Storm.... Myslel jsem v CZ a SK. To si dovolim tvrdit, ze verejne a zdarma forum lepsi nez toto neni. Pokud tu kvalita neni dle tebe tak nemusis mit tipmatchbets jako homepage. Da se to zmenit *5*
Storm.... Myslel jsem v CZ a SK. To si dovolim tvrdit, ze verejne a zdarma forum lepsi nez toto neni. Pokud tu kvalita neni dle tebe tak nemusis mit tipmatchbets jako homepage. Da se to zmenit *5*
Lucic KO z 5:0 v rozhodujucom sete au
1207|
Kleofas 1,kdyz se ti nelibi tipy tak nevim proc se prihlasujes na web,kazdy kdo prijde tak hleda radu,inspiraci,nebo alespon nejake zajimave informace. Takze urcite i ty.....tak neblafuj,to ze tip nevyjde uz je vec jina,i pres nej...info je to stale jen tip necim podlozeny ........to je sport
A přesně proto musí být někdo "nadřazený" a aspoň s kapkou rozumu bredly když tady kleofas přeje ať někomu chcípne děcko, takovýhle prapodivný lidi co jsou za klávesnicí silný, ale co se divím, klasický období, má prázdniny a nudí se doma, rok co rok se tohle opakuje... Naprosto zbytečný tyhle diskuze jestli ten může tohle a tamhle ten nemůže, takhle to tady funguje už dlouho a dobře, takže to tak pojede i dál...
Perea13 Ban. Za prve za to dÚlezity *9* A ted vazne. Tenhle web je jedinej, kterej ma kvalitu a je tu vsechno zdarma. Ja platim vesker vyvoj ze svyho a provoz. Jediny kdo mi financne pomaha je momentalne Sazka. A abych tu reklamu tady udrzel tak je zahodno, aby lide na to klikali. Takze rejpat do me kvuli tomu me fakt s prominutim sere a dozene to vec k jedinymu a to, ze to bude web zpoplatneny. Podekujte lidem jako je Perea a dalsim takovym.
1206|F.Felline TOP10 @2.25 Tipsport 3/5
1205|
V sekci SK moje zkušenost se Sazkabet*6*
Tip tenis , za nazor budem rad
wimbledon ženy v sekcii
Po včerejším fiasku (radši ať nikdo nečte report, nebo se strašně naštve...) v sekci tenis pár námětů na sázky na umístění ve Wimbledonu. Za každý názor děkuji!*4*
kto ma betko, tak rohy under 11 v zapase Nemecka s Chile. Nemci davaju minimum rohov aj proti ovela slabsim muzstvam ako napr. minule s Kamerunom 6 rohov. Oni viac kombinuju ,nezakopavaju zbitocne lopty. Chile vyhrava a tak sa uz do utoku nepohrnie. Neverim, ze po tom co predvadzali cely turnaj zrazu rozohraju rohove hody.
Thx vm*8*
právě jsem se vrátil z Kárlsbádu. Koníci vyhřebelcovaní, nakrmení, jablíčka dostali. Conan pátý (i když jsem ho čekal líp), Bahama po boji druhý, Dan Gia v těsném doběhu čtvrtá. Jen Abbot Grey byl šestý, ale ten se zranil, tak je omluven.
amkar 2-0 OK, po cely zapas jasne lepsim timom *4*
1204|
1203|
Opava pouze 2:0, omluva vše, jdu si strčit hlavu do mrazáku*10**10**10*
Česko U19 - Švédsko U19 2:1 OK *4*