Maďarsko - Merkantil Bank Liga
Bekescsaba - Soroksar
Druhá liga.
Bekescsaba 1912 Elöre je na poslednom mieste tabuľky bez bodu a streleneho gólu. Toto umiestnenie je ďaleko za očakávaniami klubu. Prvé tri kolá pripomínajú neslávny začiatok sezóny 2014/2015, keď mužstvo v troch stretnutiach nedalo gól a nezískali ani bod...potom sa gólovo posunuli a v štvrtom dali 2 góly, žiaľ ani tie nestačili a prehrali 3:2. Góly však už dávali v každom zápase. Dúfam, že už v tomto 4. kole prekonajú streleckú nemohúcnosť a Soroksáru dajú góly. Mužstvo Bekescsaby aj dnes trénovalo, absolvovali taktickú prípravu a video analýzu súpera.
/ info od hráča /
Soroksar nie je ma tom o veľa lepšie. Po troch kolách získali iba 1 bod a sú na 18. mieste tabuľky. V minulej sezóne vyhrali jarnú časť a v 15-tich zápasoch dali 33 gólov.
Rozhodcom zapasu bude Bognar Tamas, ktorý je veľmi skúsený a je zárukou objektívnosti rozhodovania tohto zápasu.
Počasie na zajtra - mierne zamračené a 29 stupňov.
Môj tip: over 2,5 / bet 365 - @1,7.
Mužstvá by mali nastúpiť v najsilnejších zostavách a celotýždňová príprava Belescsaby a aj absencia gólov v doterajšom priebehu - predurčuje tip na over.
Samostatne na góly mužstva som kurzy nenašiel, ale verím, že v tejto lige, kde padá veľa gólov je tento zápas tým, v ktorom už aj štatisticky musia padnúť góly.
Dôvera: 4/5
*4*