K dnešnímu dni končí v moderátorech na vlastní žádost GGBridge. Díky mu za jeho práci tady pro web a ať se dál daří v sázení. *4*
K dnešnímu dni končí v moderátorech na vlastní žádost GGBridge. Díky mu za jeho práci tady pro web a ať se dál daří v sázení. *4*
Tip! Fraňková/Le Bihan - Echeverria/H | Datum zápasu: 28.6.2018 15:00 | Tip: Fraňková/Le Bihan | Kurz: 2.25 | Vklad: 2
J.Korea počet golov na MS under 2,5....1,9.....bet365......4/5
Tip KO k tomu nie je co dodat.....(ale aspon sa niektori jedinci potesili,ze to nevyslo)
Srbsko postup ze skupiny KO.
Rozhodl samozřejmě zápas č. 2. V něm to začalo dobře, ale v první měli Srbové přidat ještě jeden gól. Po vyrovnání ve druhé půli nějak vypadli z tempa. A bohužel, německý rozhodčí těm Albáncům a spol. dost pomohl.
Konečne mám dnes čas a teším sa na Belgicko ktoré som ešte nevidel ale podľa ohlasov hrajú perfektný futbal. Ak je to pravda tak im prajem aby vyhrali MS. Už som sa bál že to Nemci ukopu v závere a nakoniec aj vyhrajú MS. Neviem kto kedy vyhral MS ale nikdy nezabudnem ako Gréci a portugalčina vyhrali s hnusným futbalom ME. Snáď sa to už nikdy nebude opakovať *8*
Elli díky za karty. Paráda!
Truthe, Koďousek dojel na děkovačky až teď a to ze dvou důvodů:
1. Užíval jsem si pohodovou výhru
2. Pendolino mělo zpoždění, protože se muselo celé vyčistit. Nějaký frajer ho totiž při tlačení underu celé posral. Nevíš o tom něco? *9*
Tip! MS Rusko | Datum zápasu: 28.6.2018 20:00 | Tip: over 2 | Kurz: 1.73 | Vklad: 4
Over 2 i 2,5
Tip! Torebko-Mertl | Datum zápasu: 28.6.2018 11:00 | Tip: Mertl výhra | Kurz: 1.97 | Vklad: 2
Tip! Druids - Trakai | Datum zápasu: 28.6.2018 20:00 | Tip: Trakai | Kurz: 1.8 | Vklad: 2
Portugalsko under 5,5 bodov OK
Austrália under 2 body OK
E skupina under 14,5 gólov OK
Rusko under 5,5 gólov KO
Japonsko 4. miesto v skupine KO
No, ale nemôžem byť spokojný. Hlavne nad ruskou efektivitou dvíham obočie doteraz. Japonsko som podcenil.
Tak truth si zajde na kafe a banan s profikem a muzou si pokecat *9*
Zlute karticky Srbsko v pulce 2.polocasu splneno. Tip OK*4* kdo zkusil/i ti co mne nemusi/ tak gratulace
Snad si nikdo nedal ten under...mozna jeden asi jo*8*
Tip v sekci fotbal na vecer *4*
nooo tak povest turnajoveho muzstva Merkelovci nepotvrdili..dnes SK ma tomto zapase museli pekne trhnut najma v live, tak jedneho favorita mame vonku..
Istomin 6:4 4:6 5:7 KO, na servisu easy, ale nějak se moc nesnažil a myslel si že to půjde samo tak i prohrál
Tip! Francie-Portugalsko | Datum zápasu: 27.6.2018 16:30 | Tip: Francie hcp -9,5g | Kurz: 1.91 | Vklad: 2
Tip! Arnaboldi/Bracciali - Hach/Silje | Datum zápasu: 27.6.2018 12:30 | Tip: Arnaboldi/Bracciali | Kurz: 1.72 | Vklad: 4
Tip! Srbsko - Brazilie | Datum zápasu: 27.6.2018 20:00 | Tip: Over 2.5 zk Srbsko | Kurz: 1.93 | Vklad: 2
Nigérie - Argentina střely over KO. Za celý 2.poločas Argentina 1 střela a to prakticky celý poločas byli vyřazení... hnus. Nejlepší z nich byl Maradona. *9*
Tip! J. Ward - Bonzi | Datum zápasu: 28.6.2018 12:00 | Tip: J. Ward | Kurz: 1.61 | Vklad: 4