Tip! Bremerhaven-Wolfsburg | Datum zápasu: 16.9.2016 19:30 | Tip: 2 | Kurz: 1.8 | Vklad: 3
Tip! Bremerhaven-Wolfsburg | Datum zápasu: 16.9.2016 19:30 | Tip: 2 | Kurz: 1.8 | Vklad: 3
Copa Sudamericana
Palestino - Real Garcilaso
Nehralo se presne 15min kvuli osvetleni. To by se melo nastavovat.. Takze ta jsou nesmyslny kursy na treba dva rohy na betku, kdyz by realne mela byt 12.minuta....
kto chce, niečo málo k nočnému NFL, a NCAAF. GL a GN
Pana - Ajax 4-2, under 9,5 OK
Inter hral tuzku - prehral 0:2, Villareal otocil ns 2:1 - celkove 2AKO KO*15*
Live Sparta neda gol - OK*4*
Pada kurz hodim opat sem ospravedlnujem sa. Sparta hra tuzku, az nechapem co za zostavu ma, kurz 1.82 na to ze neda gol som si podal. Soton hra paradne, vedie uz 2:0 myslim ze takych 4:0 by to byt mohlo. Takze Sparta neda gol, GL *4*
Le Mans -20 /66-86/
riziko piratelakov, trojkova smrst domacich v tretej stvrtine bet uplne odpalila.
ospravedlnujem sa
DŮLEŽITÉ!! Pripomínam Vážení členové mám pro vás výzvu/prosbu. Většina dlouhodobých členů jste si s námi asi vydělali snad zajimavé peníze a pomohli jste si tak k dovoleným atd. Jsem za to moc rád a tak si vás dovoluji požádat o pomoc jedné paní. Je to kamarádka mého kamaráda. Paní je sama, je jí 37 let a má 3leté dítě, o které se sama stará. Bohužel ji postihla roztroušená skleroza a je na tom momentalně tak, ze uz v podstate nechodi. S péčí o dítě ji pomáhá její matka. Paní prosí o prispevek, aby si mohla poridit odlehceny invalidni vozik, ktery bude schopna sama slozit a takovy ten elektricky "skutr" aby se mohla s deckem "prochazet" mestem atd. Vím, že lidé jsou skeptičtí, zda to není podvod, ale tady za to ručím osobně. Já osobně jsem s dvěma známými poslal celkem 10000Kč. Samozřejmě tolik po vás nežádám. Stačí i pár stovek. ČÍSLO ÚČTU JE 1381254024/3030 Paní má účet i u konta Bariery, ale mám u těchto nadaci pochyby o rozdelovaní penez tak radeji na osobni ucet. Pro návšteníky ze Slovenska: IBAN primo na pani je: CZ31 3030 0000 0013 8125 4024 BIC: AIRACZPP Děkuji všem alespoň za přečtění a zamyšlení se nad tím. Stal123
Rychlovka,kedze prave zaciname: Dal som si 2AKO Inter+Villareal. Inter dobra zostava, odpociva jedine Icardi a posila Candreva(avsak ten ma zatial nepresvedcive vykony), izraelsky celok je dost neznama, kurz 1.6 som si zahral a k tomu pridal vyhru Villarealu za 1.36. Doma privita Zurich. Bajocko som Villareal sledoval po prestupe Pata(moj oblubenec z cias ked hraval v AC), na lavicke Musachio co byva v zaklade. Kurz 2.18, da sa aj Live,GL*4*
St. Etienne 1-1 neprohra OK
uz tu bola nejaka diskusia o feyenoord vs manchester obrazom sice nesledujem ale akurat poslali do hry ibru, ked si pozriem zostavy tak je jasne kto je na tom lepsie. Formu maju teraz holandania vybornu ale tak hraju ovela lahsiu ligu a to ze nehra rooney je podla mna len plus lebo ta jeho forma mi pride uz iba klesajuca. Teraz je na manchester kurz 2,75 a ten sa mi zda hodnotny a skusam *8*
bielorusko KO len 4-1 *15*
Sramkova 6:4 7:6, Dodin 6:4 6:4 OK
v sekcii basket jeden priatelak na 20.00...GL
Hrate nieco na Europsku ligu? Prave som si presiel zostavy, celkom ma laks aj MU, hraju s Feyenordom, avsak Ibra na lavke, dokonca Rooney vypadol zo zostavy, vraj mu Mou nechava priestor na oddych.
Plzen-Rim, tu si vyhru netipnem, Rim ma trosku obmenenu zostsvu a nie je v najsilnejsej 11-ke.
Uvazoval som aj nad Fenerbachce, avsak na Turkov mam smolu, takze vynechavam.
A premyslal som aj nad Zenitom,htaju s Tel Aviv, avsak ti su doma silny, a kto vie ako k tomu Rusi pristupia Aj ked zostavu maju silnu, celkove ruska liga mi nepride nejak silna.
Van Uytvanck 6:4 6:3 hcp -5 - vrácen vklad, aspon peníze zpět, zápas jsem neviděl, ale podle průběhu to mělo klapnout
Eysseric 3:6 6:2 6:2 OK
Tip! Panathinaikos - Ajax | Datum zápasu: 15.9.2016 21:05 | Tip: under 9,5 rohu | Kurz: 1.84 | Vklad: 3
Polsko 19-Rumunsko19 2:0
Kdo byl skromný, jako soudruh Lenin, tak -1,5 OK
Kdo ne, tak zalitoval tyčky v 75 minutě... KO
Jinak Rumunky kousaly o něco víc, než jsem čekal.
Tip! PODOLSK - SPARTAK | Datum zápasu: 15.9.2016 18:30 | Tip: Kempe - počet bodů nad 0,5 | Kurz: 2.13 | Vklad: 1