babka
| 9.8.2018 22:11
Tip! Olimpia Ljubljan - Barcelona FA | Datum zápasu: 10.8.2018 18:15 | Tip: Barcelona FA | Kurz: 1.5 | Vklad: 5
Keby som mal podavat na Tipsporte tak to by som už radšej , dávno dobrovoľne skončil s tipovanim..to j na posmech stávková ...zlatý bet365
Tomi9104 |
9.8.2018 22:26
tak to je pro tebe jednoduchý řešení, dej si @1.11 na bet365
Si to nepochopil nevadí..ráno je múdrejšie večera!!
Eurusd koment uplne o nicem, nic proti. Kazdopadne jeste si pamatuju jak ses par let zpatky loucil s tim ze s tipovanim koncis a soustredis se uz jen na obchodovani*15* Neber to osobne jen to narikani lidi kteri nemuzou sazet tam nebo tam ...je to porad dokola. Bud rad ze mas betko, nam ho BABISka zavrela*9* To u vas je to jeste pohoda*16*
betko uz zdaleka nie je to co bolo...nie je za cim plakat
babka |
9.8.2018 22:32
Já myslím, že za 10k to vezmou a to je po 99 procent zdejších sázejících suše 5/5*5*
Je to tvoj názor a slobodné si ho vyjadril Nexus a páči......existuje neičo ako konstatovanie tak dovolenka že som neičo skonštatoval ..či?...ak chcem dať za 100 euro a zápas mi schvaluju 5min.znizia kurz na 1,3. Podám opäť za 100 euro a znovu schavaluju až nakoniec sa kurz dostane na 1.2 tak to je čo za šmejd..prepáč ale bolo to pre mňa nové poznanie tak som vyjadril svoj nazor..99% stávok dávam na bet365 a v pohode berú aj za 350e..tak asi tak
tipsport je momentalne jednoznacne najlepsia stavkova na svk/cze trhu co sa tyka naberov. samozrejme je to slabsie ako betko a podobne ale co uz si v dnesnej dobe clovek navybera pri tychto nasich zakonoch atd. btw mne to takisto zobrali za 5/5 bez problemov a to sa bavime o vklade ako pise babka
R20R20 |
9.8.2018 22:57
Jj v betku podavat a vychvalovat to tak to musi byt velky uspech , obycajna garazovka kde dostanes limit po 500€ vyhranych...*8*
Net 365 vydrží rok čo mi v pohode stačí...nepotrebujem vsadzat tisíce eur na zapas
feroh1 |
9.8.2018 23:00
jj, zlaty bet365 kde mi pri dobrej voli zoberu vklad max. 5eur
v tipsporte mi za viac zobreru ako v Bet365
eurus pokud máš probém s limitem na tipsportu, proč nemáš nový účet? nebo mně chceš říct, že na bet365 sázíš na svém origo účtu? na svých posledních dvou účtech na bet365 jsem dostal limity,když jsem měl nahráno kolem 500€, človek abys se tam bál vsadit cokoliv prematch aby nedostal limit ještě v průběhu zápasu,stává se z toho dobrá garážovka..
Píšem že účet na betku vydrz asi rok .?potom robia nejakú "inventúru" pošli mi mail a účet konci. Mám kamošov takže vsádzam na bet365 to j pre mňa hlavná SK...Tipsport a Fortuna len do .počtu...a dnes som to videl čo urobili...
Eurusd jo tu jejich "inventuru" znam, to jsou vzdycky hnusny pocity kdyz ten mail ctes a uz z prvnich radku vis ktera bije a ze se teda nejedna o zadnej bonus na premier league:D Ale zatím nechali dost, o hodne vic nez 500e. Za chvili to budou garaze vsechno a budeme to hrat uz jen za dvacky (centy v pripade vas bratia slovaci) for fun. Zivot je pes, je potřeba si zvykat hmmm
xavier |
10.8.2018 07:52
Betko vydržet rok to je slušné science-fiction.. já vždy tak 14 dní a do cca 800-1000 euro zisku a čau ahoj *12* Zlatý Tipáč..
<span style="color:red;">Eurusd příště si tyhle rozumy odpust </span>
Radim..ak si myslíš že som dával rozumy na čo mám ja iný názor keďže je demokracia,!..pravidlá hry určujete vy a ak sa komentár nepáči a odporje "dobrým mravom" webu kľudne ho vymaž ja osobne s tým problém nemám absolútne žiadny pekný deň ti prajem
stal123 |
10.8.2018 09:12
Eurusd Tam jde spis o to, že to vypadalo k tipu babky nepatricne. Jinak nazor na tipac a betko napsat je v pohode. Nicmene teda musim rict, ze Betko ted vydrzi par set aur cisteho zisku a hned limity takze uz skoro ztratilo vyznam tam sazet, kdyz clovek musi ucty kupovat. U tipsportu jsou nabery opravdu vetsi. Ovsem zase nabidka zapasu je nazvu to "lehce osekana" a vyssi nabery a nechani cloveka bez limitu je jak na co.
To riaditeľ: tak to ma mrzí ak to bolo Tako pochopene.Ja si ľudí ktorí.semj dajú tipy nesmierne vážim a vždy im podakujem.S Top tiperrom Babkou to nemalo absolútne nic spoločne! Ak to tak vyznelo tak sa ospravedlňujem.zuril som IBAA na Tipsport nič viac a nič menej v tomto nebolo.
podol74 |
10.8.2018 10:16
Suhlas s eurodolarom, pri rozumnej volbe tipov vydrzi betko aj rok s vynosom 10K eur, ja mam 3ucet a oba predchadzajuce dosiahli tuto sumu a treti ma asi 50% naplnenie xatial a ziaden limit
podol74 |
10.8.2018 10:19
Vcera napr som prehral 50e v kasine betka, bez snahy nieco vyhrat, ale treba urobit jeden krok spat, aby sme potom mohli ist 2kroky dopredu*9*
xavier |
10.8.2018 11:15
Tak pokud sázíš Ligu mistrů, nebo nějaké frekventované soutěže, tak jsi asi v poho i s vyššími vklady (a zisky).. já s NBL a 1. ligou v basketu, lehce kombinovanou evropskými poháry jsem pro ně moc rizikový *12*
podol74 |
10.8.2018 11:39
Na lige majstrov sa neda byt ziskovy, podobne 1eng,1nem,1ita,1spa,1fra,wta,atp ale davam ich prave kvoli tomu kroku spat a tym oddialeniu limitov
xavier |
10.8.2018 12:03
jojo, tam je člověk vesměs rád za kladnou nulu.. *8*