NBA střelec Butler v sekci *4*
NBA střelec Butler v sekci *4*
Řecko-Chorvatsko 10:8, neprohra hostů KO*10*, Chorvati skvěle rozjeli, ale nezvládli druhou půlku
Německo-Slovensko 5:5, over KO*10*,dnes by ani házenkářské branky nestačily
Je čas na pauzu*13*
KHL Minsk si zastřílel a Pettersson dal dva góly, takže bodoval - tip Ok
Tip! Minnesota - Cleveland | Datum zápasu: 15.2.2017 02:00 | Tip: James 27,5+ | Kurz: 1.96 | Vklad: 3
Tip! Lakers - Sacramento | Datum zápasu: 15.2.2017 04:30 | Tip: Cousins 28,5+ | Kurz: 1.82 | Vklad: 4
čutálisti
zétra LM Bayern-Arsenal-favorit je jasné,bavoři pomyšleji zase na celkovy vitězstvi,kádr nabité atd,to všichni vime,Arsenal zase už několik let hraje v Anglii spiš druhy housle,dobře začne a o vánocich odpadne,hlavně potom vykape s přiméma konkurentama.
Ale mě se zdá,že Bayern neni ten válec z loňské sezony,ani na jaře to neni buhvi jaká jizda,ikdyž vyhrávaji,dycky je to takovy upoceny a v poslednich minutách. Arsenal nemá co ztratit a v LM se mi ty vykony pozdávaji daleko lip,než v PL. Sice už je Bayern v play-off 2x vyřadil,ale zas tak jednoznačny to nebylo. Prostě ten kurz na postup Arsenalu mi přinde ustřelené...
Tipáč @ 3,35
něco k temu?*6*
No xavier měl výborný info, ten Nymburk hraje fakt bez těch hráčů.
Minnesota-Cleveland - A. Wiggins 25b a více @ 1.82 - 3/5 (tipsport)
Vzhledem k tomu, ze Minnesota bude do konce souteze bez Lavineho, tak si musi ty body rozdelit Wiggins s Townsem. Zatim to dela bez Lavineho tak v prumeru o 6-7 bodu vice, nez normalne. Branit ho urcite bude Lebron James, ale to by nemel byt zadny problem. Pres nej se mu pravidelne docela darilo. Hrali spolu cca 14 dni dozadu a Wiggins dal 23 bodu, jeste s Lavinem a to znamena, ze mel mensi vytizenost a mene strel. Ted hraji doma, rozhodne maji sanci na uspech, protoze Cavs venku zdaleka tolik nedominuji. *4*
vie niekto, preco to na Karpos proti CZ slo az na +21?? ked hraju teraz celkom fajn a hlavne doma? CZ bez Bjelicu, bez Dangubica, Jovic nie je 100 % fit (hral len 8 minut proti Cibone), Dobric dohral proti Cibone s obvazom na ruke...nejake zrejme absencie u domacich nie? sorry, ale ta ich stranka je shit a nenasiel som nikde inde nic :)
Tip! Minsk - Lada | Datum zápasu: 14.2.2017 17:30 | Tip: Pettersson počet bodů nad 0,5 | Kurz: 1.9 | Vklad: 1
1XBET
V sekci basket tip na NBL - start v 17:45 *4**5*
Tip! Vitozzi - Puskarčiková | Datum zápasu: 15.2.2017 14:30 | Tip: 2 | Kurz: 1.9 | Vklad: 3
Trochu mimo...na jistem tenisovem webu je titulek...
Klizan vykrocil za obhajobou hladkym vitezstvim....sice dostal ve druhem setu kanara,ale pro pany z webu to porad patri do kategorie pohodlnych vitezstvi..*12**12*
*12**12**12*
Tip v sekcii hokej *4*
K tomu Nymburku - Dneska za ně out Sant-Roos, Meier a D. Simpson.. osobně mám od rána +19 DC za 2,5/5 *7*
hokej v sekcii*4*
Tip! Německo-Slovensko | Datum zápasu: 14.2.2017 19:00 | Tip: Over 18,5g | Kurz: 1.85 | Vklad: 3
khl v sekcii *4*
V sekci Fotbal ode mne tip na dnešní zápas Ligy Mistrů
sekcia na zajtra z GRE...