lidi kdo máte šanci sázet u bet365? začínají tam vypisovat první hokeje, já jsem momentálně bez betka, ale něco by se tam vymyslet dalo, Tipsport zatím nic
lidi kdo máte šanci sázet u bet365? začínají tam vypisovat první hokeje, já jsem momentálně bez betka, ale něco by se tam vymyslet dalo, Tipsport zatím nic
Dotaz.. Taky Vám vyhodnotily včerejší postup L.Warszawy jako void? *12* u Tipsportu..
Německo-Gruzie 10:9, over OK*8*
z U20 muzov dnes (ale ma to len betko) by som skusil za 1/5 Moldavsko +57.5 proti nasim.....Modavsko jasne, velky outsider, ale dostali vyprask vs Slo a hned v prvom zapase s Alb, od Estoncov ci Bulharov dostali pod 40 rozdiel. Nasi dostali latu od Slovincov (cize to v uvahu neberiem) a dokonca prehrali s Albanskom a uz vcera bolo vidiet, ze tahaju nohy, hrali pomalsie vzadu. Je to preto, ze tu mame okliestenu zostavu, 4 naj hraci tu nie su + dalsi 2 sa ospravedlili a tak najma S5 s Javorskym atd musia hrat neustale 30 minut a viacej, tocime 7 muzov. Toto je 5 zapas za 6 dni a uz vcera sme posobili tazkopadne. Verim, ze dnes vyhrame:), ale nad 50 bodov ja by som to nevidel...
Mitra Kukar - Sriwijay ft: 3-0
Tip: Mitra Kukar ok
v sekci tenis dnešní zápas *4**4*
Tip! Německo-Gruzie | Datum zápasu: 18.7.2018 12:30 | Tip: Over 16,5g | Kurz: 1.83 | Vklad: 3
Tip! 2-AKO ITF | Datum zápasu: 18.7.2018 09:00 | Tip: Niklas-Salminen + Jaruskova | Kurz: 1.67 | Vklad: 4
K mému zápasu.. Kurz teď najednou vyskočil ještě výše a už je 1.85, což nechápu. Jeden z těch hráčů, co pravidelně hráli a zůstali u hostů, bek Marco Sandy Merauje (15/2), údajně zažádal o propuštění a měl by se připojit k Persibu. V týmu stále je, ale je otázkou, zda li nastoupí a pokud ano, tak jaká bude jeho motivace.
No, já si něco málo přivsadím a uvidíme..
karlovic 5 5..byl tam brejk takze s luckem OK
Dnes je smutný den. Z osobních důvodů končí v moderátorech moji dva kamarádi snedovicak a Tomstersson. Oba tu budou na webu i nadále a sem tam se podělí o tip, ale nemají již tolik času se webu a tipům věnovat. Díky moc kluci *4*
Koukám, že Fortuna jako hlavní sponzor 1. ligy fotbalu vypisuje stejně rozsáhlé příležitosti jako na MS. Např. střely, držení míče, střídání, video, karty hráčů atd. To u Tipáče asi nehrozí....
tipsport má v live postup legie @1,56 perte to tam
Francie mistr sveta tip z diskuze OK :-)
APOEL 2x ok, hrajou strasne nastesti, jak jsem doufal.
Alaphilippe - Barguil 1 OK*4*
2316|Tip: Slovinsko hcp -3.5 (do -5.5), (betko, Sazka, Tipac), 1/5
funguje vám betko? Či zas zmenili alt. link
Mohu poprosit tipéra beast95 o průběžném případném infu o zápase Mitra Kukar - Sriwijaya??? Pokud něco vyzjistí nového, aby to sem kdyžtak hodil, díky.
Tip! TdF 2018 | Datum zápasu: 17.7.2018 13:15 | Tip: Alaphilippe | Kurz: 1.84 | Vklad: 2