956|
shit, Lacey zo Sassari sa zranil na 5 tyzdnov, to je zle, takze Sassari asi cover kto dal v betku (alebo proti uzatvorit) proti Trentu...
Dobrý den. jeden volejbal v sekci
tak CZ ide teraz dole, Pinna 3.05 za 1/5 sa musi skusit :)
Butler 19pts over 26,5 KO, nevzal si moc střel
NHL Schwartz ze St. Louis dal v noci gól a k tomu měl dvě asistence,takže bodoval - tip Ok
Kasatkina - Gavrilova 2-1 KO
USA_GER 11:0 vsechny 3 tipy OK*7**4*
Velky rozdil v hokeji.
nevim jestli tu nekdo pouziva sazkabet, ale kdyby nahodou maj vypsano na USA - GER over 6,5 @ 2,06 coz je oproti svetu ultravedle a urcite chyba *3*
v sekci hokej, jen tak lehce něco z nhl, na zkoušku *4*
Ambri OK, 4-2 *5*
955|
Tip! Florida - St. Louis | Datum zápasu: 7.4.2017 01:30 | Tip: Schwartz - počet bodů nad 0,5 | Kurz: 1.65 | Vklad: 1
Tip! Philadelphia - Chicago | Datum zápasu: 7.4.2017 01:00 | Tip: Butler 26,5+ | Kurz: 1.83 | Vklad: 4
Chlapci diky vsem za Live tipy, ale je potřeba si je následně i vyhodnotit, děkuji :)
954|
Sekce hokej...zeny *4*
Aussie 5-3, ML OK *5*
Luigi, xavi a dalsi: CZ v piatok za 3.10? :) Uz sa tu popisalo o Jovicovi dost, ano, prvy PG a je to strata, no bez neho (alebo s nim ked nebol fit) uz hrali par zapasov a nehrali zle. Jeho spolupraca s Kuzmicom bola ukazkova, teraz Radonjic ma na PG Jenkinsa a Woltersa a aj s nimi CZ uhrala vysledky. Bude to boj, hlavne asi cez obrany, ktoru ma CZ si myslim lepsiu, na druhej strane ma aj schopnych trojkarov. Pre Daruss (ne)vravi domace prostredie, ktore moze byt naopak pritazou a prave u nich dvoch sa dalo vidiet, ze domace prostredie im skor skodilo :) od Daruss sa caka postup vzhladom k rozpoctu, k platom hracov, trenera, no celu sezonu podava pre mna nevyrovnane vykony a ta chemia mi tam skripe. CZ samo bude bojovat o postup, ale moze hrat uvolnene, pre nich je prioritou finale ABA ligy (od pondelka zacina), cez ktoru je cesta opat do EL...
Counter Strike
oba dva bohuzel KO*15*
CLG sem nemel cas sledovat
Gambit , no nevim je to trosku za trest , zatim pokazde na tomhle turnaji kdyz sem na ne neco sepsal tak selhal jeden z nejdulezitejsich clenu , jednou Adren , no a kdyz dneska Adren tahal jak blazen tak projistotu Zeus si tam louskne nake 4 fragy :X*15*