Prešov - Ružomberok KO remiza
Prešov - Ružomberok KO remiza
ze sekce fotbal: Pandurii L.-Targu Mures FT: 1-0
tip: Pandurii OK
btw: smazat prosím ze sekce, tam jsem to dát nechtěl, děkuju
1131|
Tip! Boston - Cleveland | Datum zápasu: 20.5.2017 02:30 | Tip: Thompson 9,5+ | Kurz: 1.7 | Vklad: 3
Tip! Boston - Cleveland | Datum zápasu: 20.5.2017 02:30 | Tip: Love 19,5+ | Kurz: 1.96 | Vklad: 3
dari se tady vsem? *9*
Nazor na presov dac 2...po polcase prekvapujuco 1:0 pre domacich,ci tam nebude nahodou otocka alebo uz dac rwzignovali ?
Z tenisového tipu ITF Španielsko, Teichmann- Garcia Perez tip 2 ...OK*4*
Tip! Argentína U20 - Anglicko U20 | Datum zápasu: 20.5.2017 09:30 | Tip: over 2,5 | Kurz: 1.96 | Vklad: 3
Halep výhra 6:2,6:4 --- tip KO. Kontaveit tahala prakticky celý zápas za kratší konec, malá naděje byla ve 2. setu, když dotáhla na 4:5. Své podání si ale Halep udržela a zaslouženě postupuje.
Caute dnes druhy zapas Madarsko- slovinsko ?? Kurz opat 2,5 ? Ci su nejake zmeny v zostavach?
Tip! Kontaveit - Halep | Datum zápasu: 19.5.2017 12:05 | Tip: Počet setů - 3 | Kurz: 2.65 | Vklad: 2
Předem se omlouvám tenisovým gurům tohoto webu, že jim fušuji do řemesla a dovolil jsem si poprvé v historii vypravit tenisové pendolino. Odjezd je ve 12:05 z druhého. Koďasovy dráhy přejí všem pohodovou jízdu.
Melgar KO (2-3), uvod zly, dostat 2x gol, zostava hosti slabsia, domaci stratili teda sancu na Sudamericanu..
xavi, Luigi, lolo: Fener - Real by som vynechal, tam to je tazke, ale CSKA - Oly sa mi aj paci Oly +8. Teodosic co som cital este predvcerom a vcera sa zranil, a aj ked bude asi hrat, tak to nemusi byt ono. Oly ma Spanoulisa zase, budu to stlacat cez vybornu defenzivu, tak maju asi len sancu, preto mozno aj under 160? :)
1130|
Ahoj, vím že sázkovky posílají peníze na účet z Eartport PLC. Mám otázku, kamarád bydlí v anglii a chce mi poslat peníze půjde to přes výše zmíněnou společnost?
V sekci Fotbal ode mne jeden zápas z Rakouska na dnes
TOI Hedman over OK - měl necelých 25 minut*7*
Už teď můžu vyhodnotit branky ve QF MS KO
takhle defenzivni sem to nečekal ani ve snu*15*
Elfsborg - AFC 2:1, handicap KO
Všetko sa pokazilo hneď na začiatku, keď dali hostia gól z penalty. Bolo jasné, že sa zatiahnu najviac ako sa dá. Elfsborg otočil až v závere, keď už hosťom došli sily. Na tretí gól tam potom mal ešte jednu šancu, na viac neostal čas.