Island KO, skoda po tom vyrovnani jsem jim i veril.
Island KO, skoda po tom vyrovnani jsem jim i veril.
Nigéria gól OK
A jinak, ja nic o sile/nesile/slabote Chorvatu nepisu.. Jen jsem zminil, ze tim, ze tam dali nahradniky, tak dle meho ten zapas neberou tak vazne jako ty predchozi dva
Rikal jsem, ze na drzeni mice uz sem psal analky nebudu, ale dnes ten Island ma solidni value.. Chorvati pod 55, 57 za @4.13 a @2.13 to uz je prestrel.. Nebo pak treba u fortuny lepsi Island za @10.00 kdo videl sestavu Chorvatu, tak si jiste udela nazor na to, s jakou dnes pristupuji k zapasu..
Tak FRA vs DEN remiza vysla, dle ocekavani se ani jeden nikde nehrnul. Dosly i undery na fauly a karty, jestli nekdo zkusil
Borci, už ve čtvrtek proběhne hodně očekávaný fight Karlos - Kincl, jak to vidíte vy? Na Karlose byl kurz zhruba 1.60 ( nevím, zda li byl výš) , nyní 1.25.
Avšak, mě už od začátku lákalo zkusit Patrika, ten má nyní už kurz 3.56, což mi přijde solidní.
Když jsem mu včera psal, že je na něho kurz už 3.56 reagoval "ooo a kde?".. Takže i dle něho je to asi dobrý kurz *9*
Nechci tu psát nic kolem toho, kdo to nesleduje, tak se asi nezapojí do diskuze a kdo sleduje, ví co a jak a netřeba psát veřejně známé informace.
TIP v sekcii Tenis *5*
Dotaz v sekci tenis na zápas co začína za chvilku :)
Tip! Persija Jakarta - Persebaya | Datum zápasu: 26.6.2018 13:30 | Tip: Persija ah -1.5 | Kurz: 2.83 | Vklad: 3
ide vam skrill prosim vas?
V sekci fotbal dnešní MS, spíše než tipy taková otázka do placu*8*
Tip! Nigérie - Argentina | Datum zápasu: 26.6.2018 20:00 | Tip: over 8,5 (počet střel) | Kurz: 1.86 | Vklad: 3
Tip! Cecchinato - Istomin | Datum zápasu: 27.6.2018 12:05 | Tip: Istomin -3,5 | Kurz: 1.7 | Vklad: 3
IRN-POR žk over OK*9**7*
Ty openy na Murrayho celkem zajímavé, na to, jaké zápasy sehrál, první zápas sice prohra s Kyrgiosem, ale dnes s Wawrinkou, jasně, ten je trochu bez formy, ale na Murraym bylo vidět, jakoby ta pauza nebyla, rozhodně zatím lepší návrat než Djoka. Po dvou zápasech sice těžký hádat, ale to value tam vidím. Nějaký názor?
KLAHN, BRADLEY vs. HOANG, ANTOINE (Tennis.ATP.Wimbledon) Tip 1 @2,18 *4*
Saudi - Egypt 2:1 --- over nakonec OK. *4*
Strašně šancí, neproměněná penalta, řekl bych až hanebně lehkovážné zakončování Egypta v situacích sám na sám...
No nakonec trochu štěstí.
Ako z kvaldy z Wimbledonu za 4/5 OK*5*
Herbert 7:6 6:4...2:0 OK