2323|Tip: over 143.5 (do 145.5), (betko, Sázka, Tipáč), 1/5
2323|Tip: over 143.5 (do 145.5), (betko, Sázka, Tipáč), 1/5
Elli tady kdysi s náma začínal na úplném startu webu, potvrzoval svojí kvalitu a já si rád jeho tipy zahrál a za ty roky jich nasypal dost a dost, ředitel ho dnes zabanoval což nebudu řešit je to rozhodnutí majitele webu a tak to prostě je, já osobně mu za tu dlouhodobou a výbornou práci pro tento web velmi děkuji a ať se mu daří i nadále *4*
a propo kdybych se tenkrát na lize s Elliotem nepohádal ohledně tipu možná bych nikdy nezačal psát tipy *9*
2322|
Buzarnescu lost v SF, vitezka KO
Jinak se jmenem svym a webu omlouvam vsem uzivatelum za soucasnou neutesenou situaci. Vnimame ji stejne jako vy a verim, ze tento krok byl nutny k tomu, aby se situace uklidnila. Tem kteri Elliota odebirali se omlouvam nicmene i dle stats poctu odberatelu si myslim, ze tu stale je co nabidnout *8* At se vsem dari *4*
Tak lidi prave ted jsem se rozhodl skoncit v moderatorech a celkove na tomto webu. Celkove mi tu nesedi vedeni a uz mi bylo naznaceno reditelem samotnym, ze nechce, abych tu fungoval. Web je posledni dobou pro mne spise demotivujici nez motivujici sem neco pridavat. Bylo to fajn s vetsinou tu komunikovat a preji hodne ok tipu. Jacse posouvam jinam, kde se da dychat a tipovat bez vetsich problemu.*4**5*
Bali 2-3 ko
Sice 2x vedli, ale nakonec hosté dokonce i otocili
Brazil ban za italsky spinavy podvodnik
Sriwijaya - Arema ft: 0-3 Arema sbr ok *4*
Cecchinato ze sekce Ok, vyhrál 2:0*3*
ahoj pani.neviete kde sa da sledovat priebeh australskej hokejovej ligi Canberra Brave - Sydney Bears?neviem to nikde najst.vdaka
Tip! Paz - Ouahab | Datum zápasu: 21.7.2018 16:00 | Tip: Ouahab | Kurz: 1.68 | Vklad: 3
Tip! Merckx - Brosset | Datum zápasu: 21.7.2018 15:30 | Tip: Merckx | Kurz: 1.65 | Vklad: 5
Plzeň TT under 7,5 rohů --- tip OK. *4*
Více nekomentuji, pořešeno v moderators interně.
Každopádně pendolino v zelené stanici, i když Plzeň prohrávala a musela otáčet zápas. *4*
Tip! Liquid - MIBR | Datum zápasu: 21.7.2018 23:00 | Tip: MIBR | Kurz: 1.83 | Vklad: 2
Lok. Košice - Petržalka 1:2 KO
Favorit nezvládol zápas, šance mali na 3-4 góly. Petržalka z využila dve šance a podržal ich aj brankár Valach.
*10*
2320|Tip: over 143.5 (betko, Sazka, Tipáč), 1/5
2321|
Francie-Malta 12:6,over KO*10*..Maltě se už v první q zranil důležitý hráč a Malťanův trvalo chvíli, než se z toho dostali, od Frantíků jsem taky čekal víc..škoda