Zápas: Charlton Athletic FC – Sheffield United FC
Tip: 1
Kurz: 3,4
Sázkova: Bet365
Stake: 1/5
Kdy a kde: 26.11.2016 The Valley (27,111 diváků)
Tak dneska jsem si vybral zápas který sice nevypadá, ale pro mě je šlágr dnešního kola. Oba soupeři jsou ve formě, i když hosté v posledním kole upotili výhru s Bury , které je na sestup a navíc hrálo slouho v deseti, pak dokonce i v devíti.
Charlton – Po slabším začátku se pomalu rozjíždějí. Londýnský klub po sestupu čelil velkým existenčním problémům které se mu povedlo zažehnat, a tak se soustředí na klidné zvládnutí sezóny. Kádr je docela obstojný což poznal v posledním kole bristol Rovers jež na vlastním hřišti dostal bůra. Pravda dneska čeká domácí daleko daleko těžší soupeř!
Sheff United – tradiční aspirant postupu už x let a pořád nic. Letos má ale slušně našlápnuto. Poslední dobou nejen že vyhrává, ale vyhrává rozdílem třídy, tedy až na poslední zápas s Bury. United táhne střelec Sharp, který má letos excelentní formu a s 12ti brankami se dělí o druhé místo v tabulce střelců.
Zápas: Čekám docela zajímavou bitvu, spíš ve středu pole. Oba týmy jsou ve formě domácí z posledních 5ti zápasů bilance 3-1-1 (9:5), ta jedna prohra je z hřiště Swindonu kterému vyšlo do čeho kopl (zápas jsem viděl). Hosté jsou na tom o něco líp. Bilance 4-1-1 (12:6), jak jsem psal prostě jim to lepilo a formu promítali i do výsledků.
Hosté co se týče kádru jsou na tom o něco líp, ale že by byli až takoví favoriti, to se mi nechce až věřit. Je to sázka na hodnotu kurzu kterou určitě tenhle má. Bude to vyrovnaný zápas, hodně rozhodne první vstřelená branka ale myslím že domácím bude stačit pohlídat Sharpa, pak mají velkou šanci na výhru. A jestli Charltonu něco šlapalo celou dobu byla a je obrana, takže věřím že se jim to povede a z nějaké standartky dají branku. A že je mají silné, tedy aspoň co jsem viděl.
Pokud se svezete, tak
GL FULHAM