SCOTLAND LEAGUE ONE - 3liga Škotsko
Raith Rovers - Forfar
zápas vhodný do AKOvky, resp. hcp na domáci Raith.
Raith v poslednom zápase cez minulý víkend splnil ulohu favorita a ašpiranta na priamy postup a zdolal bez väačších problémov doma Stranraer 3:0, po utrápenej remíze 1:1 na pôde Alloa v prvom kole to prišlo náramne vhod. Príde k nim Forfar, ktorý síce prvý domáci zápas zdolal doma Airdrie 2:1, ale naposledy bez problémov prehral na pôde Ayr 0:3. Ayr a Raith Rovers sú najväčší favoriti na priamy postup a aj preto, Raith si nemôže dovoliť stratiť v tomto súboji, najmä keď Ayr ich zdolal 3:0.Kurz na domácu výhru je okolo 1,5
Alloa - Queens Park
Alloa nezačalo dobre, resp. inak to napíšem, nehrá zle, ale výsledy sa nedostavujú. Najprv ako som písal vyššie remizovali 1:1 doma s Raith Rovers a vykypelo im v nast. čase, teraz prehrali na pôde East Fife 0:1. Queens Park mal patriť k slabým týmom, ale to čo predvádza nie je boh vie čo, prehra na pôde Arbroath 0:3, nebola až taká tragédia, ale ta nemohucnosť, no hrozné. Ukázalo sa to teraz keď doma prehrali deravým Albion Rovers 2:5. Osobne som si nemyslel, že môže byť niečo horšie v tejto lige ako Albion Rovers, ale Queens Park? Alloa sa ponúka za 1,6 a mierne vyššie.
Arbroath - East Fife
podľa mňa najvyrovnanejší súboj v kole, Arbroath by nemal v tomto zápase prehrať, East Fife pôsobí strašne defenzívne, neviem uvidím ako sa dokáže presadiť utok Arbroath proti obrane East Fife Zápas podľa mňa môže skončiť underovým výsledkom, ktorý by mal byť niekde okolo 0:0, 1:0. Je to zatiaľ za 2,3, neviem čo si mám o tom myslieť, ale nejako mi to skôr zatiaľ ide na under a neprehru domácich za 1,5
Stranraer - Ayr Utd
Podľa mňa si Ayr Utd nemôže dovoliť prehrať, zatiaľ ukazuje silnú ofenzívu 5:1 na pôde Albion Rovers, teraz 3:0 s Forfarom doma. Stranraer doma vydrel výhru 1:0 s East Fife, proti Ayr Utd by bolo pre mňa prekvapením ak by vyhrali, teda tip X2 za cca 1,35 - over 2,5 je za 1,6
posledný súboj je Albion Rovers - Airdrie, Albion Rovers je podľa mňa aj napriek výhre na pôde Queens Parku veľmi slabý tým, hrajú dosť ofenzívne a doplácajú na deravú obranu. Airdrie nepôsobí až tak ofenzívne, 1:2 prehra na Forfare, 1:1 doma s Arbroath. Toto môže smrdieť remízou za 3,7, kto by mal odvahu tak 2 je za 1,9 - na toto nemám, X2 je za 1,33.
kto chce môže počítať, GL