Tip! Írán u23 - Jižní Korea u23 | Datum zápasu: 23.8.2018 14:30 | Tip: Jižní Korea | Kurz: 1.7 | Vklad: 4
Tip! Írán u23 - Jižní Korea u23 | Datum zápasu: 23.8.2018 14:30 | Tip: Jižní Korea | Kurz: 1.7 | Vklad: 4
camej livko na tvoj hokej?*5*
Tip! 2AKO | Datum zápasu: 23.8.2018 11:00 | Tip: Vietnam + Uzbekistan | Kurz: 1.74 | Vklad: 3
Asijské hry, sekce fotbal. Možná ještě nahodím do vlákna něco, pokud se mi tam zalíbí další zápas.
Strakonice 3-6 Č.Budejovice, hcp OK *14*
Bielorusi OK
Växjö United - Häcken priebežne 0:5, over OK *4*
Takové LIVE zamyšlení
MOL Cup
Žďár - Zbrojovka po pol. 0:0 Zbrojovka Žďár drtí a je jen otázka času kdy padne branka. Ten rozdíl v kvalitě je obrovský a Brno zase není v tak strašné sestavě.a měla by vyhrát. Docela mě zarazily kurzy na výhru Brna a méně než 2,5 @2,55 a Brno a více než 2,5 @3,95 - tak když na to tak koukám tady by se snad nedalo prohrát - teda dalo , ale myslím si že Brno prostě vyhraje, ta převaha je velká!
Altai - Rudny 3:3 KO
Tip! Doi - Hibino | Datum zápasu: 22.8.2018 19:45 | Tip: Doi | Kurz: 1.77 | Vklad: 2
Tip! Strakonice - DS Č.Budejovice | Datum zápasu: 22.8.2018 18:45 | Tip: Č.Budejovice -1.5 | Kurz: 1.6 | Vklad: 3
https://presov.korzar.sme.sk/c/20897797/nadej-pre-hokejovy-presov-zije-ak-sa-stane-farmou-zvolena.html pre info *8* bombarder a camejko mozno k tomu maju aj nieco viac ako je v clanku
Tip! Lestienne - Bemelmans | Datum zápasu: 23.8.2018 17:00 | Tip: Bemelmans | Kurz: 2.15 | Vklad: 3
Tip! Mogilev - Vitebsk | Datum zápasu: 22.8.2018 18:00 | Tip: domáci hcp - 1,5 | Kurz: 1.8 | Vklad: 2
Nazdar chlapi... znovu len taka inspiracia, nie ostry tip, necham kazdemu na povazenie... Za hodinku a nieco zacina zapas Japonskej J2 league Okayama - Tokushima. Je to stretnutie tabulkovych susedov, konkretne timov 10 - 9.
Okayama nie je v oslnujucej forme, vyhrala iba dva z poslednych siestich zapasov. V predchadzajucom kole vyhrali 0:1 na pode Zweigen Kanazawa. Konecne sa im do zostavy vracaju dolezitejsi hraci, takze mizeria by mohla skoncit. Okayama si zaklada na silnej obrane a dostali v sezone len 26 golov, co je rovnaky pocet ako líder J2 Yamaga.
Tokushima po slabsom obdobi na prelome juna a jula teraz slape ako dobre namazany stroj. Spanielsky trener Riccardo Rodriquez mal stastnu ruku ked angazoval svojho krajana, utocnika Davida Barala. Ten sa mu hned v tretom zapase revansoval - strelil 4 (!!!) góly a vdaka nim Tokushima deklasovala Montedio Yamagatu 5:1. Tokushime sa tiez vracaju niektori dolezitejsi hraci ako stredopoliar Yuto Uchida, no je otazne co po zraneni vydrzi v plnom zapasovom tempe.
V tomto zapase sa mi paci stavka na OVER 2,5 gola. Domaci sa potrebuju golovo presadit, no proti Tokushime v laufe to nebude jednoduche. Dufajme ze uvidime prestrelku, kurz okolo 2,25 je v mojich ociach value. GL!
Stal, od vcera mi zacalo hadzat email alerty na tipy do reklamy, tym padom ma gmail neupozorni na tip, doteraz bolo vsetko ok, chyba u mna ci u vas dik
Tip! Altai Torpedo Ust-Kamenogorsk - | Datum zápasu: 22.8.2018 15:00 | Tip: Altai Torpedo Ust-Kamenogorsk | Kurz: 1.95 | Vklad: 2
Derby-Ipswich 2:0 - OK *4*
Juve bohužel jen 1-0, to je škoda *10*