Zápas: Scunthorpe United FC – Charlton Athletic FC
Sekce fotbal
Zápas: Scunthorpe United FC – Charlton Athletic FC
Sekce fotbal
B365 mi zrusilo sazku kvuli tomu, ze nenaslo oficialni vysledek zapasu, stalo se to nekdy nekomu?
včerejší tip na Evropu s našima v pěkném kurzu KO *10*. Před zápasem už byly kurzy naopak
Tip! Rusko - Vietnam | Datum zápasu: 21.9.2016 00:30 | Tip: Over 6,5 | Kurz: 1.86 | Vklad: 3
Díky *4*
Elgin/Kudryavtsev 7:5 7:5 OK
Jeden tip na přípravu v sekci basket *4*
Do sekce Fotbal jsem si dovolil jeden tip z Portugalska na ZÍTRA.
Zítra tu nebudu, navíc ty kursy už budou jistě jinde - proto dávám dnes... *16*
Tak som si dnes zahral niečo aj na, sekcia futbal *11*
Sekce fotbal tip, vysoka marodka taborska
Zvýšený vklad sekce hokej. Omylem jsem to napsal i do sekce fotbal, tak prosim smazat.
Tip! Kolumbie - Paraguayi | Datum zápasu: 21.9.2016 03:00 | Tip: Paraguayi | Kurz: 2.75 | Vklad: 5
Tip MS pro mě
Laaksonen skreč to je škoda *13*
Tip! 2AKO | Datum zápasu: 20.9.2016 17:30 | Tip: Dunarea Galati + Brasov ah+1,5 | Kurz: 1.57 | Vklad: 3
sekce hokej...tip na 2.swe ligu*4*
Tip! Argentina - Ukrajina | Datum zápasu: 23.9.2016 00:30 | Tip: Argentina | Kurz: 2 | Vklad: 4
Tak ještě přikládám poděkování přímo od paní, co mi dnes poslala do mailu jestli bych to sem mohl dát. ----------------------------------------------------------------------- Ráda bych Vám všem, co jste mě poslali korunky na vozík a skůtr, chtěla poděkovat! Moc si vážím Vaší pomoci a hlavně důvěry. Vůbec mě neznáte a stejně jste posílali korunky. Vaše podpora, mě pomůže žít o malinko lepší život a bojovat dál s touto kamarádkou ;-). Největší radost bude mít můj synek Maty ;-), dokázali jste udělali dvojnásobnou radost mě a mému synkovi. Ještě jednou Vám moc děkuji!!! Přeji Vám spoustu štěstí ve Vašem koníčku ;-). Mějte se krásně ;-)...
Tip! Uchiyama-Laaksonen | Datum zápasu: 20.9.2016 11:35 | Tip: Yasutaka Uchiyama | Kurz: 2.1 | Vklad: 5
Ligový pohár Anglie v sekci FOTBAL
Tip! Gabashvili/Ramos-Elgin/Kudryavts | Datum zápasu: 20.9.2016 14:30 | Tip: Elgin/Kudryavtsev | Kurz: 1.75 | Vklad: 3