Tip! YBB - Basel | Datum zápasu: 3.12.2016 20:00 | Tip: Basel | Kurz: 2.68 | Vklad: 4
Tip! YBB - Basel | Datum zápasu: 3.12.2016 20:00 | Tip: Basel | Kurz: 2.68 | Vklad: 4
Italie
Neapol - Inter
Over 2,5 ( 1.65 bet365)
No procital jsem si tasy ty nazory na neapol a inter a ja si zahraju over . Uplne tak nesouhlasim s tim co se o interu tady psalo . Jedine co se v interu po prichodu trenera zmenilo je utocna faze kdy dp toho inter busi co to jde , ale v obrane je to tezkej chaos a to stejne sem videl v zapase s Fio.Podstate po polocasu bylo po zapase ale ibter v obrane nezklamal a udelal jeste drama a to Fio hrala o 10 .Ja netvrdim ze tam ibter nevyhraje ale podle me to takova sranda nebude a neapol i bez milika ma porad nabusenou zalohu . chapu on ten kurz neni zadna vyhra ale ja si ho zahraji i tak . vidim v tom vetsi jistotu nez v tipech na vyhru .*17*
Tip! Kluczbork - Rozwoj Katowice | Datum zápasu: 2.12.2016 14:00 | Tip: Nad 2,5 | Kurz: 1.61 | Vklad: 4
Copa Del rey
Gimnastic - Alaves
Tip; alaves (2.60 bet365)
Nedam si rict a nedam . ale tohle musim prubnout . Alaves hraje nejvyssi soutez a neni to uplne zle . Dokazal vyhrat na Villarealu a to neni zadna sranda takze kvalitu ma . Gimnastic hraje druhou soutez ale co me hpdne vede k tomu tipu je ze oni sou uplne posledni a uplne si nejsem jistej co je pro ne prednejsi ale myslim si ze radsi se zachrani nez se smrdlat v poharu kde stejne pak vypadnou . At tak ci tak alaves je proste kvalitnejsi a jedinej problem muze byt ze je to ten pohar . Nic mene kvalita je na strsne hosti a ten kurz by se melo vyuzit *17*
Copa Del rey
Huesca - Las Palmas
Tip; over 2.5 (1.90 bet36)
Tak dneska to mam zatim 1;1 tak se pokusim to zavrsit zelenou . Co k tomuhle ja ty pohary nemam rad je to hodne nevyspitatelne.Nic mene tohle si kostnu. Las palmas je opet muj oblibenej team na overy . V lize drzi pohodovej stred a myslim si ze v poharu bude chtit jit daleko . v lize sazi jeden gol za druhym a spousta jich dostavaji . Huesca je druholigovej team a doma sou velice silni a dokazi potrapit kde koho . v jejicj h2h to docela pada a tady verim ze to zase bude padat . Las palmas nebude chhtit nechat nic nahode a oni ani moc branit neumi a kdyz to jde jen utoci . Verim ze kazdej da jeden gol a jedna ci drugmha strsna prida i neco na vic *17*
Copa Del Rey Spanelsko
Murcia - Celta Vigo
Tip; over 2.5 + (2.10 bet365)
Tady i po tom dnesnim rostovu nebudu na nic cekat . Uz sem psal hodnekrat Celta je muj nejoblibenejsi team na overy. Uz sem psal hodnekrat a plati to i dnes oni sou schopni ten over uhrat sami nehlede na sestavu . Ja dnes i verim ze murcia jim nakej gol da , proste tady verim v utocnej spanelskej fotbal a jak rikam ona celta kdyz bude chtit tak si ten over uhraje sama. Mel sem v merku hrat i celtu jak viteze jenze je to proste pohar a ty pohary jsou strasne osemetne takze sem radeji pro ovatek *17*
někomu to přijde zbytečná, riskantní, bez value, atd....mně to přijde jako sázka na favority v dnešním COPA DEL REY ze Španělska.
Formentera - Sevilla 2
Real Madrid - Cultural 1
Guijelo - Atl. Madrid 2
Hercules - Barcelona 2
4-AKO kurz já mám kurz 1.68 na tipsport, myslím, že to nebude ve světě nijak zvlášť odlišné
důvody pro tuto sákuz jsou jasné, rozdíly několika soutěží. Kvalita hráču neporovnatelná a pro slabší týmy svátek.
Četl jsem si soupisky na tyto zápasy...samozřejmě chybí největší hvězdy jako Messi, Neymar, Ronaldo, Griezman,....
ale v každé soupisce velkoklubu figuruje kolem 10 hráčů ze soutěžního zápasu La Ligy, v každém týmu pak cca 3 lidi ze základu. Samozřejmě ne všichni musí mít v základu, ale i jejich B-týmy hrají často vyšší soutěž, než tyto týmy.
Pro mě tam jsou rozdíly prostě neporovnatelné a zahraju si to s důvrou 4/5 *3**3**3**3*
Ruska Premier league
Ural - Rostov
Tip; 2 (2,50 bet365)
Cest ,
Tak tohle si za ten kurz musim zahrat , tohle se mi zda troslu prestrelene. Ono ted ma Rostov fazonu od te vyhey a tim bayernem doslova zvalcoval Anzi ti nevedeli co se deje . Horsi je ze rostov venlu jeste nevyhral mozna proto takovej kurz , nic mene kde jinse vyhrat nez na Uralu , kterej je na predposlednim miste vyhral jen 2x . Rostov je rusly vucemistr a urcite chce svoje pricky obhajovat . No urcite to nebude nejlehci zapas ale rozpolozeni teamu je presne opacne a nevim moc kde jinde uz by chtel Rostov zacit vyhravat . Posledni vzajemnej se hral v rostocu a Roatov vyhraljen 1;0 jenze jestli sem to dobre dohleedal od 20 min hral o 10 . Ja tady verim ze Rostov na venkovnich hristich zabere a ma na to idealniho soupere *17*
Copa del rey Spanelsko
Bettis Sevilla - La Coruna
Tip; oba daji gol (1.90 bet365)
Tady si zahraju troslu stats . Je to klasickej pohar kde nikdo nevi co a jak . Nic mene zde si troslu zahraji s la corunou. ona z 9 zapasu dala betisu aspon gol . normalne bych hral asi jen Corunu ale ten kurz je nic moc . Ja ani jeden team extra nesleduju ale vzdy si pamatuju ze betis hral hodne utocne a to ze jim la coruna dala snad vzdy gol neco uz znamena . navic je to pohar takze by to snad nemuselo byt tak svazane obranama a ten kurz beru .
At se dari *17*
Tip! Melbourne City - Sydney FC | Datum zápasu: 30.11.2016 09:30 | Tip: Pozvedne trofej - Sydney FC | Kurz: 2.1 | Vklad: 3
Copa del rey
Leganes - Valencia
Tip; over 2.5 + ( 2.10 bet365)
Tak jeste tohle dnes . Leganes je v lize novacek ale nema strach snad z zadnehou soupere a snazi se hrat utocne a hlavne doma . O valencii sem jiz psal letos zadna slava nic mene oni nemaj moc o co hrat a jedine co jim zustava je pohar . Valencia me ale v poslednim zapase utvrdila ze fotbal porad umi . na silne seville byla mnohdy lepsi a nebyt nemohoucnosti tak tam snad i vzala nake body hrali fakt dobre . tady verim ze nakej team ty 2 goly da a nedivil bych se ani nejakeho vetsiho skore. Valencia se snazi hrat taky utocne a ma ma to i utocniky . Tohle se za ten kurz musi proste hrat .
At se dari *17*
Rakousko Bundesliga 19;00
Altach - Ried
Tip; 1 (1.61 bet365)
Jezte si musim zahrat tohle . Altach je celkem prekvapeni v rakousku a zatim prekvapive bojuje o prvni misto ktere zatim okupuje Sturm . Ried urcite ocekaval jine umisteni nez ma do ted pres leto udelal nejake zmeny ale proste a jednoduse se jim nedari . Altach ma formu jak blazen a docela dlouho neprohral na misto toho Ried ted hraje katastrofslne s poslednich 5 zapasu tahne 4 prohry a celkove ten jejich fotbal stoji za prd . Oni na Altach celkem umi ale to jsou jibe casy letos altach jede paradne a zde by mel bez problemu vyhrat . at se dari *17*
Tip! York-Guiseley | Datum zápasu: 29.11.2016 20:45 | Tip: AH 0 Guiseley | Kurz: 2.43 | Vklad: 2
Italska Liga
inter milan - Fiorentina
Tip; over 2,5+ (1.75 bet365)
Tak a jeste jeden na vecer . Iner je letos sakra za ocekavanim a ry jejich vysledly to je des . v jejich zapasech pada hrozne golu obrana chaoticka , ale do prdledu maj slusnej team a goly nake davaj . Fiorentine se letos celkove dari jak v lize tak v EL . Ja nemam moc italii rad pada malo golu ale fiorentina je celkem utocnej team a golu davaj sost. S poslednich 5 vzajemnych zapasech tato hranice padla 4x a s tim co letos inter predvadi by tohle melo padnout jako nic
At se dari *17*
Spanelska Liga
Las Palmas - Atletico Bilbao
Tip; over 2,5 (2.0 bet364)
Ahoj,
Tady se neda nic jineho nez jit hrat over. Las Palmas to je masina na ovary oni sou letos novacek a celkem slusne se drzi na 12 miste tabulky , ale hlavne v jejich zapasech pada neskutecne golu onu maj prumer pres 3 . Las palmas je schopno ten over uhrat. Ted k bilbau to je dobrej team kterej zase tolik golu nedostava nic mene taky v jejich zapasech prumer golu neco kolem 2.5 coz je slusne cislo . Tady to hraju proto ze las palmas je schopno dat 4 goly ale ta jejich obrana neskutecne hori a pritom bilbao je tez schopne dat nake goly a verim ze las palmas jim gola da tez . za ten kurz 2 to stoji polechtat.
At se dari *17*
Polsko ekstraklasa
16:00
Lechia gdansk - leczna
Tip: lechia -1,5 (2.50 bet365) 3,5/5
Tenhle match ma jasneho favorita a tim jsou domaci, nemaj zadne klicove hrace zranene a dnes cekam ze vyhrajou vicebrankovym rozdilem a posunou se na prvni misto tabulky, dnes zadne klicove absence, na druhe strane marny gornik leczna ktery se trapi od zacatku sezony a pravoplatne mu nalezi posledni misto tabulky (s 16ti zapasu uhral 14bodu) gornik ma od zacatku sezony kadrove problemy ktere sou spojene s castymi urazy, o moralce tymu taky nemuze byt rec.. posledni kolo dostali vyprask doma od Ruchu 0:4, ruch se tim posunul na predposledni pricku..)
Lechia hraje ofenzivni fotbal na 3 obrance, take dodam ze gorniku se jeste nikdy nepodarilo v gdansku vyhrat a kdyz vemu soucasnou formu a motivaci domacich se dostat na prvni misto tabulky tak tohle je pro me bet dne a myslim ze jsou zcela na miste i jine typy sazek jako over 2,5 na zapas, over 1,5 polocas, lechia vyhraje polocas (nedivil bych se kdyby domaci vedli dvoubrankovym rozdilem jiz po prvnim polocase) v livku bude tak treba sledovat.
Gl
Francie
Lyon - PSG
Tip; over 2,5+ (1.85 bet365)
Tak pokracujeme v jizde.
Zde neni moc o cem PSG je top team a v tom jejich teamu je porad super sila i po odchodu ibry. Letos to sice nebude tak suvereni ale o titul bojovat budou a i oni tech golu davaj dost jak doma tak venku . Lyon trosku nechytl zacatek ale uz je na tom vcelku dobre a dotahuje se nahoru . Ja sem je sledoval v LM a neskutecne se mi libi a hlavne doma sou naslapani a kdyz se jim chce davaj spoustu golu . v jekich vzajemnych zapasech se jeste nestalo ze by ten over nepadl a posledni zapas vyhralo psg 4;1 . Verim ze pravidlo ovarku v tomhle bude pokracovavat a opet se dnes zazelena *17*
Spanelska Liga 18:30
Celta Vigo - Granada
Tip:1 (1.57 bet365)
Hodim sem dalsi tip . predem se priznam ze ten kurz neni nic moc ale vydelat se na tom da takze kdo chce smele do toho . Celta je muj oblibenej team hraji super utocnej fotbal a davaji spoustu golu . Granada je letos slaboucka oni v teto sezone jeste nevyhrali dali pouze 10 golu a 26 jich dostali , proste celkove je granada hodne slaba . dalsi veci je ze celta potrebuje body aby hrala o pohary na ktere jim schazi 4 body takze zase s temahle souperema musi brat body . Celta posledni zapas hrala doma s Lutychem pouze 1;1 ale to si nemyslim ze hraje takovou roli . celta je doma proste silna a slabouckou granadu vy mela porazit . jako ja si i myslim ze celta jim ze dva goly da takze si to nekdo muze vylepsit ten kurz ale normalni tip je cista 1 *17* at se dari *17*
la liga 27.11 20 :45
San Sebastian v FC Barcelona
tip vysledok a pocet golov v zapase 2/3+golov kurz 2.17(nike.sk)
nazdar dnes tu mame velmi lakavy kurz vzhladom na hviezdne trio messi neymar suarez , potrebuju body aby zmensili naskok realu
Ceska liga - 13;00
Hradec Kralove - Sparta
Tip ;2 (1.75 bet365)
Ahojl ,
Tohle se opet musi potreatat. Sparta je kvalitni team o tom zadna ale problem jsou ty zraneni a podle toho liga tak trochy vypada , nic mene v EL se preszentuje dobrym fotbalem a vysledky tomu napovidaji. Sparta tech zraneni ma opravdu hodne , ale ja si myslim ze ti kluci co hraji je dokazou nahradit . Hradec je letos novacek a i kdyz ta Sparta ma tolik problemu tak porad ti kluci co je nahradili tak sou na tom o nevi lip jako hradec . muzou si rikat kdo chce co chce ale sparta bude chtit jeste bojovat o titul a myslim si ze pocitaji ze to plzen tak suverene nedojede navic se so boje zzamotala i slavie takze jakakoli strata pro spartu uz muse mit katastroficke nasledky a tady u tech teamu si nesmi dovolit prohrat . Verim zde v daleko lepsi kvalitu kadru a sem presvedcenej ze si soarta jede do hradce pro 3 body *17*