusi byt fair. Fair muze byt klidne ten kurz 2, ale tim ze je tady napsano v diskuzi 1,5 tak to tam lidi sazkama stlacili. Ted nehodnotim tip ani argumenty ale ciste chovani trhu, ktere je lehce ovlivnitelne masou lidi na TMB a malym naberem na tyhle pratelaky.
jakože uživatelé TMB si vyčkají na výpis u asijských traderů a pak to tam jeden po druhém nasypou a servou pět desetin? Ke všemu ten výpis byl kolem poledního a post zde o dvě hodiny dříve a s kurzy to nic neudělalo. Tohle jsou indicie směřující mimo tohle fórum. A pokud by měl být fair třeba kurz 2, tak by to aspoň někdo schopný pravděpodobně rozluštil a ty kurzy opětovně srovnal na spravedlivou úroveň.
camejko |
28.6.2017 15:41
na betko a priatelaky hokej/futbal ti staci partia 5-10 ludi v ucitom casovom horizonte a ten kurz je dole aj o 0,4-0,8 desatin..a trh potom reaguje automaticky.. a nie, nemusi sa to opatovne zrovnat, vo vacsine pripadov to ostane az do vykopu tak (jedine ak predtym niekto hodi idne indiciu, ze je nieco naopak)..
nebavíme se pouze o betku, ale o celém trhu. Zde je jasně vidět, že openovali asijští brokeři a kurz šel dolů náběry tam. A dle všeho na fair úrovneň, když se tam od oběda drží.
camejko |
28.6.2017 16:17
ak dobre vidim, otvaral to EU trh, a vyrazne dropy zacali okolo tej 9-10 a potom sli ostatne okolo 11tej vzhladom na EU, ale to nie je podstatne uz v tejto chvili