PSG - Guingamp 11 rohů - over 10,5 rohu Ok
PSG - Guingamp 11 rohů - over 10,5 rohu Ok
Las Palmas - Betis - 8 rohů - over 8,5 rohu Ko - škoda, v poločase jich bylo už 6,ale druhý poločas byl už rohově slabší *10*
Tipsport vypísal dosť mimo kurzy oproti konkurencii na hokej II. divíziu B na Novom Zélande.
Izrael - Turecko 2 @ 7,1 svet cca 4,4
Čína - Mexiko 2 @ 8,1 svet 5,3
N. Zéland - S. Kórea 2 @ 9,2 svet 5,8
Dá sa zahrať aj x2, kde sú kurzy tiež dosť mimo.
Turecko potrebuje aspoň bod, aby sa zachránilo.
Ak Turecko uhrá aspoň bod, tak bude musieť bodovať aj Mexiko a následne aj S. Kórea. Naopak ich súperi Izrael. Čína a N. Zéland nehrajú už o nič.
Všetky 3 zápasy skúšam výhry za 0,5/5 a neprehry hostí za 1,5/5.
GL
968|
Vsetín-Brod 3:3..neprohra Brodu v kurzu 4 ok, čistá dva ko
Venezia -8.....cize AH +8 void
vobec nezvladli poslednu Q...
Tip! Las Palmas - Betis | Datum zápasu: 9.4.2017 20:45 | Tip: over 8,5 rohu | Kurz: 1.5 | Vklad: 2
Tip! PSG - Guingamp | Datum zápasu: 9.4.2017 21:00 | Tip: over 10,5 rohu | Kurz: 1.86 | Vklad: 1
967|
Sparta Praha-Brno ft 3-2 void
Č.Budějovice-Karlovarsko ft 3-0 ok
http://mondo.rs/a998213/Sport/Kosarka/Cedevita-uoci-finala-ABA-lige-protiv-Zvezde.html
co zajtra basketaci CZ - Cedevita? Kto vyhra finalovu seriu, pojde do EL a podla tohto infa Cedevita zajtra a potom v dalsom zapase tiez bez hlavneho kouca Mrsica, ktory ma trest, ale hlavne bez dvoch opor - Arapovica (ten do konca sezony) a najma Boatrighta (zajtra a mozno aj v dalsom). To je citelne oslabenie, Boatright nehral (nebol este) v 1. zapase sezony v Belehrade a Cedevita dostala nakladacku, v 2. doma uz hral a dal 30 bodov a Cede aj tak prehrala -4...CZ bez Jovica, to sa tu uz rozoberalo velakrat, mozog timu a organizator hry, ale tam ma Radonjic nahradu a podla mna to aj dokazu, 1. zapas doma a Cede bez tej dvojice mi pride ovela slabsia (najma bez Boatrighta, tam nahrada neni prakticky)...ale preco kurz stupa na CZ? :)
Lafata ze Sparty dá gól - Ok
Štybar skoncil na 2. mieste.
Štybar-Durbridge 2 KO
Štybar-Baarle 2 KO
Jablonec - Zlín --- 18 rohů --- over 10,5 o zaoceánský parník OK! *4*
Pendolino dorazilo krásně do zelené stanice, bando vystupovat! Mašinfíra Koďas se loučí a gratuluje všem spolucestujícím, kteří si tuto pohodovou a velmi příjemnou nedělní jízdu prostě museli užít! *5**4*
Tip! Č.Budějovice-Karlovarsko | Datum zápasu: 9.4.2017 18:00 | Tip: Č.Budějovice | Kurz: 1.68 | Vklad: 1
Zdravím, jak moc vidíte spolupráci v baráží slovenské hokejové ligy mezi LM a Trenčínem? Ten kurz 2,00 na výhru hostů se mi hodně líbí...poslední kolo navíc Trenčín doma s Detvou (přímý konkurent o záchranu), takže by tohle snad zvládnout měli ne? LM navíc zachráněn (do konce 2 kola - 8 b. náskok na právě druhý Trenčín).
Prosím názory, díky.
v sekci baráž o wsm ligu..když někdo doplní bude fajn, ty kurzy mi přijdou mimo
Tip! 2AKO | Datum zápasu: 9.4.2017 18:00 | Tip: BB + DT | Kurz: 1.64 | Vklad: 2
966|
Tip! Sparta Praha-Brno | Datum zápasu: 9.4.2017 17:30 | Tip: Sparta Praha AH -1 | Kurz: 1.63 | Vklad: 2