GDT | 7.8.2017 00:04
Odpovědět
Scotland League Two
nie sú ešte vypísané kurzy, ale na základe predikcii, sily týmov a aj výsledkov prvého kola môžem napísať toto:
Najväčší favorit ligy Peterhead porazil 2:1 Annan na ich pôde golom v 90minute, keď sa mu podarilo vyrovnať v 85min. Nie je to až taká dominancia ako sa hovorilo, Annan bude poatriť ku kľudnému stredu. V sobotu nastúpi doma proti Elgin City, ktorému sa podarilo remizovať doma so sebe podobným týmom Cowdenbeath 1:1. Oba góly padli v prvom polčase Elgin vyrovnaval, strelecky bol výrazne aktívny. Môj názor je, že sa nedá porovnať Peterhead s Elgin City a jednoznačne tento zápas Peterhead vyhrá, ako vravím nie sú vypísané kurzy, ale od eterheadu čakám minimálne 2-3 goly, je tu hrateľný aj hcp.
Ďaľším zápasom je súboj Stirlingu s Berwickom, typ je hlavne proti hosťom, ktorý sú pre zmenu hlavný adept na vypadnutie, čo nepotvrdili v prvom zápase, keď sa im doma podarilo vyhrať nad Clyde 3:1, do 83min bolo 1:1. Celkovo je tento výsledok pre mňa prekvapením, určite výhra o 2 goly nad týmom, čo má reálnu nádej na play off je veľký boost pre Berwick. Stirling vyhral v prvom kole na pôde Stenhousemuiru 3:2, vyrovnával v 54min a otočil v 82min. Teoreticky by sa dalo povedať, že Stirling prekvapil, má byť tiež jeden z potenciálnych adeptov na play off, ale Stenhousemuir môže hrať aj o priamy postup, teda môže vyhrať, aj keď to by sa muselo niečo výrazne zmeniť v Peterheade. Stirling výhrou v Stenhousemuire ukázal,že psychicky je OK, otočka vonku z 1:2 na 3:2 na ich pôde je toho jasný dôkaz a aj keĎ Berwick vyhral nad Clyde doma, na Stirlingu príde po prehru.
Clyde bude doma hostiť Annan, po prehre na Berwicku pre domácich je toto zápas, v ktorom musia potvrdiť to, že patria do top 3-4 ligy, Annan ako som písal je kľudný stred, naviac nemá a príde si po prehru.
Ťažšie zápasy sú Cowdenbeath vs Edinburgh City a Montrose vs Stenhousemuir, najprv k druhému zápasu, Montrose vyhrali na pôde Edinburghu 3:1, keď domáci dali gól až v 83min, a azaujimavé, že ho dali až keĎ prišli kvôli červenej o hráča v poli. Stenhousemuir ako som už písal prehral doma so Stirlingom, prehrá 2x po sebe, to by nebol dobrý štart pre tento tým, navyše ked tretie kolo hostia doma Peterhead, a potom idú na Clyde. Ak nechcú mať zlý štart, tak tu musia bodovať teda tip na ich neprehru by sa pýtal.
Zapas Cowdenbeath vs Edinburgh neviem odhadnúť, Edinburgh síce obrana nezafungovala proti Montrose doma, ale niekedy dokážu prekvapiť. Tu by som asi šiel do neprehry domácich. Uvidíme kurzy. Berte to len ako uvahu po prvom kole League Two, ono takéto ligy sa relatívne dobre tipujú, League One, ako aj Championship už majú kurzy vypísané, dať nejakú 2AKO, resp 3 AKO za vyšší vklad sa tu oplatí vždy dať.
mahony1983 | 7.8.2017 18:25
pekna praca, gl
GDT | 8.8.2017 19:10
Peterhead je za 1,67 BET365
Stirling je za 2,00 Pinnacle
Clyde je za 2,07 Pinnacle
Montrose - Stenhousemuir X2 1,53 BET365
Cowdenbeath - Edinburgh 1X 1,36 Pinnacle
Podľa mňa krásne kurzy, hlavne Peterhead za takýto kurz som ani nečakal. Stirling ma tiež prekvapil, oba som čakal niekde na urovni 1,5 Peterhead, 1,7-1,8 Stirling