Elliot
| 15.5.2017 09:21
Sekce hokej...tip na strely
camejko |
15.5.2017 10:02
btw. veri, ze nam dnes Dansko diplomaticky pomoze a nedovolia Talianom tri body, nase federacie na tom nie su zle, roky hravame s nimi popr. oni u nas..sam som zvedavy, ako k tomu hlavne pristupia..
bombarder |
15.5.2017 10:09
súhlasím s camejkom záleží na tom ako ku tomu pristúpia dáni..osobne hrám dánsko hdc -1,5 v kurze 1.80 hráči ako Ehlers Green Regin dnes budú rozdielový a poslednú dobu chytajú slušne Dahm aj Sorensen
Elliot |
15.5.2017 10:36
Klidne at vyhraji Dani...ale ja hraju strely borci...urcite se tam Dani neznici na tom lede...tomu fakt neverim...Ital je traged...ale tech 6 ci 7 strel za tretinu je schopen dat...jinak co je mezi federacemi mi je jedno...Ale blamaz si Dani snad nechteji udelat jako pristi poradatel
Elliot |
15.5.2017 10:38
Smutne je, ze SVK musi cekat na zapas Danu s taliany...to je ostuda...
camejko |
15.5.2017 10:38
chcel som skor rozvirit diskusiu ohladom zapasu, zbytocne zakladat nove vlakno, tych 6-8 striel je podla mna na tretinu minimum ak uz hras na MS
BobSinclair |
15.5.2017 10:45
Dani nic nevypusti - sice vi, ze uz hraji jen o cest, ale zrovna tahle cest jako pristi poradatel MS udela v tom zapase hodne a makaroni 3b neziskaji, jsem si docela jisty.
Ale jak pisete, je ostuda pro SVK cekat na vysledek tohoto zapasu jako na smilovani... *11*
feroh1 |
15.5.2017 10:57
obavam sa, ze v dalsich rokoch nebudeme pisat o ostude, ze slovensky hokej je krok od vypadnutia, ale o uspechu, ked sa nam to podari.
uroven slovenského hokeja momentalne presne odzrkadluje situaciu v tabulke. vystihuje to aj komentar hudacka, ze so svedskom nemame ziadnu sancu bodovat.
Elliot |
15.5.2017 11:00
Hudacek rekl proste to...co si vetsina mysli...ale jakmile bude MS 2019...to bude prihlasenych...i hraci z NHL/pokud nespadnete/
strecho |
15.5.2017 11:05
Akokoľvek dopadnú MS, tak,Dáni ich odchodili, napr len od Ehlersa som čakal viac. Veľakrát sa len plazil po lade bez chuti a energie. Taloši? Prečo by nemali šancu? Ked s nami dokázali držať krok, dokážu ho aj s Dánmi. To ako by sme rovnali Dánsko s nami. Navyše ide o 1 zápas, je to šport, povedal by som, lopta je guľatá keby je to futbal, tak puk je hranatý *16*
Ja som si istý nie, strely som si dal SVK tipáč má over 20 a viac ( dokázali ich dať aj proti Lotyšom i ked v poslednej tretine už len 1-2 strely, pretože bránili) GL nám *4*
Franky87 |
15.5.2017 11:11
opytam sa tu lebo verim, ze camejko a poniektorí do toho vidia o dost lepsie ako ja ale ta neochota reprezentovat a "zla krv" je aspon z takej polovice sposobena duom Ciger-Svehla a ich schopnostami a pristupom, cize v pripade ak by sa tu udiali zmeny teoreticky napr. zmena na Orszagh- Satan a mohlo by sa to vyrazne zlepsit, ci som vedla ???
camejko |
15.5.2017 11:13
vsetko je zial o komunikacii, zdeno to zobral lebo nemall kto, svehla a jeho schopnosti su amaterske,,,verim, ze ak sa to zmeni, zmeni sa aj pristup niektorych hracov,ludi (+ sa zlepsi komunikacia)
Lejdinka |
15.5.2017 11:34
Ak sa to u tých čo to riadia a nekorčulujú neprekope neverím,že sa na ms 2019 budú včetci hnať a s radosťou sa hlásiť trenerovi. Omyl páni. A ešte otázka znie - kolkí budú ešte v 2019 hrať v NHL....?
Franky87 |
15.5.2017 11:38
ok, dakujem za názor camejko
Ani bych se nedivil,kdyby Dansko o gol prohralo s Italii. Danove jsou samozrejme technicky o level vyse nez italove, ale takovych vysledku na MS uz bylo v minulosti vice. Bude zalezet,jak danove k matchi pristoupi.Kdy jeden tym pomohl druhemu, nebo naopak byla remiza, ktera vyhovovala obou tymum, aby nesestoupily.Pripadne tym prohral v poslednim kole, aby ve ctvrtfinale narazil na hratelnejsiho soupere. Nektere takto zajimave zapasy jsem videl na vlastni oci a to je docela sranda,lidi tleskaji a vse je divadlo ze ktere platite nekrestanske prachy.
Elliot |
15.5.2017 13:20
Ale libi se mi...jak interneten uz litaji obrazky a delaji si srandu z momentalni krize SVK hokejistu na MS...treba ten s Golonkou...puk-branka*9*
Jeste se zeptam ja,jake dalsi kriteria rozhoduji pri rovnosti body, v pripade, ze by Italove vyhrali,maji take 4 body jako slovaci, ze predpokladu slovaci prohraji se svedy. Vzajemny zapas s Italii slovaci vyhrali v prodlouzeni,vzajemny zapas maji lepsi. Slovaci by stejne byli pred italy i kdyby italove vyhrali nad dany je to tak kluci nebo se pletu?
Tinie93 |
15.5.2017 13:52
Jo pleteš.. měli by 4 body SK, Itílie a Dánsko.. rozhodovala by minitabulka těhle 3... V ní by byla nejlepší Itálie, 2. Slovensko = Dánsko poslední a sestupoval by horší tým na 7. místě v obou skupinách...
johny184 |
15.5.2017 15:39
ja mam take tusenie ze dani to dnes pustia talianom,take podobne sa tusim stalo vlani ked rakusania vypadli ,neviem presne ako to tam bolo ale tusim lotysi s niekym a museli ziskat jedni bod a super dva body a skoncilo to remizou a groteskou na najazdy
xavier |
15.5.2017 15:58
to bylo tuším zrovna s Frantíky :) mám ten pocit - měl jsem tehdy tu plichtu za dost *9*
johny184 |
15.5.2017 16:02
hej a kurzy padali neskutocne,dnes tak nepadaju na talianov ale po zapase sa dani vyhovoria ze boli po vcerajsku unaveni,taliani mali viac ne regeneraciu atd,bodaj by to tak nebolo a bodaj by som sa mylil,............
GGBridge |
15.5.2017 16:57
Jj to chytal za Lotyse jeste Masalskis a co ten predvedl u tech najezdu, to bylo na oscara :D
johny184 |
15.5.2017 17:35
hej presne oskar jak vysity, no dani s talianmi zatial priebeh podla predstav a myslim si ze taliani tesne pred koncom daju nejaky blby golik a skonci to tak ako sa to dalo cakat ,dani nehraju ani z polovice toho co vcera hrali ........
johny184 |
15.5.2017 18:16
tak nastastie v nas prospech ten gol druhy danov( resp.taliana) ale nemal chybu