Tip! 2-AKO challenger | Datum zápasu: 14.7.2018 11:20 | Tip: Escobar + Varillas | Kurz: 1.66 | Vklad: 4
Tip! 2-AKO challenger | Datum zápasu: 14.7.2018 11:20 | Tip: Escobar + Varillas | Kurz: 1.66 | Vklad: 4
Tip! Belgie - Anglie | Datum zápasu: 14.7.2018 16:00 | Tip: over 9,5 rohů | Kurz: 1.74 | Vklad: 1
Tip! 2-AKO | Datum zápasu: 14.7.2018 14:00 | Tip: Slovinsko HT + Grécko HT | Kurz: 1.77 | Vklad: 1
fér by som videl 1.60 max...
Isner 24:26 v pátém KO
dabrowski/xu ko..kveta to uhrala sama
ze sekce Znojmo 4-0 hcp OK
Tip! Göteborg - Örebro | Datum zápasu: 14.7.2018 20:00 | Tip: over 2,5 | Kurz: 1.83 | Vklad: 3
Cavendish 10ty OK (zasluhou Sagana ten mu tam trošku hodil vlnu a Cavs stratil uplne rychlost)
2310|
Hertha Berlín - Dukla Praha, AH-1,5 @2,14. Tipsport - prípravný zápas, ktorý je súčasťou tréningového kempu. Kurz je výborný. Bundesligovy klub Hertha BSC síce skončil v uplynulej sezóne na 10.mieste, ale stále je to veľký výkonnostný rozdiel. Ligová generálka pre Duklu po zápasoch s mužstvami 3. a 5. nemeckej ligy nebude vôbec jednoduchá. Od tretoligistu dostali výprask 2:0.
*4*
Holandsko - Francuzsko 29:23ft over KO, polcas 30 golov, v druhom oba teamy tvrdsie v obrane...zly predpoklad, asi bolo treba hrat proti tej nemotivacii Francuzska ale po boji uz je general kazdy...
Tip! 2 AKO | Datum zápasu: 13.7.2018 17:15 | Tip: Fínsko + Poľsko | Kurz: 1.96 | Vklad: 2
sekce fotbal- jenom b365
2309|
Skúsim námet na diskusiu.
Z futbalového prostredia i ked to nie je prave moja sálka kavy:)
Prešov - BB (Prírprava)
Hrá sa v Stropkove. Tatran padol z našej najvyššej ligy , pochopiteľne odišli hráči ale uprimne som čakal vačšie množstvo (i ked strata ako Katona bude citeľná) ale naopak na skúške je pár mladých hráčov, plus nejakí z akadémie (u19 - prešov má v tejto kategórii talenty i keď následná adaptácia na mužský futbalu nebýva ľahká) Hráči trénovali 2 fázovo + maju už pár prípravakov za sebou. Tu už ale pojde do ´tuhšieho´ posledný zápas pred začiatkom ligy a tím sa formuje , hráči ktorí vynechali začiatok prípravy kvoli zraneniam sa pridali v priebehu. Naopak BB postúpila z 3. ligy, tím je zvačša mladší, je tam pár skúsenejších ťahúňov ale nemyslím si že by to boli nejaké veľké mená na 2. ligu. Pre Oba tímy generálka pre štartom ligy , kde si myslím že Tatran je na tom kvalitatívnejšie o mnoho lepšie a kurzy okolo @2 sa mi dosť pozdávajú. Myslím že v tejto sfére bude určite niekto vedieť viac, díky *5*
Novozelandsky hokejovy prales Dunedin - Canterbury 5:4 suche OK*7**9*
3.tr.se na to domaci vyflakli...
Borci, je to trošku loterie, ale není hodnota v tom, že Isner dá vice df? Kurz u tipace 2,95..
Tip! Melichar/Peschke- Dabrowski/Xu | Datum zápasu: 13.7.2018 14:05 | Tip: Dabrowski/Xu | Kurz: 1.74 | Vklad: 2
Vy jste tu kluci takový študovaný, všechno víte, cz sázkovy sledujete. Mohl bych mít dotaz?
Nevypsal někdo nějaký speciální sázky na naší fotbalovou ligu? Mám třeba na mysli, že Sparta dá v sezóně víc než 55.5 gólů, skončí Sparta za Karvinou, vydrží Hapal do třetího kola a další podobné sázky?
Chci udělat tipovačku pro kámoše a abych se od něčeho odpíchnul, díky
Prosím, Dunedin - Canterbury - Nový Zeland - Hokej - je někde nějaké livko?
Tip! Holandsko u20 - Francuzsko u20 | Datum zápasu: 13.7.2018 12:00 | Tip: over 54.5 | Kurz: 1.72 | Vklad: 2