Skoky 2ako KO tak to bola iná divočina tento pretek pardon *15*
Skoky 2ako KO tak to bola iná divočina tento pretek pardon *15*
Tenisaci. Nie je trosku vysoko kurz na Fed Cup 4-hra na SR. Hantuchova ma skusenosti na rozdavanie a Sramkova ma formu a kurz cez 3!!! No mne sa nezda Talianska dvojica az taka super. Paolini, Trevisan? Ja si to urcite zahram len reku ci tenisaci nevidia ieco viac, resp. lepsie. Navyse toto je cesta ako postupit...
Tip! Bacsinszky - Mladenovic | Datum zápasu: 12.2.2017 13:00 | Tip: Mladenovic | Kurz: 1.8 | Vklad: 4
Whiteside 12pts over 17,5 KO, hrál hodně jen neměl střely, podprůměr a dneska nepředvedl ani proti Phile vynikající střelbu
Thomas 29pts under 30,5 OK
Westbrook 47pts over 30,5 OK
Estrella - Bellucci 2:0 Tip OK*4*
Paraguay - Ekvádor 5:3 po prodloužení. Výhra Paraguaye KO.
Knight KO, sorry.
Jsem myslel, že by Beverleyho nasadili na Bookera, ale bránil Knighta a málo minut / málo střel a ještě střílel jako kdybych to střílel já :)
Durant 34 bodov - 26,5+ OK *4*
Live - Chile futbal - over na rohy*4*
Tip! Columbus - Detroit | Datum zápasu: 11.2.2017 23:00 | Tip: Atkinson počet bodů nad 0,5 | Kurz: 1.76 | Vklad: 1
1XBET
Tip! Oklahoma - Golden State | Datum zápasu: 12.2.2017 02:30 | Tip: Westbrook 30,5+ | Kurz: 1.82 | Vklad: 3
Tenis Fedcup v sekcii*17*
NHL Karlsson bude bodovat Ok
Tipsport má celkový počet bodů vč. OT nebo bez- myslím basket NBA. Ne střelci
740|Fiorentina win
Až teraz som prišiel domov.
Takže skoky Sapporo ,,ostatné sporty" 2x duel .....2x OK
Chlapi bez milosti uz. Kdokoliv odted napise neco o fixu, domluve, rezii atd atd...leti s bananem *3*
Houston-Phoenix
Za Phoenix dnes nebude Bledsoe, takže sem nasel u betfair Knight hranici 12 bodů za 1.83, skvela hranice - 5/5
Celje 55 o 2 KO celej spiel hrozně vyrovnaný se furt tahali a nikdo neodskočil špatnej průběh
Anglie
Livrpool - Totenham
Ko
Velebnosti jdu blejt .. Toto je tezkej direct*15**15*