Livebet. *4*
Livebet. *4*
dotaz: nemá někdo nějaký livko na ten hokej od camejka? tu běloruskou, našel jsem jen flash/livescore, tak jen jestli někde jsou nějaký statistiky třeba, díky *8*
Thx vm*8*
Siauliai - Dzukija 78:82.....over 155.5 OK *4*
Amici za domacich koncert, ale ani to nestacilo :)
Záporoží-Nantes 26-26 + 1,5 domácí OK *4**7*
Ta Kubova házená po 60.minutách 26:26 , takze OK ? Nebo se nějak bude počítat prodloužení ?
Diky za Motor Kubo, ja jel dle Tve analyzy dokonce neprohru, takze super*5*
Tip! Siauliai - Dzukija | Datum zápasu: 22.9.2016 17:30 | Tip: over 155.5 | Kurz: 1.86 | Vklad: 2
Jen námet do dizkuze..
Zaujala mne sázka u chance/tipáč s kurzem 3,0 na to že Zeman nebude zvolen prezidentem a společně s ním i pan Horáček. Upřímně říkám hned, že o Horáčkovi toho moc nevím (resp. těžko soudit jak na něj bude reagovat veřejnost, ale jako prezidenta si ho představit neumím) no a k panu Zemanovi.. za dva roky bude Zemanovi již 74 let a s jeho životním stylem, si myslím, že bude horko těžko moci opět kandidovat na prezidenta. I kdyby kandidoval, jeho odpůrců je mnoho a tak i kdyby, nemyslím si, že by opět zvítězil.
Tedy mne z toho plyne jako slušně zúročené peníze za dva roky v kurzu 3,0
Co názory zdejších odborníků co více vidí do politické scény v ČR? Díky za nazory. *4*
Tkachev z Vladivostoku dnes jeden bod - tip Ok
Tip! Kyrvbas - Kharkov | Datum zápasu: 22.9.2016 17:45 | Tip: Kharkov ah+5,5 | Kurz: 1.7 | Vklad: 2
Neco sem pro vas prichystal na cely vikend v sekci fotbal, gl
Tip! HC Motor Zaporozhye-HBC Nantes | Datum zápasu: 22.9.2016 17:00 | Tip: Neprohra domácích | Kurz: 1.85 | Vklad: 5
Sekce tenis *3* start za ctvrt hodiny a melo by byt i livko
Tip! Brest - Lida | Datum zápasu: 22.9.2016 18:00 | Tip: over 5,5 | Kurz: 1.95 | Vklad: 2
zajtra CRO lliga futbal: Loko - Dinamo.....obaja maju ten isty stadion, obaja toho isteho majitela, Dinamo ide na majstra, kym Loko aby sa udrzalo, Loko nikdy nad Dinamom nevyhralo a myslim si, ze nebudu vobec robit problemy ani zajtra "hostom" :)
tip na hokej v sekci
Hokej SP: jake jsou podminky toho posledniho zapasu, rusove musi porazit finsko aspon o tri goly? Na postup
Včerejší hokej KO :/.
Tip! Zvolen-Kosice | Datum zápasu: 23.9.2016 18:00 | Tip: 2 | Kurz: 1.9 | Vklad: 3