Tip! Sonderjyske - Sparta | Datum zápasu: 18.8.2016 18:15 | Tip: over 9,5 rohů | Kurz: 1.72 | Vklad: 2
Tip! Sonderjyske - Sparta | Datum zápasu: 18.8.2016 18:15 | Tip: over 9,5 rohů | Kurz: 1.72 | Vklad: 2
Tip! Senica - Podbrezová | Datum zápasu: 20.8.2016 19:00 | Tip: under 2,5 | Kurz: 1.83 | Vklad: 3
Dnes 21:05
Trenčín vs Rapid Viedeň
tip- 2
kurz- 2,1 nike
dôvera- 3,5/5
Trenčín zatiaľ po obmene kádru výsledkovo nepredvádza to, čo sa od neho očakáva. Síce v poslednom zápase vyhrali nad Dunajskou Stredou, ale tá sa prezentuje rovnako, ako Trenčín, na hru sa dá pozerať, ale čo z toho keď získali doteraz v lige iba jeden bod. Do kádra domácich prišli noví legionári z Nigérie, Holandska, či Brazílie, najnovšie Jakub Paur zo Žiliny, ako výmena za Holúbeka, (Holúbek ešte bude hrať aj v tomto stretnutí, padla dohoda podobná, ako pri Berovi) no myslím si, že ešte nejaký čas potrvá kým sa zohrajú a ukážu, čo v nich v skutočnosti je. Čo sa absencii týka, tak zranený je stále Skovajsa, Madu stále repre a už im nepomôže ani Bero, ako to bolo napr. proti Legii, pričom Rapid je z môjho pohľadu ešte kvalitnejší súper. Rabiu by sa už mohol zapojiť do hry, no stále to nie je na sto percent. Rapid má podľa mňa oveľa väčšiu kvalitu. V lige zaváhal zatiaľ iba s Altachom, ktorý je pre mňa, ako laického pozorovateľa Rakúskej ligy prekvapivo na prvom mieste bez prehry. V ostatných zápasoch bola o triedu lepšia, ako jej súperi. Posledné dva zápasy deklasovala Admiru 4:0 a Austriu Viedeň v derby 4:1 a to je už výborné naladenie formy na tento zápas. Zranenia u Rapidu sú dlhodobého charakteru, takže tam by nemal byť problém.
-Trenčín ma svojimi výkonmi zatiaľ moc nepresvedčil
-Trenčín sa podľa mňa ešte musí zohrať
-Rapid je podľa mňa o dosť lepší tím
-Bero už do hry nezasiahne a Rabiu ešte nie je na sto percent fit
20:45 Lugodorets - Plzen
Ludogorets se dal pod koučem Dermendhievem solidně zase dohromady, v lize ted sice prohráli na půdě Levski, hráče nešetřili, ale možná už byli myšlenkama trochu v tomto zápase, těžko říct. Každopádně kromě dobrého střelce Keseruho jdou v plné polní. Keseruho je škoda, velká škoda, ale pořád je tam celá řada hráčů, kteří umí dát gól, ten tým je prošpikovaný brazilskou hravostí a předchozí předkola zvládli velmi dobře, když easy vyřadili Mladost Podgoricu a potom obrozenou CZ Bělehrad, kde museli uhrát těžkou odvetu. Plzeň dneska s Hromadou ve středu zálohy (wtf kdo to je?), ve dvojce s po každém zápase kritizovaným brzdou Hrošovským, to bude těžké. Stoperská dvojka Hejda - Hubník taky zrovna ze startu sezony nezáří. Plzeň hraje sice na dva hroty, kteří by měli dostat ze stran od Kovaříka s Kopicem balony, ok tohla by mohla být zbran. Suma sumárum se mi ale zdá, že silnější tým teda má Ludogorets. Plzeň už měla být venku po Karabachu a tohle pro ně dneska nevidím vůbec dobře. Přestože Keseru sedí na začátku, tak si beru Ludogorets už v poločase.
1.pol Ludogorets
3,05 Tipsport
3/5
Tip! Porto - AS Řím | Datum zápasu: 17.8.2016 20:45 | Tip: over 9,5 rohů | Kurz: 1.72 | Vklad: 2
MOL Cup 17:00
Velmez - Třinec
over 2,5
@1,75 bet365
4/5
Hranice i kurz se mi zamlouvají. Velmez hraje třetí ligu, ale ve svém týmu má dost velmi kvalitních hráčů a prakticky celá ofenziva má buď ligové zkušenosti nebo alespoň kvalitu na to hrát výš. Jsou overové mužstvo což ukázali v prvních dvou zápasech po hdně divokých výsledcích. Tyto pohárové zápasy bývají specifické, ale pro mě je to over povinnost. Jak říkám, Velmez je určitě schopný se golově prosadit a zaroveň je velmi pravděpodobně že minimálně 2 branky od druholigového soueře dostanu. Obrana a celkově defenzíva je určitě nejslabší stránka týmu. Tady g=oly padat budou.
Tip! Ajax - Rostov + Záhřeb - Salcbur | Datum zápasu: 16.8.2016 20:45 | Tip: 2 x over 1,5 gólu | Kurz: 1.97 | Vklad: 1
Kapfenberger SV 1919 - WSG Swarovski Wattens
Rakousko, Sky Go Erste Liga, 5.kolo, 16.8.2016 v 18.30
Tak tady to je zápas, kterýmu hodně věřím a má hratelný kurs…
Domácí Kapfenberg se, zdá se, opět zvedá na nohy a vyhlašuje opět pokus o postup zpět do nejvyšší soutěže. Po odehraných čtyřech kolech ještě neprohráli a s bilancí 3-1-0 a se skóre 9:4 jsou průběžně na druhém místě. V prvním kole si doma poradili se svěřenci Rendy Wagnera z Wiener Neustadt a vyhráli po celkem jednoznačném průběhu 3:1. Ve druhém kole hráli opět doma a remízovali s dalším aspirantem na postup, s Wackerem Innsbruck 1:1. Ve třetím kole pak jeli na hřiště SV Horn a Kapfenberg tam vyhrál 1:2. No a ve čtvrtém kole teď v pátek vyhrál Kapfenberg na hřišti Austrie Lustenau 1:3. Jak vidět, tak Kapfenberg prozatím hrál se dvěma týmy, které by se rády viděli na čelních příčkách, a pak se dvěma, které budou spíše bojovat o záchranu. V každém zápase sice jednou inkasovali, ale také mají průměr více než dva vstřelené góly na zápas. Hlavně jim šlape ofenzivní trojice Florian Flecker, Jorge Elias dos Santos a Joao Victor Santos Sa. Tento mladý Rakušan se dvěma brazilci vstřelili celkem sedm gólů a jde jim to spolu velice dobře. Po třech letech odešel na konci minulé sezóny od týmu trenér Kurt Russ a Kapfenberg si převzal 46ti letý bosenský trenér Abdulah Ibrakovic. Tomu se povedlo skvěle vykompenzovat odchody důležitých hráčů, jako byli např. Marco Perchtold, Christian Berger a další. Do týmu přišli kvalitní hráči Seebacher, Geisler, Schagerl a další. Už během přípravy, ale hlavně teď na začátku sezóny se ukazuje, že tým si dobře sedl a v podstatě vše šlape. Kapfenberg tedy zatím ještě neprohrál a teď po dvou zápasech na hřištích soupeřů budou hrát opět před svými diváky. A navíc budou hrát komplet, protože ze soupisky dnes trenéru Ibrakovicovi nebude nikdo chybět…
O WSG Swarovski Wattens jsem se krátce zmínil už během přípravy. Je to tým, který postoupil z Regionalligy West a v zádech má silného sponzora – šperkařskou firmu Swarowski. V prvním kole na hřišti dalšího postoupivšího nováčka Blau-Weiss Linz vyhrál Wattens 0:3. Po prvním góle z úvodní dvacetiminutovky to byl relativně vyrovnaný zápas, ale v poslední čtvrt hodince dvakrát udeřila česká ofenzivní posila z Českých Budějovic, 24ti letý Milan Jurdík. Ten má prozatím ve Wattensu skvělou bilanci, protože nastoupil k pěti soutěžním zápasům (4x liga a 1x pohár) a dal v nich celkem 5 gólů… Ale zpět k týmu. Ve druhém kole doma přivítali dalšího aspiranta na boj o udržení, vídeňský FAC. Zápas skončil 0:0 a podle statistik byli hosté v tomto zápase lepší (střely na bránu 2:5, rohy 6:10, lepší procento vyhraných osobních soubojů i lepší procento přesných přihrávek, atd.). Ve třetím kole pak Wattens vyhrál na hřišti Wackeru Innsbruck 1:2 (když vítězný gól dal samozřejmě Milan Jurdík). Nicméně ani v tomto zápase nebyl Wattens statisticky lepší a podle sestřihu měl Innsbruck nehoráznou megasmůlu… V posledním kole teď v pátek hrál Wattens doma a soupeřem jim byl Wiener Neustadt. Tady šel Wattens v 45.minutě do desíti, když 21ti letý chorvatský defenzivní záložník Drazen Kekez dostal druhou žlutou. Ve druhé půli pak Wiener Neustadt svou přesilovku využili a vyhráli 0:1. Takže dva zápasy venku Wattens zvládl skvěle a oba vyhrál. Jinak hrál se třema „slabčákama“, z čehož jednou prohrál. A hrál s jedním kvalitním soupeřem – a toho na jeho hřišti porazili. Sice se spoustou štěstí, ale porazili… No a jak je vidět, tak defenzíva Wattensu pracuje celkem dobře a doposud dostali jen dva góly. A to i přesto, že doposud v žádném zápase nehrála stejná stoperská dvojice. Trenér Thomas Silberberger má s absencemi v defenzívě problém i dnes. Stejně jako minulý zápas jsou totiž mimo zranění dva stopeři – a to 24ti letý Sandro Neurauter, ale hlavně velezkušený 38ti letý Martin Švejnoha. Ten utrpěl ve 3.kole otřes mozku a stále se neví, kdy se bude moct vrátit. Na stoperu by tak dnes asi měli nastoupit (stejně jako v pátek) Michael Steinlechner a Francouz Samuel Mansour. Nicméně kvůli páteční červené dnes bude samozřejmě chybět i defenzivní záložník Kekez. Každopádně – po čtyřech kolech si Wattens trůní na třetím místě tabulky s bilancí 2-1-1 a se skóre 5:2. Z mého pohledu toto umístění absolutně neodráží výkonnost Wattensu a myslím si, že postupem času se budou posouvat níž a níž. Viděl bych je tak kolem sedmýho placu.
To, že dnes dají oba gól, to se dá celkem předpokládat. Domácí Kapfenberg góly prostě dostává a hraje na to, že jich víc dá než dostane. No a Wattens jich doposud sice moc nedostával (což je ale samozřejmě také velká zásluha skvělého 26ti letého německého gólmana Ferdinanda Oswalda, který podává na tuto soutěž hodně nadprůměrné výkony), ale nevěřím, že dnes rozjeté domácí ofenzivní trojici Flecker - Jorge Elias - Joao Victor odolají…
Určitě se tu dá tedy uvažovat o BTTS, ovšem kursy kolem @1,5 nepovažuji za hratelnou. Já v tomto zápase vidím favority v domácích. A to celkem VELKÉ favority, kdy moje estimations jsem si stanovil na 57%-29%-14%, takže můj fair kurs na domácí by byl @1,75. Kursy na domácí se ještě kolem desáté pohybovaly kolem @2,20, ale postupně klesají. Aktuálně lze ještě najít pořád něco kolem @2,00, což je pro mne pořád dost hratelné.
Takže
Výhra domácích s důvěrou 5/10, v kursu @2,00 má bwin
Všem GL!
*8*
CONCACAF champions league
Olimpia /HOND/ - Police utd. /BEL/
tip: Olimpia hcp -4,5 / Tipsport
kurz: 4,2 vklad: 3
V americké lize mistrů na sebe v noci narazí mistři Hondurasu a Belize. Honduras je poměrně fotbalová země, což ukazují i jejich u23 na letošní olympiádě. Mistr jejich ligy Olimpia má ve svém kádru několik honduraských reprezentantů, hodnota hráčů týmu je cca 100 milionů. Nyní je v lize na třetím místě za 2 výhry a 2 remízy. V lize mistů prohrál první zápas na půdě mexického týmu Pachuca, který momentálně vede mexickou ligu (5W-1D-0L) s Tijuanou. Sázka je ale hlavně o týmu z Belize. Belize je státeček s počtem obyvatel asi jako naše Brno a Police utd. je poloamatérský policejní tým, který vyhrál tamní ligu (nebo-li spíš kvalifikaci na LM), kterou hraje 6 týmů. Úroveň tamní ligy nebude valná, protože Verdes, kteří se kvalifikovali do LM vloni schytali venku 2 debakly shodně 8:0 se San Franciscem a Quereterarem. Naopak doma zřejmě ubetonovali daleko lepší výsledky (2:1 a 0:0 a to mě trochu straší), ale teď se hraje venku a já věřím, že dostanou nálož. Nemusí to bejt osmička ale i ta pětka je reálná a kurz 4,2 je více než lákavý. Já raději vyšší kurzy, ale jestli někdo raději jistější sázku, tak jsou k dispozici i nižší hcp, ale já věřím, že když už dostanou, tak pořádně:) GL
Tip! Sheffield Utd.-Southend | Datum zápasu: 16.8.2016 20:45 | Tip: Sheffield Utd. PG +1,5 | Kurz: 1.72 | Vklad: 3
16.8.2016, 20:45, Ajax - FK Rostov, tip: výsledek 2:0 - 7.50 bet365 0.5/10 výsledek 2:1 - 9.00 bet365 0.5/10, výhra Ajax -1.80 bet365 5/10, over 1.5g - 1,40 bet365 6/10.
Fakta:
Při pohledu na šance, mohu říci, že Ajax Amsterdam má velkou šanci, ale nebudou mít snadný úkol.
Domácí neporazitelnost po čtyřech soutěžních zápasech, mají dvě vítězství a dvě remízy.
Ajax - PAOK v předchozím kole kvalifikace doma 1-1 a 2-1 v Řecku.
V domácí lize má Ajax čtyři body po dvou kolech, vstřelil pět branek a dostali tři. Ajax jsou na první pohled v pohodě s kurzem kolem 1,80 na výhru 5/10. Serero ještě nebude k dispozici kvůli zranění kotníku.
FK Rostov mají obranu ze železa, ale v předchozím zápase dostali od Zenitu 3 fíky! Rusové v předchozím kole Ligy mistrů kval. proti Anderlechtu vyhráli 4-2 na góly / 2-2 doma a venku 2-0.
FK Rostov se podařilo udržet tři čisté nuly v posledních třech soutěžních zápasech mimo posledního již zmiňovaného.
Hostující celek by mohl být spokojen i s remízou podle mého názoru, ale to Ajax nebude chtít dopustit :-) teda snad!
tak GL všem kdo se přidá *4*
17.8.2016, 20:45, Razgrad - Plzeň, postup Razgrad, 1,83 bet 365, 3/5
jsem v práci, nemám čas sepisovat tip. Stále vidím hodnotu v kurzu postupu Razgradu přes Plzeň. Ano, Plzeň v lize naposledy v klidu za 3 body, ale její výkony jsou jak na houpačce a nezasloužený postup přes Karabach to jenom potvrdil. Bulhaři minimálně poslední 2 sezóny jsou minimálně na stejné úrovni jako Plzeň (pro mě osobně výš), v klidu postoupili přes Podgoricu 2:0 a 3:0 a potom vyřadili CZ Bělehrad 2:2 a 2:4 v prodloužení. Pro mě jsou Bulhaři favorité zhruba 60:40, takže fér mám někde na 1,7. Já jsem podal už dřív, stihl jsem ještě 1,91, ale i současný kurz 1,83 u betka má v mých očích hodnotu. Dají se sehnat i vyšší kurzy. Za mě 3/5 *4*
GD Estoril Praia - CD Feirense
Portugalsko, Liga NOS, 1.kolo, 15.8.2016 ve 21.00 CET
Předposlední zápas prvního kola v Portugalsku (tím posledním bude dohrávka Nacional-Chaves, která se hraje až 4.září 2016, protože zápas musel být odložen kvůli počasí na Madeiře).
Domácí Estoril skončil v loňské sezóně na osmém místě, když vlastně až do závěru sezóny bojovali o účast v Evropských pohárech. Nicméně průběh sezóny byl pro Estoril již tradiční - pomalý start a výsledkově tragický podzim, ale hodně kvalitní jaro. Něco podobného čekám i letos. V létě navíc odešlo dost hráčů, kteří byli loni pro Estoril klíčoví a hrávali v základu (Léo Bonatini, Diego Carlos, Gerso, Pawel Kieszek, Anderson Luis nebo kapitán kapverdské reprezentace Babanco), za něž přišla armáda no-name Brazilců. Za zmínku snad stojí jen 26ti letý bývalý brazilský reprezentační útočník Kléber, který přišel z čínského BJ Guoan, a pak snad ještě 27ti letý brazilský útočník Paulo Henrique z čínskéhoSH Shenhua. Aktuálně je v kádru Estorilu 18 Brazilců, plus brazilský hlavní trenér plus brazilský asistent trenéra. Příprava se Estorilu moc nedařila a všeobecně se, jak jsem naznačil, počítá s pomalejším vstupem Estorilu do sezóny.
Feirense v loňské sezóně skončili ve druhé lize na třetím místě. Ale protože FC Porto B samozřejmě nemohli postoupit, tak postoupili právě hráči ze Santa Maria da Feira. I v tomto týmu samozřejmě došlo ke spoustě odchodů a příchodů. Těch odchodů bylo opravdu hodně, ale tím klíčovým byl odchod 26ti letého gruzinského gólmana Giorgi Makaridzeho. Ten v podstatě Feirense vychytal ten postup a je to gigaoslabení, zatímco Moreirense, kam odešel, si jeho příchodem dost polepšilo. Do pole ovšem Feirense nakoupili skvěle a přišli hráči s prvoligovými zkušenostmi (např. Peçanha, Vítor Bruno, Ricardo Dias, Paulo Monteiro nebo Luis Aurelio). Jinak příprava Feirense byla kvalitní a na návrat do ligy jsou IMHO dobře připraveni.
Zatímco domácí trenér, 50ti letý brazilec Fabiano Soares dnes bude mít k dispozici celý svůj kádr, tak hostujícímu 52ti letému trenérovi José Motovi bude dnes chybět 23ti letý portugalský ofenzivní záložník Tiago Silva a 20ti letý nigerijský ofenzivní záložník Oghenekaro Etebo. Oba jsou na Olympiádě, kde reprezentují své země.
V tomto zápase vidím určité šance pro hosty, protože Estoril na začátku sezóny většinou opravdu tápe, zatímco u Feirense může fungovat euforie z postupu. Domácí mají tradičně i problémy v defenzívě a ty se asi projeví i dnes. U hostů bude vzadu chybět nenahraditelný Makaridze a tak to asi taky vzadu nebude žádná hitparáda. Tiago Silva a Etebo jsou oslabením pro hosty, ale pořád je tam dost kvalitních ofenzivních jmen (např. Luís Machado, Tasos Karamanos, atd.).
Z výše popsaných důvodů jsem si dovolil vsadit tip, kde vypsanou kursovou hladinu vidím hodně výhodně. Já bych vypsal tak maximálně @1,80, ale např. Unibet drží ještě stále (i když kurs na tuto příležitost většinou dost klesá - ale pod @2,00 nešel zatím nikdo) neuvěřitelných @2,32.
Takže
BTTS s důvěrou 4/10, v kursu @2,32 má Unibet
Všem GL! *8*
Přátelák 18:00
Sandhausen - Dortmund 2
Betko 1,72 Fortuna 1,8
Dortmund hrál včera superpohár s Bayernem, dnes hraje druhá půlka týmu, což je pořád obrovská kvalita, který by měla na domácí stačit. Sandhausen navíc hrál ještě v pátek ligu, takže kdoví jaká bude sestava. @ po zveřejnění sestavy dropuje, ale těch 1,8 je podlě mě ještě výborných, GL!
Unsere Startelf beim @SV_Sandhausen: Weidenfeller, Weigl, Sahin, Mor, Götze, Schürrle, Park, Burnic, Pulisic, Piszczek, Guerreiro #svsbvb
Chelsea - West Ham 15.08.2016 21:00
S kolegom podomnou budem trosku nesuhlasit, prvorady ciel Chelsea niesu prve priecky, ale konkretne vyhrat sutaz, lebo nic ine im tuto sezonu ani neostava.
Conte od zaciatku pracuje hlavne na fyzicke a psychyke, prehrali prvy zapas v priprave s Rapidom, bol to prvy zapas a striedalo sa dost mladikov, ostatne ako celu pripravu, ale od toho zapasu Chelsea isla vykonnostne len hore.
Potom uz v priprave boli vysledky 4V 1P, prehra prisla s realom, ked v zostave boli opat az 3 mladici + v branke begovic a hazard nastupil az poslednu polhodinku.
WH bude pravdepodobne este bez Payeta, ktory zatial odohral len 15min. v poslednom prip. zapase proti Juventusu, kedze mal kvoli Euru narocny program a malo casu na oddych.
Chelsea s novym trenerom doma po vydarenej priprave do toho pojde naplno a ja verim, ze vyhra a to dokonca viac golovym rozdielom a kurz 2 na hdc-1 nemozem nechat tak.
Chelsea FC – pravděpodobná sestava:
Courtois – Ivanović, Terry, Cahill, Azpilicueta – Kanté, Matić, Fábregas – Willian, Costa, Hazard
West Ham United – pravděpodobná sestava:
Adrián – Antonio, Reid, Ogbonna, Byram – Nordveit, Kouyaté, Noble – Feghouli, Carroll, Valencia
Chelsea hcd-1 @2.00
4/5
GL*4*
Anglicko
Chelsea - West Ham
Posledný zápas 1. kola Premier League. Chelsea pod vedením Antonia Conteho hrá vysoko efektívny futbal. Potvrdzujú to aj výsledky prípravných zápasov. Po predchádzajúcej zlej sezóne je to zase Chelsea, ktorá sa môže postaviť renomovanými klubom Európy. Ale to v tejto sezóne, kedže nepôsobia v europskych súťažiach nebudeme sledovať.
Preto je prvoradý cieľ mužstva dostať sa do LM t.j. obsadiť v Premier League prvé priečky.
Mužstvo je pripravené bojovať o titul. Prvý test bude West Ham v zajtrajšom derby zápase.
Conte nastolil novú filozofiu a zaviedol nové myšlienky - pretlačil vlastné návyky a pracuje na pozdvihnutí sebavedomia hráčov.
Myslím si, že práve on bude bude zajtra najviac sledovanou osobnosťou zápasu. V prípravných zápasoch točil všetkých hráčov aby ich čo najviac spoznal. Z hľadiska taktiky mužstvo pri takejto obmene nemohlo nájsť ešte optimálne hracie varianty.
Skôr to bude ešte o chcení a psychike hráčov. Súpiska hráčov pre túto sezónu je zverejnená / každý si ju môže nájsť / a zajtrajšia zostava nás poriadne prekvapí.
Špekulácie o príchodoch nových hráčov zneistili celé mužstvo a neverím, že taktické aspekty Conteho zajtra hráči dodržia.
Už samotné vyjadrenia trénera na predzápasovej tlačovke vyzneli neisto.
West Ham United v minulej sezóne dokazoval, že môže bojovať o popredné miesta v ligovej tabuľke. To, že nezvládli boj o LM ich utlmíl a výsledky prípravných zápasov jednoznačne potvrdzujú hernú neistotu mužstva. V lete prišlo do mužstva veľa nových hráčov. Veľkú kvalitu tam nevidím, ale určité oživenie priniesli.
Tipovať výsledok zápasu v 1. kole pri takýchto turbulenciach v oboch mužstvách nebudem. Skôr ma zaujal tip na počet rohov.
Môj tip: počet rodových kopov nad 11,5 / bet365 - @1,9.
Derby prináša množstvo situácii, ktoré v bežných zápasoch nie sú časté...a odzrkadľuje sa to aj na počtoch rohových kopov.
Tip! Djurgarden - Elfsborg | Datum zápasu: 14.8.2016 17:30 | Tip: over 2,5 gólu | Kurz: 1.65 | Vklad: 2
Tip! Arsenal - Liverpool | Datum zápasu: 14.8.2016 17:00 | Tip: over 10,5 (počet rohů) | Kurz: 1.8 | Vklad: 3
Tip! Breitenrain - Servette, Sarraz - | Datum zápasu: 14.8.2016 15:00 | Tip: 2 | Kurz: 2.07 | Vklad: 3
Maďarsko - Merkantil Bank Liga
Bekescsaba - Soroksar
Druhá liga.
Bekescsaba 1912 Elöre je na poslednom mieste tabuľky bez bodu a streleneho gólu. Toto umiestnenie je ďaleko za očakávaniami klubu. Prvé tri kolá pripomínajú neslávny začiatok sezóny 2014/2015, keď mužstvo v troch stretnutiach nedalo gól a nezískali ani bod...potom sa gólovo posunuli a v štvrtom dali 2 góly, žiaľ ani tie nestačili a prehrali 3:2. Góly však už dávali v každom zápase. Dúfam, že už v tomto 4. kole prekonajú streleckú nemohúcnosť a Soroksáru dajú góly. Mužstvo Bekescsaby aj dnes trénovalo, absolvovali taktickú prípravu a video analýzu súpera.
/ info od hráča /
Soroksar nie je ma tom o veľa lepšie. Po troch kolách získali iba 1 bod a sú na 18. mieste tabuľky. V minulej sezóne vyhrali jarnú časť a v 15-tich zápasoch dali 33 gólov.
Rozhodcom zapasu bude Bognar Tamas, ktorý je veľmi skúsený a je zárukou objektívnosti rozhodovania tohto zápasu.
Počasie na zajtra - mierne zamračené a 29 stupňov.
Môj tip: over 2,5 / bet 365 - @1,7.
Mužstvá by mali nastúpiť v najsilnejších zostavách a celotýždňová príprava Belescsaby a aj absencia gólov v doterajšom priebehu - predurčuje tip na over.
Samostatne na góly mužstva som kurzy nenašiel, ale verím, že v tejto lige, kde padá veľa gólov je tento zápas tým, v ktorom už aj štatisticky musia padnúť góly.
Dôvera: 4/5
*4*