Morris jen 2pts over 13,5 KO, Detroit zase prohrál jasněji a z S5 hrál nejmin, nedařilo se mu tak hrál víc Leuer z lavičky který dal 17 bodů (8/12 střelba)
Morris jen 2pts over 13,5 KO, Detroit zase prohrál jasněji a z S5 hrál nejmin, nedařilo se mu tak hrál víc Leuer z lavičky který dal 17 bodů (8/12 střelba)
448|
NHL v sekcii *4*
under jasna volba, overy v přechzaejících H2H dělaly ty hračky, ktere ted HKG nemá, takže každý gol bude radostí.
Jen poznámka - nejde jim určitě o všechno, hrají jen o čest, sestoupit není kam
Borci, jak vidíte zítřejší zápas žen Bulharsko - Hongkong ? Jde jim o sestup. Hcp mne moc nezaujali tam fakt od nich nevím moc co čekat, ale když jsem viděl jejich obrovskou impotenci v utoku, tak si nedokážu moc představit kde by měli vzít 8 a více golu. Tedy za mne 2,5/5 Under 7,5 rád bych znal ale názory ostatních. Btw.. ty holky některé ani ten puk při střele nezvednou a jsou rádi, že se o hokejku můžou při bruslení opírat. *3**4*
Tip! Washington - Detroit | Datum zápasu: 17.12.2016 01:00 | Tip: Morris 13,5+ | Kurz: 1.82 | Vklad: 3
Linzer 6:0 6:3, Jarry 6:4 6:4, 2ako OK
fra - ita tip ok
v Madarsku over easy
Japonsko zeny v live ok
Slovensko - Kazachstan tip ok
4x ano - postupujete *4**5**7*
Mnichov - Ingolstadt 2:2 over ko
V 25.minute 2:2 a mělo být bez problemů hotovo po 2.třetině. Jsem fakt vytočený na ultimo, raději log off...
Bjorkloven-Tingsryds over v pohode OK
Maďarky bohuzel prohra s Nor...tady spatny odhad.
Euroliga podľa predpokladov.
CSKA -10,5 OK
Galatasaray ML OK
Sparta U20 KO
447|Live zřejmě skoro všude, na tipáči je to určitě, je tam i stream.. GL
Argentina - Bolívie 6:5, výhra Bolívie KO
live Frýdek-Kladno
neprohra Frýdek ok, na tu čistou výhru to nedotáhli ko
Biatlon KO, ja už neviem čo mám nato povedať.... Dzhyma 3 chyby.....
Sekce hokej...jedno SWE*5*
SUI-JAP 0:2 OK*5*
sekcia hokej od 18tej *4*
Ve stručnosti tip v sekci Hokej na nemeckou ligu, start 19:30.