Zvolen - Poprad 2:2
neprehra Poprad OK *4*
Zvolen - Poprad 2:2
neprehra Poprad OK *4*
Třebíč 0:2, under 6:2.. Oba hodně ko
Tak jsem teď mluvil s kamarádem co je na Kometě a prý je to docela divočina a ani jeden z brankářů neoplývá zrovna jistotou. Takže over 6,5 by mohl padnout. za 1,95 se zkusit dá :)
Možná bych zkusil i Kometa DNB za 2,26 (oba tipáč)
GL FULHAM
Tip! Trenčín - Feyenoord | Datum zápasu: 9.8.2018 19:00 | Tip: áno | Kurz: 1.83 | Vklad: 3
2360|
Live Kurgan - Tumeň 4:1
oba hcp OK *4*
Tumeň opět slabota v útoku, Kurgan větší motivace v turnaji ....
No tak Kometa vcelku v slušné sestavě. Včetně Kohlera, Zaťoviče, Muellera (na toho jsem hodně zvědavej) v brance Langhammer. Dvě lajny juniorů ale docela už vyhraných. Asi je malinko favorit.
Sestava Slovanu je pro mě docela hrozná moc se mi nelíbí. :( Těžko říct - prostě NB
Sekce hokej
V tipoch pridany jeden hokejovy pripravak *4*
2 Urna99
na betku mas k tvojmu live tipu kurz 1,8 namiesto 1,5 v tipsporte...
inak mi nejde zase komentovat
2358|
Už se tu někdo ptal a já přidám svůj pohled na zápas Kometa - Slovan.
Sestava bude silnější než proti Třebíči. I lidi asi přijdou se zchladit - i když.
I loni jsem si myslel, že už budou i "hvězdy" na tenhle zápas ale ejhle.
Kometa určitě nasadí minimálně dvě lajny juniorů a do branky podle mě půjde zase Vejmelka, i když tady je to fakt otázka, jestli už se nezačne s testem Langhammera. Obrana bude podle mě ještě bez Němce naopak dneska si myslím že naskočí do útoku Čermák, Mueller nebo třeba Holík.
Slovan určitě postaví do branky Čiliaka, to je podle mě jistota - teda pokud není zraněný. Slovan ale taky zkouší ještě nějaké hráče, ale poslední zápas ve Vítkovicích hráli minimálně tři lajny které za něco stojí. Ale i tak se mi ten kádr nezdá nějak extra silný.
Jenže kurz na Kometu je prostě výsměch. Asi je favorit, ale že by až takhle, hodnota je určitě v neprohře Slovanu. Myslím ale že padne docela dost branek a tak over 5,5 @2,15 vypadá dobře.
Tak třeba někomu pomůže
acsp pls nevedel by si sem hadzat priebezne info ako to vypada s tymi bodmi na ten sedmiboj ? ako vysledky priebezne si viem dohladat len neviem posudit ako laik ze ci to ide dobre alebo zle :) ak to tu nepatri kludne zmazte a napisem PM , len som myslel ze by to mohlo viac ludi zaujimat ako mna :)
Tip! Nové Zámky - DAB | Datum zápasu: 9.8.2018 18:30 | Tip: Over 5,5 zapas | Kurz: 1.8 | Vklad: 3
Rubikon ban. Ani nevim jestli jsem tyhle informace o banech jeste davat porad dokola *9*
Tip! Slovensko U16 - Nórsko U16 | Datum zápasu: 9.8.2018 14:15 | Tip: Slovensko hcp -24.5 | Kurz: 2.2 | Vklad: 1
Tip! Frýdek-Místek-Jastrzebie | Datum zápasu: 9.8.2018 18:00 | Tip: 2 SBR | Kurz: 3.04 | Vklad: 2
Tip! Olomouc vs. K. Almaty | Datum zápasu: 9.8.2018 19:00 | Tip: under 2 | Kurz: 2.69 | Vklad: 1
Od dnešního dne můžete v každé analýze vidět statistiku moderátora pro rychlejší a lepší orientaci jak na tom je. Dále by mělo být opraveno, že pokud někdo prida livetip a nema livetipy zaplacene tak by ale mel svuj live tip videt. Dalši upravy casem. Bohuzel spoustu času a peněz vzaly nutné upravy webu a databaze kvuli GDPR. Tímto děkuji EU atd :)