severní amerika-česko 2:3 ko..no zvláštní zápas*15*
severní amerika-česko 2:3 ko..no zvláštní zápas*15*
Tip! Zeballos- Petrovic | Datum zápasu: 15.9.2016 11:00 | Tip: Over 18.5 | Kurz: 1.72 | Vklad: 3
no ja teda pozeram north america U23-CZE poslednych 10 min, lebo som az teraz prisiel, ale teda horite vzadu ako fakla. "skoda" ze teraz nepodavam, ale podavat, tak si hned dam mladikov dnb za 2,95 na betku. len za spominanych 10 min mali 3 tutovky + strelecka prevaha. Toto si urcite zasluzia aj vyhrat a aj na to maju
Aston Villa-Brentford 1:1 - domácí over 1,5 KO
LM 2ako KO...Lyon v klidu 3:0, ale Juve 0:0
TOT-MON 1:2 ....OK 02 *4*
2 _ako champions league OK
Len v rychlosti, lebo lirz pada. Juvenrus sevilla zahral som X. Strasne malo sanci, takticky futbal medzi 16kami. Kurz 2.4 som chytil v tipaci. Uvidime, GL*4*
Cakal som vacsi tlak Juventusu, aj som si ich chcel podat Live lebo kurz uz padol pred zapasom. Bezi 56minuta.
Neuveritelné....2x som hral posledné dni v livku proti Dánom ( v sobotu s Nemcami a dnes s Holanďanmi) a 2x ma odfajčili....*15**12*
DŮLEŽITÉ!! Pripomínam *5* Vážení členové mám pro vás výzvu/prosbu. Většina dlouhodobých členů jste si s námi asi vydělali snad zajimavé peníze a pomohli jste si tak k dovoleným atd. Jsem za to moc rád a tak si vás dovoluji požádat o pomoc jedné paní. Je to kamarádka mého kamaráda. Paní je sama, je jí 37 let a má 3leté dítě, o které se sama stará. Bohužel ji postihla roztroušená skleroza a je na tom momentalně tak, ze uz v podstate nechodi. S péčí o dítě ji pomáhá její matka. Paní prosí o prispevek, aby si mohla poridit odlehceny invalidni vozik, ktery bude schopna sama slozit a takovy ten elektricky "skutr" aby se mohla s deckem "prochazet" mestem atd. Vím, že lidé jsou skeptičtí, zda to není podvod, ale tady za to ručím osobně. Já osobně jsem s dvěma známými poslal celkem 10000Kč. Samozřejmě tolik po vás nežádám. Stačí i pár stovek. ČÍSLO ÚČTU JE 1381254024/3030 Paní má účet i u konta Bariery, ale mám u těchto nadaci pochyby o rozdelovaní penez tak radeji na osobni ucet. Pro návšteníky ze Slovenska: IBAN primo na pani je: CZ31 3030 0000 0013 8125 4024 BIC: AIRACZPP Děkuji všem alespoň za přečtění a zamyšlení se nad tím. Stal123
GER - AUT 78:58.....Ger TT under 78 void
MKD - GB 62:89.....Gb ML OK *4*
Zilina - Trencin 2:4 vyhra hostia OK
Poprad - B.Bystrica vyhra hostia 2:4 OK
Kosice - L.Mikulas 2:0 L.Mikulas -1,5g OK
*4**5**4*
Havířov-Jihlava 1:4 Under ok
Prerov - Frydek 5-5 over OK *5*
Trošku bych otevřel diskuzi a vyjádřil se k dnešnímu zapasu našich. Vítěze tipovat nebudu, i když určitě bych nehrál U23 a už vůbec bych netvrdil, jak tu psal tuším Diesel, že pokud budou chtít tak nám dají 4 góly za třetinu
Líbí se mi under 5,5 za 1,90. Menší hřiště pro Amiky právě takovou výhodou nebude. Naši budou mít lehčí práci se zahuštěnim třetiny, o něco se smazou rychlostních rozdíly mladých hráčů a navíc na tyhle rozměry jsou zkratka všichni připraveni z NHL. Proti Rusku jsme nezklamali...a že by Amici byli o tolik kvalitnější, než dream team Ruska? Já nevím... Ten under mi z toho vychází prostě nejvíc
Sledujete někdo ten bakset Němců? Ten under nám docela leze, celkem se mi to zamlouvá, ale došel jsem až teď. 81,5 si asi zkusím.
Trošku mimo....to je ale divočina na 2.lige....Banik- Opava...ale inak super atmosféra
Tip! Porto - Kodaň | Datum zápasu: 14.9.2016 20:45 | Tip: over 2,5 gólu | Kurz: 2.03 | Vklad: 1
Hodonín 2:0 ok*4*
Mahony,Basketaci, ted je v livku na bet365 pratelak OOSTENDE - FRANKFURT polocas 40-29 a na Frankfurt hcp +11,5 si myslim ze je hratelne, nevim nic o sestavach ale vypada to ze Franfurt zatim jen neco trenuje, ptz pred polocasem meli nahazenejch vic trojek nez dvojek a Franfurt umi otacet zapasy, nazory?
Tip! Itálie - Guatemala | Datum zápasu: 15.9.2016 01:00 | Tip: over 5,5 | Kurz: 1.8 | Vklad: 3