*9*26.8. Michalovce Z. Moravce 2 2,85 nike 3/5
Podtip handicap 1:0 2 5,5 tipsport 1/5
Do očí mi bije od nedele tento kurz, tu si myslím, že sa dosť mýlia stávkové. Mužstvo z východu nezačalo vôbec dobre sezónu, v podstate podľa predpokladov, ktoré vznikli pred sezónou. Za jediný vydarený zápas u nich možno považovať remízu v Nitre. V minulom kole síce vyhrali v Trenčíne, no aj tam prehrali v štatistických údajov boli omnoho horší ako domáci. Michalovce majú problém s vytvorením šancí, kvôli najmenšiemu počtu prihrávok v lige. Jediná cesta ako môžu získať body pri súčasnej forme je tvrdý betón a protiútoky.
Mužstvo hostí sa ukazuje zatiaľ vo veľmi dobrom svetle. Stred poľa majú pod palcom legionári, plus v útoku majú vo forme hrajúceho Urgelu a Orávika, ktorému to tam často padá aj z neľahkých príležitostí. To, čo chýba domácim je výhodou pre hostí. Hrajú kombinačný futbal, ktorý je typický pre trénera hostí Jarábeka. Osobne očakávam podobný zápas ako to bolo v predchádzajúcom kole s Prešovom a preto musím skúsiť lákavý kurz na handicap pre hostí.
25.8. ako 2 2/5 3,96
Žilina Trnava over 2,5 1,65 fortuna
Pohronie Poprad 2 2,4 fortuna
Na piatok skúsim tieto dva zápasy spolu. Pri prvom zápase si netrúfam odhadnúť výsledok, nakoľko domáci sú pre mňa veľmi nečitateľní v súčasnosti. Preto volím radšej stávku na over, nakoľko Trnava hrá pekný ofenzívny futbal a po prehranom derby so Slovanom sa budú snažiť si napraviť chuť proti tiež favoritovi na titul. Rovnako dobrý tip je, že obaja dajú gól.
Pri druhom zápase verím hosťom. Futbal sa tu za posledné roky dostal na veľmi dobrú úroveň aj vďaka novému štadiónu. Myslím, že v dlhodobom horizonte budú pôsobiť na hranici prvej a druhej ligy. Domácich sledujem len povrchne, avšak pri porovnaní výsledkov týchto dvoch mužstiev mi vychádza pekná 2.
26.8. Žilina B Skalica over 2,5 ( zatiaľ nie je vypísaný) 3/5
Tu som sa rozhodol spraviť analýzu predčasne, možno sa podľa nej zariadia bookmakeri. *9*
Hostia patria medzi najhlavnejších favoritov na postup do FL. Mužstvo ostalo poväčšine pokope, plus prišli posily. Klub stojí na dobrom finančnom zázemí a s jasným cieľom postúpiť. Domáci sú zatiaľ najofenzívnejším mužstvom v lige, do zostavy sa dostávajú mladíci, ktorí sa chcú ukázať a myslím, že sa nebudú usilovať o popredné miesta v tabuľke, skôr sa hráči budú snažiť tvoriť a prezentovať sa, čo predpokladá veľké množstvo gólov v ich zápasoch. Fair by som vypísal max 1,6. GL*4* *4* *4*