Fotbal

oliben | 13.8.2016 21:15

Anglicko
Arsenal - Liverpool
Liverpool nastúpi v šlagri kola proti oslabenemu Arsenalu, ktorý bude v obrane improvizovať pre absencie viacerých hráčov základu. Wenger v príprave dával šancu novým posilám a účastníci Euro 2016 mali dlhšiu pauzu.
Klopp v lete vymenil skoro cely káder. Nové posily ešte nie sú celkom adaptované a predpokladaná zostava The Reds / viď. link / je tak trochu prekvapivá.
Prvé kolo je vždy pretaktizované. Očakávania sú na oboch stranách veľké. Tieto mužstvá by mali byť v TOP 4, ale to sa ukáže až po prvých 10 zápasoch. Analyzovať prestupy, odchody a príchody v tomto prvom kole nemá význam. Vychádzajúc z prípravy a možných alternatív zostáv očakávam prekvapivý výsledok a preto budem tipovať - ŽK.
Rozhodca Michael Oliver udeľuje v priemere 3-4 ŽK na zápas.
Tento duel svojou atraktivitou a veľa diskutovanou kondíciou hráčov ( po Eure 2016 ) nabáda k vyššiemu overu v počte ŽK.
Môj tip: Arsenal - over 1,5 kariet tímu / bet 365 - @1,72
Hranica pre Arsenal je o jednu kartu nižšie ako pre Liverpool. Nevidím dôvod. A preto volím tento over.
Dôvera : 3/5
*4*

oliben | 13.8.2016 23:56
Liverpool (4-3-3): Mignolet - Clyne, Lovren, Klavan, Moreno - Can, Wijnaldum, Henderson - Mané, Firmino, Coutinho (manažér Jürgen Klopp)
oliben | 14.8.2016 19:48
3 kusy
OK...*8*
GGBridge | 13.8.2016 19:43

Swiss cup 20:00
Arbedo - Xamax

Xamax jde v plné polní, s kapitánem Nuzzolem na křídle, sestava je fakt dobrá a měla by si s nováčkem 6.ligy US Arbedo snadno poradit. Nevím, co velice napsat k domácím, tam je to opravdu ryzí amaterismus a bude záležet jenom na tom, o kolik to bude. Xamax zatím ve 2.lize hraje celkem dobře, když z možných 12b udělal 10. Dneska sice nemá výhodu umělky, ale ta kvalita by prostě měla být uplně jinde.

Xamax -5
@1,90 Bet365
2/5

Live potom se dají hrát ruzne varianty, od TT na Xamax, případně si počkat až domácí trochu odpadnou, to už je na každém.

GGBridge | 13.8.2016 21:46
0:5 push
GGBridge | 13.8.2016 19:25

Swiss cup 20:00
Chaux du Fonds - FC Zurich

Chaux letos postoupili ze 4.ligy do 3.ligy, kde si poradili se slabsi juniorkou Sionu a ve druhem zapase spatny vykon na pude taktez novacka Bavois 0:2. Chaux nebudou nic moc, cerpaji z odpadliku z Xamaxu, ale celkove to bude hranice mezi 3-4.ligou. Zurich je ve 2.lize, zatim je jasne herne nejlepsi, vysledkove to taky jde a asi to bude postup, ackoliv Wil jeste snazi posilovat a vytahne drapky. Zurich ale postavil do poharu dneska ackovou sestavu, nehraje akorat vykartovany zaloznik Buff. Tady je ta lajna podle me mimo, Zurich by mel o takove 3-4 goly urcite vyhrat, takze hcp 1,5 za vyssi vklad. Nabizi se i fajn sazky na 1.poločas , bud cista vyhra @1,95 Bet365 nebo i hcp -1 @2,81 Maraton. Samozrejme pak vsehochut bude live.

Zurich -1,5
@1,96 Maraton live bude cca @2,00
4/5

GGBridge | 13.8.2016 19:27
FCZ Elf heute in La Chaux-de-Fonds: Vanins; Brunner, Nef, Kecojevic, Voser; Sarr, Kukeli; Schönbächler, Marchesano, Rodriguez; Cavusevic.
GGBridge | 13.8.2016 21:50
Zurich 2:0 ok
makynwa | 13.8.2016 16:56

19:00 Spartak Trnava - Prešov tip: -1,5 Spartak Trnava kurz: 1.725 stake: 4/5
info: Prešov druholigový tým asi viac netreba dodávať. Môžu sa rovnať s Michalovcami a Zlatými Moravcami, ale nie z ašpirantom na titul, ak v zime spartak nepredá hráčov. Pre mňa hrajú po Žiline najkrajši futbal na Slovensku. Hostia gól nestrelia ... čakáme iba na výšku skóre v domácej kolonke. Môj tip polčas 2:0 konečny 4:0. Hrám alternativne handicapy a počty gólov na domácich že dajú viac ako 2.5 a 3.5 góla *5*

makynwa | 14.8.2016 07:46
Ok
kodousek | 13.8.2016 13:51

Tip! Jablonec - Slovácko | Datum zápasu: 13.8.2016 17:00 | Tip: over 10,5 rohů | Kurz: 1.72 | Vklad: 2

kodousek | 13.8.2016 19:57
7 rohů - KO
kodousek | 13.8.2016 11:55

Tip! Crystal Palace - W.B.A. | Datum zápasu: 13.8.2016 16:00 | Tip: počet rohů domácích over 5.5 | Kurz: 1.7 | Vklad: 3

kodousek | 13.8.2016 19:57
3 - KO
Králbramborovýchlidí | 13.8.2016 05:12

Tip! Burnley - Swansea | Datum zápasu: 13.8.2016 16:00 | Tip: under 10,5 rohů | Kurz: 1.79 | Vklad: 3

Králbramborovýchlidí | 13.8.2016 18:00
7-4 KO
GGBridge | 12.8.2016 12:30

1.kolo Anglie Premier League
sobota 13:30

Hull - Leicester over 4 (2,00)
Burnley - Swansea over 3,5 (1,85
Cr.Palace - WBA over 4 (2,025)
Everton - Tottenham over 4 (1,925)
Boro - Stoke over 3,5 (1,85)
Soton - Watford over 3,5 (2,00)
City - Sunderland over 3 (1,825)
B´mouth - United over 4 (2,00)
Arsenal - Liverpool over 4,5 (1,75)
Chelsea - WHU over 5 (1,95)

http://sport.lidovky.cz/nova-pravidla-premier-league-za-nadavky-cervena-karta-pd3-/fotbal.aspx?c=A160721_110932_ln-sport-fotbal_oka

http://www.eurofotbal.cz/clanky/shlukovat-se-kolem-rozhodciho-v-anglii-maji-utrum-334654/

Dívám se na betku na počty karet a ty lajny průměrně 3,5-4 mi přijdou, že s tímhle až tak moc nepočítají a berou asi spíše statistiky z minulých sezon atd. Tady si ale myslím, že aspoň v několika úvodních kolech bude chvilku trvat, než si na to hráči třeba odvyknou, na druhou stranu je otázka, jak velké excesy budou skutečně sudí trestat, nicméně si myslím, že z pohledu FA budou v tomhle směru dost sledovaní a půjdou do toho od začátku. Mně zkrátky vzhledem k tomuto ty karty přijdou nízko, snad akorát zápas Chelsea-WHU je over 5, ačkoliv to je zase derby, to by taky mohlo padnout. Já osobně jsem si to dal celé do ako :) a ještě zainvestuju do každého zápasu něco zvlášť. Kdo by měl nějaké další poznatky či přímo tipy ke kartám v PL toto kolo, tak klidně sem s nima.

durike | 12.8.2016 13:15
Najprv som si neuvedomil ze su to karty a pozeram ake nizke kurzy su na vysoky pocet golov *12*
GGBridge | 12.8.2016 13:37
Jojo karty
kerusko | 12.8.2016 18:34
gg, ja by som pockal aspon prve kolo, ako si vezmu nove pravidla k srdcu rozhodcovia. Alnglicki rozhodcovia pouzivaju karty iba v najnutnejsich pripadoch. Sice nove pravidla tam su, ale....uvidime. Ja si radsej pockam
brontofuz | 12.8.2016 11:02

Tip! USA - Švédsko | Datum zápasu: 12.8.2016 18:00 | Tip: under 2,5 | Kurz: 2 | Vklad: 2

brontofuz | 15.8.2016 11:08
1:1 OK
kerusko | 12.8.2016 00:23

Tip! Nigeria - Dánsko | Datum zápasu: 13.8.2016 21:00 | Tip: Nigeria Ah-1 | Kurz: 1.98 | Vklad: 3

kerusko | 13.8.2016 22:50
2:0 OK*4*
Purple | 11.8.2016 22:50

Tip! Newcastle-Huddersfield | Datum zápasu: 13.8.2016 16:00 | Tip: Newcastle AH -0,75 | Kurz: 1.9 | Vklad: 3
GL

Purple | 13.8.2016 17:54
FT 1:2 - KO
kerusko | 11.8.2016 00:12

Juhoafricka Republika-Irak, under 2, za 2.1, betko 3/5

Uz tu spekulujem hodnu chvilu nad tymto zapasom. Tabulka je jasna. Brazilia (2b) musi dnes bezpodmienecne vyhrat inak si moze zarobit na peknu blamaz. Danom (4b) staci k istote prveho miesta remiza. Irak (2b) a JAR (1b) su zatial na nepostupovom tretiom a stvrtom mieste. Takze kazdy ma este sancu na postup. Podme, ale k tipu. V podstate kazdy si povie, nie je na co cakat, pojdu naplno, budu padat goly. Lenze to by nemohli hrat dve muzstva s total neschopnou ofenzivou. JAR ma sikovnych hracov aj technicky dobre vybavenych. Pozeral som zapas s Braziliou a pacilo sa mi ako zvladli tento zapas. Ale...maju obrovsky problem so strielanim golov. A hned vysvetlim preco. Sice pocet striel na branu z ich zapasov vesci iba strelecku smolu, ale nie je to tym. Hraci JAR vybojuju loptu potiahnu k sestnastke a strielaju. Ale tie strely postradaju razanciu a halvne presnost. Tie strely su take "male domov" do stredu brany, alebo pluvance po zemi. S takymito strelami nemozu ziadneho profi-brankara zaskocit. Takymi stelami sa rozcvicuju brankari pred zapasom. Naopak obranu predviedli (aspon v zapase s Braziliou) na velmi vysokej urovni. Napadali uz od polovice, poctivo sa vracali, Brazilia mala problem vobec sa dostat na dostrel brany.

Na druhej strane Irak. Irak ma tak isto problem s premienanim sanci. Ti hraci nie su ziaden zazrak, jediny kto tam trochu vycnieva je Ali Adnan. V zapase s Danmi boli Iracania aj napriek papierovym predpokladom lepsim muzstvom, no to ich zakoncenie je zalostne. V zapase s Braziliou to bol opat beton.

Dnes si myslim, ze sa bude hrat pekne od zadu a cakat na najeky protiutok. Bude to zapas o jednom gole, kto ho da, ten postupi.

kerusko | 11.8.2016 06:49
1:1 VOID
MaTeJ | 10.8.2016 22:04

JAP - SWE 0:00

Tu už nieje načo čakať, obaja majú bod a ak chcú myslieť na postup potrebujú vyhrať a zároveň Kolumbia nesmie brať všetky body. Japonci tu zatiaľ pôsobia trochu hurá futbalom, no stále sú to mladí chlapci a smerom dopredu je to dobré. Švédi s Nigériou neskorovali, no dnes musia hrať.
Ak jedno mužstvo skoruje, druhé nemá načo čakať, obaja potrebujú výhru. Nehovorím že to bude totál "strelnica" ale ovaru verím...

O 2,5 @ 1,5 betko

ace4646 | 10.8.2016 19:37

OH Columbia Niegia typ Nigeria 4.75 dovera 2/5
Nerozumiem tu postavenie kurzov zeby bola kolumbia az taky favorit
Niegia uz postupila v prvom zapase divoka vyhra na Jap5:4 a v druhom vyhra proti SWE 1:0 ale mohlo byt aj viac ale naviac totalne vgumovali svedsko. Nigeria ma velmi rychlych hracov strielat goly vie a skvele to vsetko diriguje Mikel a obrana proti svedsku perfektna az an jednu chybu na konci.Nigeria ma sancu turnaj aj vyhrat
Columbia dva nemastne neslane vykone raz dotiahli pre koncom na remizu 2:2 proti svedsku a druhy zapas neudrzali 2:0 proti Japonsku a mohli aj prehrat ale nakoniec 2:2. Kolumbia sa mi nepaci velmi na tomto turnaji naviac dnes potrebuje vyhrat ale pri zhode nahod im staci aj remiza. Ak otvoria hru tak to bude voda na mlyn pre Nigeriu.
Myslim si ze velka hodnota je na Nierii ak nebudu setrit hracov ale pre menej odvaznych je velka hodnota na neprehu nigerie kde sa kurz drzi okolo 2.
GL all

Tomstersson | 10.8.2016 14:40

Christiansbjerg - Kjellerup
Dánský pohár 18:30
Kjellerup v EH 0:3 Unibet 2,70 4/5

Tomstersson | 10.8.2016 14:41
pardon, 3/5
Tomstersson | 10.8.2016 20:54
0:9 easy OK
kerusko | 10.8.2016 00:03

OH, zeny, Juhoafricka Republika-Brazilia, tip: over 9 rohov, betko 1.8, 4/5

Brazilcanky uz maju isty postup. Na domacich OH reprezentuju ovela lepsie ako ich muzski kolegovia a s lahkostou si poradili s muzstvami Svedska a Ciny v pomere 5:1 a 3:0. Svedsky sa este snzili hrat futbal, ale Cinanky iba betonovali.

Juhoafricka Republika na turnaji dve prehry v ktorych im superky moc nedovolili. Prvy zapas prehra so Svedkami 1:0 a druha s Cinou 2:0.

O kvalitach muzstiev sa asi netreba bavit, Brazilcanky su jednoducho trosku inde.

A ja si v tomto zapase zahrajem rohy. V zapasoch Juhoafrickej Republiky sa zahravalo 13 a 14 rohov, v zapasoch Brazilcaniek 7 a 19 rohov. Tych 19 rohov je zo zapasu s Cinou, kde Cinanky naozaj iba branili sestnastku a Brazilcanky dobijali branu. Same Brazilcanky nazbierali 14 rohov.
A dnes si myslim, ze to bude podobny zapas. Ano, Brzilcanky maju isty postup, ale hraju doma a pojdu za vitazstvom. Hraju pred domacim publikom a urcite budu chciet domacim priaznivcom ukazat pekny futbal a hlavne pekne goly. V zapase s takymto superom sa to doslova pyta. Juhoafricanky nemozu s Braziliou hrat otvorenu partiu lebo by dopadli ako Svedky. Takze ja si myslim, ze sa to budu snazit nejako ukopat cez obranu a rohy budu opat padat. Betko prislo s hranicou 9 rohov a to musim hrat vo zvysenom vklade. Ja by som cakal hranicu na 10.5 v rovnakom kurze.

kerusko | 10.8.2016 06:45
14 rohov OK*4*
eurusd | 9.8.2016 22:29

Nemecko -Fidzi 1.polcas pod 3.5 za 1.8 bet365..3/5
Nemecko-Fidzi .1.polcas. AH+3,0;3.5..-Fidzi ..za 1.85..Bet 365 2/5

Prvé polčasy -Fidzi...s Južnou K...0:1 a s Mexikom 1-0 ..1.polcas vladzu v 2 polčase odpadnú ....hrať som ich nevidel....

mimibu | 9.8.2016 23:01
když bude Korea s Mexikem plichtit, bere se minitabulka ze tří ? Pokud ne a bere se celkový skore, mohli by do toho jít Němci od začátku naplno
vandel | 10.8.2016 11:50
berie sa ohlad na celkovy golovy rozdiel zo vsetkych zapasov.
pri zhodnom golovom rozdiele, rozhoduje to, kto nastrielal viac golov.

tj. Nemci vyhraju o pat golov a postupia.
eurusd | 10.8.2016 21:33
Ko,ko
eurusd | 9.8.2016 21:22

Slov.pohar....
Selce-Bardejov polcas-konecny 2-2 kurz 1.66 Selce 5liga v 1 kole SP vyradili 4ligovu Revucu 3-0, v tabuľke minulý rok slabsi stred tabuľky...Bardejov 2 liga..Mahony ak som si dobre zapamatal pisal ze chcú postúpiť..prvý zápas v 2 lige 4-0 Haniska..rozdiel tu musí byť..v 1 kole vylúčený skuseny obranca Seliec

Ftc Filakovo-Vysne Opatske 1x..kurz 2,2..domáci nováčik 3 ligy majú financie aj zahranični hráči hrajú..na juhu"madaroch" sa hrá veľmi ťažko....predpokladám okolo 500-1000divakov... Vyšné Opatske 3 liga východ..nič viac neviem..minule ste sa bavili o nich tak môžete doplniť....

ricardo777 | 9.8.2016 21:49
Od Seliec byvam nedaleko, dokonca par hracov z tade hrava so mnou alebo proti mne mestsku ligu v malom futbale. Je to taky klasicky dedinsky klub, po zapase pivecko a dake obcerstvenie, niekto aj pred zapasom pivecko + cigaretka. Kamarat co hrava za Selce, ktoremu som po zapase s Revucou gratuloval k postupu, a pytal som sa ho ako to vidi s Bardejovom. odpovedal doslovne:´´To uz bude o inom, to uz dostaneme kakavko´´. Takze sami chalani zo Seliec su urcite radi ze pride super z vyssej ligy, no sami asi neveria na postup. Trenerom je byvaly hrac Dukly BB ktory ma uz ale svoje roky, trenoval mensie kluby u nas v BB, povacsine mladeznikov, alebo muzov nizsie sutaze. Takze hraci Seliec total amaterska uroven, niekedy sa tu hrala vyssia liga, no sa mi zda financie dosli, tak padli do 6.najvyssej ligy, a z tade postupili. S tipom urcite suhlas, ale tazko povedat ci uz v polcase budu hostia vyhravat. Domaci chalani urcite kondicne v druhom polcase na to nebudu stihat, no prvy s betonovou obranou by mohli uhrat, tu cakam zlom skor v druhom polcase a ak bude live, tak druhy polcas supnut nieco nad goly, mozno sa zajdem aj pozret na futbal tak budem live referovat :)
ricardo777 | 9.8.2016 21:55
A este k tomu vyluceniu, tazko povedat ci je skusensy :D Tie kluby kde hraval su este o nieco horsie ako su Selce, tu na tejto urovni je malo hracov co ozaj vycnievaju, ale samozrejme kazda absencia moze zavazit :) GL
eurusd | 9.8.2016 22:01
Ok dikes za info..ten Bardzejov by mal už niečo usulat v 1 polcase*8*
makynwa | 10.8.2016 06:15
Ten vysledok a haniskou neber velmi na plnu vahu. Haniska ma kader na 4 ligu vid vcerajsi zapas proti darmotam. Strasne vela hracov odislo a prisiel adekvatny len hamulak. Cize oproti minulej sezone urcite slabsi kader. Co sa taka opatskeho - neskutocne neprijemne muzstvo v 3 lige hlavne von, velmi vyspele a pozor prisiel zeher. Tazke zapasy na tipovanie *8* ale gl, ked si uz hral *5*
eurusd | 10.8.2016 21:34
Ko,ko..dnes sa zadarilo
felpod | 9.8.2016 14:31

SV Holstein Kiel – VfL Sportfreunde Lotte
Německo, 3.Liga, 3.kolo, 9.8.2016 v 19.00 CET

Tady je kursově vypsán jednoznačný favorit a já prostě musím jít proti…
V prvním kole Kiel doma remizoval s FSV Frankfurt 1:1. V rychlém zápase byl Kiel lepší a měli i spoustu šancí. V poločase spravedlivě vedli 1:0 a kontrolovali hru. Ve druhé půli také měli pár šancí, ale nic neproměnili. A tak hosté v 85.minutě ze standartky dali na 1:1. Ve druhém kole hrál Kiel na hřišti VfR Aalen. V dresu Kielu nemohli nastoupit zranění Bieler a Salem, kteří proti Frankfurtu byli jedni z nejlepších hráčů na hřišti. Aalen byl lepší, kontroloval hru a první gól byl jen otázkou času. Těsně před pauzou pak šel domácí Wegkamp do rychlého brejku sám na gólmana, ale dohonil ho kapitán Kielu Czichos a strhl ho za rameno. Byla z toho jasná a okamžitá červená. No a v závěru druhé půle pak Aalen svoji přesilovku využil a vyhrál 1:0… 24ti letý ofenzivní záložník Alex Bieler (dříve i Borussia Mönchengladbach nebo Bayer Leverkusen) po skvělém prvním kole o víkendu nehrál, ale dnes už je v nominaci. V ní naopak není 28ti letý pravý záložník Milad Salem (dřív např. Eintracht Frankfurt), který byl v prvním kole také fantastický, ale má natržený pravý stehenní sval a tak je pro příštích 5 až 6 týdnů na marodce. Na té je i 19ti letý levý obránce Arne Sicker, který by ale asi stejně byl jen na lavce. Horší už je to, že zraněný je také 31ti letý zkušený defenzivní záložník Dominic Peitz, letní posila z Karlsruhe. No a hrát dnes samozřejmě nebude kvůli červené kartě z Aalenu ani 26ti letý Rafael Czichos, což je skvělý stoper a kapitán Kielu. Trenér Karsten Neitzel tak má hodně starostí s defenzivními absencemi…
VfL Sportfreunde Lotte čerstvě postoupili do 3.Ligy a mají celkem velké ambice. V prvním kole nastoupili v Brémách proti rezervě bundesligového Werderu. Od začátku to byl z obou stran útočný fotbal plný šancí. Jako první svoji šanci proměnili právě Sf.Lotte a vedli tak 0:1.

felpod | 9.8.2016 14:32
Potom v 35.minutě došlo k situaci, že faulovaný domácí hráč neudržel nervy na uzdě a vystartoval po hostujícím faulujícím hráči. Za inzultaci dostal okamžitou červenou a Lotte si tak zápas v klidu pohlídali a nakonec zápas skončil 0:3 pro Sf.Lotte. Ve druhém kole na Lotte přijeli borci z SV Wehen Wiesbaden. I v tomto zápase začali Lotte hodně útočně, ale Wehen dobře bránil a postupem času se víc a víc stahoval dozadu – až z toho byl klasický autobus. Počet šancí se zvyšoval (na obou stranách, protože čas od času se Wehen dostal k nebezpečnému brejku), Lotte bušili – ale gól se dát nepovedlo a zápas skončil 0:0. Tady musím ještě napsat, že v obou kolech předvedl několik skvělých zákroků gólman Sf.Lotte, kterým je 31ti letý Benedikt Fernandez (ten má za sebou i pár odchytaných zápasů v Bundeslize v dresu Bayeru Leverkusen, a v tom samém dresu odchytal i dva zápasy v Poháru UEFA – v sezóně 2007/08 proti Galatasary Istanbul vyhrál Leverkusen 5:1 a v té samé sezóně na hřišti FC Zurich vyhrál Leverkusen 0:5). V prvním kole podal skvělý výkon na pravém beku 25ti letý Alex Langlitz, který ale do druhého kola ze zdravotních důvodů nemohl nastoupit. Teď už ale je v pořádku, hrát by měl a tak má teprve 36ti letý trenér Ismail Atalan (který měl loni v Lotte opravdu skvělou sezónu a postup si zasloužil) k dispozici celý kádr…
TAKŽE – domácí jsou dost pod tlakem, protože zatím ještě nevyhráli. Jenže dnes budou v defenzívě chybět Dominic Peitz a Rafael Czichos no a vepředu bude hodně chybět Milad Salem. V prvních dvou kolech se Kielu nepovedlo dát ani gól a netuším, proč by se jim to mělo povést zrovna dnes, proti Fernandezovi. Hosté naopak ještě neprohráli a dokonce ještě nedostali ani gól. Vypadá to, že se ještě vezou na té vlně euforie z postupu a dnes tedy navíc opět mohou nastoupit v plné sestavě…

Já se musím ptát – z jakého důvodu jsou v tomto zápase vypsáni domácí jako favorit? Někteří bookies na ně dávají i @1,70, což znamená téměř 59%ní pravděpodobnost na výhru. A tomu fakt nerozumím.
felpod | 9.8.2016 14:33
Pro mne je to naprosto vyrovnaný zápas 33,33%-33,34%-33,33%, takže na neprohru hostů bych já osobně vypsal @1,5. A když vidím, že bet365 má vypsáno neskutečných @2,05, tak do toho prostě musím jít…

Neprohra hostů s důvěrou 4/10, v kursu @2,05 vsazeno u bet365
Všem GL!
*8*
felpod | 9.8.2016 20:51
SV Holstein Kiel – VfL Sportfreunde Lotte
neprohra hostů s důvěrou 4/10, v kursu @2,05 vsazeno u bet365

SV Holstein Kiel – VfL Sportfreunde Lotte 3:1 FT
tip neprohra hostů, bet KO, ztráta minus 4
----------------------------------------------------------------------------------------
TMB stats :
počet sázek : 375
sázek OK : 174
sázek void : 15
sázek KO : 186
vsazeno jednotek : 1119,0
vyhráno jednotek : 1163,796
zisk/ztráta : +44,796
yield : +4,00%
*10*
egotriper | 9.8.2016 11:13

Slovenský pohár
Vranov n/T – Slovan BA
Čas: 17:00
Tip: AH - 2,5 Slovan BA (kurz 1,9)
Stávková kancelária: BET365

Analýzu som písal včera večer, ale dnes ráno už kurzy v 2. zápase padli, ale aj tak ju tu dám.

Dnes sa odohrá niekoľko zápasov slovenského pohára vo futbale a mňa zaujali hneď dva. V prvom zápase privíta na domácej pôde MFK Vranov nad Topľou tím Slovan Bratislava. A pre domácich hráčov, funkcionárov, ale predovšetkým ľudí (aj z okolia) to bude veľký sviatok, keďže naposledy hral Slovan vo Vranove v roku 1993, keď sa s rozhodcovskou kariérou lúčil Vojtech Christov. Lenže v tomto prípade príde bez „jagavejších“ hráčov a to: Muchu, Burneta, Kampsa a hlavne, pre tento tip veľmi potrebných, Scheta a Soumaha. No aj napriek tomu prichádzajú hráči ktorí sa dokážu presadiť a to Priškin, Kubík a vracajúci sa Oršula. Stred poľa by mal byť v réžii Richarda Lásika. V stopérskej dvojici by sa mal objaviť reprezentant Saláta spolu s legionárom Sekuličom, ak to tak bude hodnotu má aj tip, že Slovan nedostane gól (kurz 2,25).
Vranov nad Topľou je účastník 3 najvyššej súťaže (3. ligy), a v aktuálnom ročníku už odohral 3 zápasy: V 1. kole na domácej pôde podľahol Svidníku 0-2, v ďalšom remizoval v Snine 2-2 a v 3. kole (ktorý sa hral v nedeľu, nakoľko Prešov A hral v sobotu a B tím nemôže hrať v ten istý deň) vyhral doma s prešovským béčkom 2-0. Výsledky aj zodpovedajú predvedenej hre na ihrisku. Vranov nemá vo svojom tíme momentálne nejakú významnú osobnosť, ani strelca, je to tím, ktorý má káder na prvú polovicu tabuľky 3. ligy. Dôležitý faktor pri tomto tipe je ten, že ešte som nezachytil, aby tím za 3 dni odohral 2 veľmi dôležité zápasy, ale Vranov nemá problém sa prispôsobiť, keďže veľké nádeje si v tomto zápase nerobí. Domáci po vydretom a odmakanom nedeľnom zápase, v ktorom sa v 1. polčase trápili a v 2. polčase dali úvodný gól z penalty, asi ťažko zregenerujú a poctivo sa pripravia na zápas so Slovanom. Preto bude Vranov max. spokojný, keď sa mu podarí streliť čo len gól.

egotriper | 9.8.2016 11:14
Pridávam článok zo stránky ŠK Slovan: http://www.skslovan.com/clanok4363-Do_Vranova_v_pozmenenej_zostave_.htm

2. zo zápasov bol Plavnica – Ružomberok, ale ten nebudem veľmi rozoberať nakoľko som k zápasu nič nenašiel a kurzy už sú neaktuálne. Je otázne s akou zostavou Ružomberok nastúpi, nakoľko ich v sobotu čaká doma Slovan Bratislava, ale s 3. ligovou Plavnicou si musí poradiť. Plavnica v súťaži odohrala len 2 zápasy a oba na domácej pôde. V prvom porazila jednoznačne najslabší tím súťaže Pušovce 7-0 a v sobotu prehrala s nováčikom ligy Svitom 4-2. Plavnica hrá otvorený futbal, v ich zápasoch nie je núdza o góly, a v tíme z tých aktuálne najznámejších mien sú asi Jakub Kinský a Lukáš Hovanec, ktorý hrali v Lokomotíve Košice resp. VSS Košice. Môj tip tu bol, že Ružomberok vyhrá minimálne o 2 góly, kurz bol 1,5. Teraz to už nemá hodnotu.
makynwa | 9.8.2016 11:26
Vranov mal všetky 3 ťažké zápasy. So svidníkom, u nás ani nehovorím a ešte prešov B. Hrá ta istá jedenástka stále, čiže pre nich dnes finále *8* . Ale ten Slovan je jalový. Budem live tak keď bude niečo zaujimavé tak napíšem v skratke. Plavnicu zahrať overik tam to bude strašne veľa golov. Plavnicu hrá bez systému a keď si pozriem akú mali lavičku Ružomberok v sobotu: Dubek, Faško, Lovas, Hajduch, Sapara, Gerec - ak nastupia počet gólov sa bude pohybovať k dvojcifernému číslu. Hrnčár vyhlásil, že idu v plnej sile. Vedenie by podľa mna nezvládlo opäť skoré vypadnutie ako minulý rok proti kremničke. Navyše malé ihrisko a vzadu Frodlich nebude stíhať.
egotriper | 10.8.2016 12:12
Tip KO 0-0, Slovan aj vo VT potvrdil, ze polka hracov v time nema co robit....Cirkus Slovan