mahony1983 |
8.10.2016 22:43
za ten druhy polcas uplne zasluzene, nasi dnes vykon na urovni okresneho preboru, Salata, Hrosovsky a Svento su riadny omyl...
MaTeJ |
8.10.2016 22:47
Ako aj keby sa neudiali tie škandály tak sa nedá čakať že stále budeme na MS či Me. Není to ospravedlnenie za dnešok, ale nemáme taký široký roster a toľko hráčov v top ligách. Aspoň že tá 21tka šliape a bude z čoho vyberať
camejko |
8.10.2016 22:48
mne pride, akoby sme mali najhorsi muzstvo v EU, co sa tyka konstruktivneho utoku popr. nejakeho prechodu
mahony1983 |
8.10.2016 22:49
Matej: to je samozrejme, ale keby fanusik aspon videl, ze tam behaju, dru na tom ihrisku, nepovie nic napriek prehre, ale to co sme videli dnes, tak im mozu dat cvicky na nohy a vystupovat v divadle...
Chceli sme získať bod tomu sme podriadili taktiku..dnes si zahral dobre aj brankar
Lebo sme hrali nie dopredu ale dozadu....výkon fakt viac ako chaby
repinho |
8.10.2016 22:57
Švento jednym slovom katastrofa, neviem ako hraje za Slaviu tam ho nesledujem, ale za repre ešte nepredviedol aspon priemerny vykon, ked už sme sa konecne dostali dopredu tak bud nahral alibisticky dozadu alebo sustavne stratil
Lejdinka |
8.10.2016 23:01
Kto si myslel z obyvatelov SVK že budeme pokračovat na víťaznej euforii z kvaldy ME a samotných ME bol naivný. Nepostup na MS za 2,15 pred začiatkom kvaldy bol darček sk.
mahony1983 |
8.10.2016 23:02
Lejdinka: prist sem s tym po dvoch zapasoch, ked mame 0 na konte, je tiez slovenske...:)
Lejdinka |
8.10.2016 23:04
Ja som to tu vravel a nie raz ešte ked bola stará vizualizácia stránky pri nejakých diskusiach o našej repre.
Lejdinka |
8.10.2016 23:05
A po me som tu napísal,že táto generácia na me či ms už dohrala.
mahony1983 |
8.10.2016 23:06
tak potom sorry, ale po zrebe to bolo jasne, ze to bude tazke, navyse sme bez kridiel prakticky (Weiss a Stoch) a bez nich je ta hra strasne pomala...
Lejdinka |
8.10.2016 23:09
Ale proti SKO sa nakopnu ked Kozak zoberie nejakých 21-tkárov.
MaTeJ |
8.10.2016 23:16
Ako to sú proste SK športovci. Keď sa darí zdoláme favorita, nejaké to stasticko tak vieme aj dlhšie vyhrávať. Talent tam často je, ale chýba disciplína, cieľavedomosť atď. Či futbalisti hokejisti klizan v tenise a ďalší. Radšej disco kerky baby.. Však čo mám milióny v menej známom klube načo sa snažiť v repre som tiež. Ako to sa nezmení, 2 zo 100 možno budú iný a zahrajú si kvalitnú ligu a nie že budú na lavičke a pod..
Lejdinka |
8.10.2016 23:23
Dnes viac rozhadzovali ruky a pi.ovali jak hrali.
GGBridge |
8.10.2016 23:33
Ja myslim, ze slovensko ma stejny problem jako cesko, a sice neschopnost snad uz hranicici s neochotou vychovat resp pretransferovat mlade hrace do dospeleho fotbalu. Do 21,22 let chraneni talenti s vidinou ze zacnou sbirat starty v dospelem fotbale a teprve se do toho dostanou, nesmysl. V tomhle obema zemim hodne ujel vlak, ale snad se to zmeni, obe dve mladeze aktualne maji co nabidnout. Jenom se nebat tam ty kluky dat, dokud se nevyzkousi, tak se neda rict, ze na to nemaji
strecho |
9.10.2016 00:39
Ja som netvrdil, ze sme pravidelni ucastnici sampionatov. Ja hodnotim dnesny vykon, resp z poslednyxh 2 zapasoch, velka katastrofa.
Pauschek,Svento, Gregus, Hrosovsky cele zle. Navyse Mak nehrava, je vidno ze aj pribral,Hubocan moc nehrava vo Francuzsku, niekto sa vykartuje a nemame koho postavit. Na pohode neprida ani zamietnutie 5000co si pytali za zapas.
Navyse presne ako ste tu pisali vyssie. Este na kesen som sedel s Jozkom Korbelom(teraz ma na starosti Klizana,predtym Sagan) + mladych jracov ci uz hokejistov alebo futbalistov. To co Jendrisek prehlasil, ze skauti vyberaju hracov do mladych repre je pravda, zial. Maju peniaze rodicia, hrac bude hrat. Tak isto ako sa mladi hraci ,,pokazia" ked trochu pricuchnu k peniazom.
mahony1983 |
9.10.2016 06:48
strechou: veď Mak hráva V Petrohrade pravidelne a je jednym z naj hracov tam :)