Tip! Nórsko W - Slovensko W | Datum zápasu: 18.12.2016 18:00 | Tip: Nórsko W | Kurz: 1.65 | Vklad: 2
Tip! Nórsko W - Slovensko W | Datum zápasu: 18.12.2016 18:00 | Tip: Nórsko W | Kurz: 1.65 | Vklad: 2
Tip sekce hokej
EHT start 15;00
*17*
Nesledujete někdo MS klubu real - kashima? real po puli easy 2:0, potom ztratil a 15 miut do konce 2:2, se mi nechce verit, ze by japonsky klub neporaziil ne?
vcerajsie baskety:
Bamberg 84 bodov.....TT over 85.5 KO
skoda, mali v zavere este 2 utoky, nedali...
Ulm +10.....AH -8 OK *4*
Vechta dost hryzla, ale Ulm vyhral kazdu stvrtinu...
v Zahrebe 174 bodov.....over 160.5 OK *4* (ak niekto skusil cez ten Marathon)
Tommy_Hawk ban *9*
Tip! EnVyUs - TyLoo | Datum zápasu: 18.12.2016 18:30 | Tip: TyLoo | Kurz: 3.14 | Vklad: 2
Westbrook 26pts over 29,5 KO sry, zase hrozný průběh, viděl jsem 1 half, kde Westbrookovi stačilo nahrávat (nakonec měl 22 asistenc- jeho rekord) a všem to tam padalo a v halfu měl jen 6 bodů (3/6), ve 3Q to chtěl asi rozhodnut a dal easy 17 bodů, ale ve 4Q už to bylo rozhodlé a měl jen 2 střely, celkově měl podprůměr o 8 střel a 3TH mín
urbanplace smazano, nepatri to sem
Tip! Mnichov - Mannheim | Datum zápasu: 18.12.2016 14:00 | Tip: over 5,5 | Kurz: 2.12 | Vklad: 4
TyLoo to dnes trošku prepískli, 3-16, tip KO.
456|
barcelona1616: kolego, tak timhle stylem ne, diky :)
VB - Ukrajina
LIVe
Za současného stavu jasný over 3,5 za krásný kurz,, VB potřebuje nutně win ukrajině stačí i remíza takže půjdou bez golmana jistě dřív než klasicky.. stav 2:1 pišu v rychlosti není čas.
*3*
Čau chlapi chci se zeptat.. Je to normální že Bet365 mi nedá možnost zavřít sázku? Mám to teď na mobilu a od začátku mi to píše zavření není možné i když se tam nic nemění.. Už mi to udělalo několikrát tak se chci zeptat jestli je to normální. U některých tiketu to vpoho jde zavřít a někdy mě to ani nenabídne.. Diky za informace. *5*
Ribera Navarra - Gran Canaria 4:0 hcp -1,5 OK*4* ... Vše dle předpokladů Ribera nepustila soupeře do šancí a byla silná na balonu. Jednoznačné a zasloužené vítězství*4*
Co si myslíte o zápase žen, mezi Itálií a Čínou, který se hraje zítra? Ono už asi nikomu o nic nejde, pokud se hledí na vzájemné zápasy, ne? A navíc, Francie si to asi stejně uhraje, protože je krapec jinde.
Na Itálii je kurz 1,70 u Tipsportu. Což mi jinak příjde docela fájn. Čína prohrála oba zápasy. A navíc nevím, jak je to v reálu, ale podle statistik a výsledků mi přijde, že Itálie je asi o něco málo schopnější, než holky z Lotyška.
Ale rád bych slyšel i Vaše názory na tento zápas.
Kadaň-Slavia 2:0 OK
bylo to o pár gólech,kurz 2,6 doma*4**5*
455|
Anglie Chorley - Tamworth 1:1 over 2,5 gólu KO
Finský hokej - Elkins už má jednu asistenci,takže bodoval - Ok
jeden tip na večer v hokeji*4*