Thx vm za dnesne tipy..najmä ten Frydek vstal z popola.*8*
Thx vm za dnesne tipy..najmä ten Frydek vstal z popola.*8*
hokej zo sekcia 2x OK *5*
Frýdek-Ústí 7:6 ok*4*
Jihlava-Benátky under ok
Livebet. *4*
Třebíč-Budějovice 3:2 KO*10*
tu z diskusie Frýdek-Místek : Ústí
over6,5 @2.15 už v 6min druhej tretiny OK (3-4)
tak takto easy som to naozaj nečakal *7**5*
Katar - J. Korea 60:86.....J. Korea AH -18 OK *4*
ta kvalita jasne na strane sikmoockov...
Tip! Bellis - Hesse | Datum zápasu: 12.9.2016 21:00 | Tip: Hesse +1,5 setu | Kurz: 2.04 | Vklad: 3
Už sa Vám stalo,že :
,,Predaj Vášho tiketu schvaľuje bookmaker" *12*
Mahony
Stoudemire v Hapoelu :-))
sekcia hokej *17*
tip na Hofera ve volbách jsem voidoval *3*
Za tipem stojím, ale vzhledem k tomu, že se termín posouvá o 2 měsíce, není možné jej teď hrát v takovém vkladu. Za 2 měsíce se toho může spoustu stát (viz. akce "špatné lepidlo"). Plná palba nyní neodpovídá realitě.
sakraaaa, namiesto "odpovedat" som dal omylom "x" staliku *9*
ale chcel som napisat, ze jedinym cielom Mark-a registrovat sa tu (s dalsim nickom si myslim) bolo, aby nam tu nalozil...
ten seminar si tu daj este raz staliku :)
Sekce hokej 1 liga
Chcel by som sa ako novy uzivatel opytat, ci je beznou praxou po prehranom zapase napisat nieco ako - nechapu KO. Pride mi to ako vysmech ludom. Dakujem.
Tip! Frýdek-Místek - Ústí nad Labem | Datum zápasu: 12.9.2016 17:00 | Tip: Frýdek-Místek | Kurz: 1.99 | Vklad: 2
Jen poznámka k několik dní starému (a ostudně prohranému) tipu...
Jak jsem právě slyšel v kapverdském státním rozhlase (http://www.rtc.cv/rcvdirecto/), tak trenér Beto Cardoso odstoupil z pozice repre trenéra Kapverd. Nesplnil úkol dostat se na CAN 2017 - a odstoupením udělal radost domácím fanouškům i hodně hráčům. Nyní se vyjdenává o tom, že na trenérskou lavičku by se měl vrátit Lúcio Antunes!!! Pod jeho vedením měli Kapverďané největší úspěchy a hráli nejhezčí fotbal. Tehdy byli dokonce na 31.místě žebříčku FIFA (poznámka - ČR je aktuálně 34.). Bohužel pak pověsil trenéřinu na hřebík a šel dělat své občanské povolání - leteckého dispečera na mezinárodní letiště v Prai. Teď se tedy jedná o jeho návratu, prý by to mělo klapnout - a to by pro příští zápasy, kvaldu na MS 2018 (3.10. v Senegalu a 7.11. doma s Burkinou Faso), mohlo znamenat hodně... Hlavně Senegal asi bude kursově hodně favorizován. Tak uvidíme. Já už se moc těším a dění kolem "Tubarões Azuis" budu i nadále podrobně sledovat...
;)
nieco z Asia Challenge...
Tip! Azerbajdžán - Maroko | Datum zápasu: 13.9.2016 23:00 | Tip: over 5,5g | Kurz: 1.88 | Vklad: 4