Tip! dostihy Slušovice | Datum zápasu: 8.7.2018 11:00 | Tip: Cool Baby - vítěz | Kurz: 6.5 | Vklad: 1
Tip! dostihy Slušovice | Datum zápasu: 8.7.2018 11:00 | Tip: Cool Baby - vítěz | Kurz: 6.5 | Vklad: 1
2299|
Tip! Pairone - Giangreco Campiz | Datum zápasu: 8.7.2018 10:00 | Tip: Pairone | Kurz: 2.62 | Vklad: 2
Jeste k horskym kolum.. Tipac ma kurzy dole, Fortuna drzi, ale neni vhodna pro vlozeni do Tipu, cili jen sem..
M. van der Poel - do 3.mista @2.00 3/5 + do 2.mista @3.50 (pripadne vyhra @4.50) 1/5
Van der Poel je talent napric cyklistickymi disciplinami.. dokaze zavodit s nejlepsimi cyklokrosu, horskych kolech i silnici. Napr. minuly tyden ovladl domaci sampionat silnicnich cyklisu.. crazy boy.. Formu ma tedy vstkutku paradni. V patek ovladl short track horskych kol, kdyz dokazal utahnout v kopci i Nino Schurtera (ten sice nechtel jit na krev do cervenych cisel), ale stejne to o leccem svedci. Van der Poelovi trat ve Val di Sole svedci.. do kopecku leta a je to vyborny technik. Delka zavoodu mozna vice nahrava Schurterovi, kazdopadne momentalne tam nevidim nikoho, kdo by dokazal s VdP a Shurterem jet cely zavod az do cile.. samozrejme tu hrozi pady, defekty, pretrzene retezy, ale tj faktor, ktery uz se predpovidat neda.
len v kratkosti...Brazilia juniorky ma sklamali herne proti portugalkam, cize som z nich vylieceny, dnes maju poslednu sancu na postup zo skupiny proti ciernej hore. Ide o to ze cierna hora prakticky o nic nehra...moze prehrat proti Brazilii az o 3 goly a stale skonci na postupovom tretom mieste. Ked prehra o viac az do nejakych 13 tak skonci na stvrtom mieste. Cize motivacia na strane ciernohoriek takmer ziadna. Pri vyhra Brazilie budu mat 3 teamy rovnaky pocet bodov Cierna hora 2, Portugalsko 2 a Brazilia 2 a rozhodoval by vzajomny zapas, tam by mali tiez vsetci po jednej vyhre (ak Brazil dnes porazi Ciernu horu) a rozhodovalo by skore zo vzajomnych zapasov...kedze Portugalsko podlahlo ciernej hore o 7 a vyhralo nad Brasil o 1 tak ma -6, cierna hora ma momentalne +7 a brasil momentalne -1, cize vyhra brazilie dnes by posunula do play off aj ciernu horu aj brazilu.
Tip! Horská kola | Datum zápasu: 8.7.2018 14:50 | Tip: Skarnitzl | Kurz: 2.11 | Vklad: 3
Oakland vyhrál 6:3, nicméně u tipsportu se nepočítá extra směna, tudíž 3:3 a under 8,5 OK, všude jinde ale bohužel KO
Jinak dlouhodobé sázky na ESL Cologne...
NiKo vs Coldzera OK, 1.23 vs 1.21...
Faze nejlepší ve skupině OK
FaZe do finále....normálně by teda člověk řekl ok, ale že nedají BIG v kurzu 1.14.... Ko...
Tip! Sels - Zhurbin | Datum zápasu: 8.7.2018 15:00 | Tip: Sels | Kurz: 1.75 | Vklad: 3
Tip! F1 VC VB | Datum zápasu: 8.7.2018 15:10 | Tip: Vitez | Kurz: 3.7 | Vklad: 2
2ako za 5/5 URU-FRA - 2 sbr OK
RUS-CRO - 2 sbr void
Tak nakonec male plus tak je*4**9*
Borci, opět si neušetřím tohle téma pro diskuzi. 9.6. proběhne souboj Emelianenko - Pešta. Ty kurzy se dost změnily a mě nyní těch 2.41 (Tipsport) na Peštu, příjde fajn. Co vy na to?
Dnes sem ho poslouchal s Novotným z Oktagonu a sám Pešta říkal, že mu "strajkeři" více sedí, ale je fakt, že Emelianenko, co opustil basu, tak docela řádí.
Tip! Hsieh - Cibulkova | Datum zápasu: 9.7.2018 12:30 | Tip: Cibulkova -2,5 | Kurz: 1.9 | Vklad: 3
St.Etienne 0:7 OK
Neprohra švédsko ko
Hcp liverpool, případně i vyšší ok
Tip! SP - Horská kola | Datum zápasu: 8.7.2018 14:50 | Tip: Koretzky | Kurz: 2.03 | Vklad: 3
Švédsko postup už teď KO, value bylo, nicméně tohle MS je opravdu prokleté *13*
Tip! Sered - Club America | Datum zápasu: 7.7.2018 18:00 | Tip: Sered team over 1,5 | Kurz: 1.8 | Vklad: 2
Tip! Sered - Club America | Datum zápasu: 7.7.2018 18:00 | Tip: Sered | Kurz: 1.9 | Vklad: 2
Rumunsko - Dansko 23:42ft tym padom pocet golov na Rumunsko KO, 2 minuty pred koncom nedala Tecar trestny 7metrovy hod ked to napalila nad branu, ale ak by to vyslo tak nezasluzene, lebo danky dnes predviedli vynikajuci vykon a len to ze to v druhom polcase vzali treningovo udrzalo nadej na over rumuniek az do konca...