Nys strasny traged, over KO *15*
Nys strasny traged, over KO *15*
Tip! Wozniacki-Davis | Datum zápasu: 16.2.2017 17:00 | Tip: Davis | Kurz: 3.53 | Vklad: 5
Moravec klobouk dolu a já mu nevěřil *13* ostatně naši celkově dneska super
Vsadil sem si under 18.5 v zapase jurak/dabrowski a tipac mi to vyhodnotil jako lost.Podle me tady bylo 17gamu...vzdycky pocitali STB jako 1gam...Maji chybu?Nebo zmenili pravidla?Diky za odpoveď.
MHL Siberian Snipers - Omsk
po 16. minutach 4:0 pro juniorku Novosibirsku kdy vystridal Omsk brankare a ted nastoupil 17 letej Galanov kterej ma letos prumer 82,4% a letos chytal jenom 5 zapasu.
Davam jasne Sibir win 2 period @ 2,02 za 4/5 to je zadarmo
Omsk si neskrt absolutne a Sibir bojujici o playoff urcite nevypne
tady je stream kdyby nekdo zkusil :
https://www.youtube.com/watch?v=uHttyEXqKJg
Jurak/Dabrowski 2-1 OK *4**2*
751|
sekcia hokej, no len pre odvazlivcov a nelimitarov v rusku *6*
Není to z mojí hlavy ale je to reálný:
Vesnina-Bondarenko - Dabrowski/Jurak 2 cca 2,40
Vesnina ted v Dauha dohrála s Davis singla a včera taky něco nahráno. Bondarenko by měla hrát zítra kvaldu v singlu v Dubaji.
Každej jak uzná za vhodný.
Start 11-35
*4*
Takhle to dopadne i s b365, to je víc než jasné, to ministerstvo jim dělá samé překážky.
zdravím, biatlonisti co říkáte na sázku doll méně trestných minut než šlesingr? michal se se střelbou trápí podobně jako vítková, naopak doll dokáže zastřílet čistě viz. sprint...
Tip! Exeter-Stevenage | Datum zápasu: 18.2.2017 16:00 | Tip: Exeter + 1,5 g | Kurz: 1.75 | Vklad: 3
Garcia-Plíšek 20,5 + OK *4*
Tak odedneška už nejde sázet ani na BWINu
Tip! Indiana - Washington | Datum zápasu: 17.2.2017 01:00 | Tip: George 22,5+ | Kurz: 1.82 | Vklad: 5
Biathlon - bookmaker Tipsport
Moravec nebude do 10. mista , @ 1.85 - 3/5
Neverim Ondrovi do desateho mista, co se tyce individualniho zavodu. V Prosinci v Oestersundu 17. misto a to mel tri chyby, se kterymi tak nejak pocitam i dnes. Pred nim byli dokonce i Bailey, nebo Eder, kteri meli o chybu navic. Rychlik Eberhard mel o dve chyby vice a dojel za nim pouze o 6 sekund. Myslim si, ze tohle neni zrovna disciplina, ktera by mu mela nikterak sedet.V Anterselve to byl jeste vetsi propadak, kdy byl az 57., se 4 chybami a pred nim spousta zavodniku se stejnym poctem chyb, ale lepsim casem. Kurs se mi zda pomerne hodnotny.
Krcmar - Bailey , Bailey @ 1.69 - 3/5
Tenhle duel se mi take zamlouva. Bailey momentalne jezdi ve velike pohode. Ve stihacce byl s jednou chybou sesty , ve sprintu zastrilel ciste a byl ctvrty. Tady je videt, ze se rozhodne na strelnici netrapi a to je pro individual veliky zaklad, kdyz za kazdou chybu je minuta navic. Krcmar mel ve sprintu 4 chyby. Co se tyce individualu, tak minuly rok mel Bailey v Anterselve 10. misto s jednou chybou a Oestersundu a v Oestersundu se ctyrmi chybami patnacty. Jenze v Oestersundu mel Krcmar chyb 5 a i kdyby mel 4 jako Bailey, tak by prohral o 43 sekund. V Anterselve se mu to povedlo, kde byl i se stejnou jednou chybou pred nim o 10 sekund, ale neverim tu Krcmarovi na strelnici, naopak Bailey chytil super formu.
Simon Eder 3 a vice chyb na strelnici @ 1.85 - 1/5
Za jeden unit si to zkusim, duvodem je Ederova rychla strelba, ktera bud prinese ovoce a nebo ne. U nej je klidne mozne, ze prijede na stojku a naflaka tam tri chyby a je uplne jedno o jaky se jedna zavod. Dva mesice zpatky v Oestersundu mel chyby 4.
*4*
Estrella mega KO
Vykaslal se na to videl jsem prvni set a vsechno vystrilel.
Tomic debl easy Ko, neviděl sem, ale 0/10bp,s tím se vyhrát nedá, sorry*15*
Tip! Hanfmann - Rossier | Datum zápasu: 16.2.2017 18:00 | Tip: over 19,5 | Kurz: 1.8 | Vklad: 4
sekcia tenis*3**4*