No tak já bych si dal pozor na velmi nebezpečnou KOSTARIKU. Suverénně ovládlo mistrovství CONCACAF a přímo v Kolumbii v přátelácích což samozřejmě není směrodatný ale určitou sílu to ukazuje porazil Austrálii 4:0( Kazachtstán s AUS 2:1.... ) a hlavně s velmi silnou Ukrajinou 1:1!!!!!!
BurukOkan |
10.9.2016 12:04
Já se na to pokusím odpovědět. Přáteláky jsou hezká věc, ale zrovna Cacau si s kazachstánem zkouší všechno možný a výsledek přáteláku u nich mě bez dalších informací vůbec nezajímá. Jsou schopný jeden den hrát s Uzbekistánem 1:1 a další den 9:0 - tolik ke Kazachstánu. Austrálie je slabý tým, který je na MS do počtu víceméně a postup do OF by byl megaúspěch, tudíž to bych nepřeceňoval. Ano, Kostarika vyhrála CONCACAF, neboli soutěž, kde nikdo nemá zkušenosti z Evropy ani Jižní Ameriky - ta soutěž není nijak extra kvalitní. Argentina loni dokázala vyhrát Copa America, to je mnohem větší úspěch a navíc Argentina má většinu hráčů v Evropě a mají zkušenosti s mimořádně těžkými zápasy (Rescia nebo Cuzzolino zrovna letos hráli za Pescaru Final Four Futsal Cupu a patří tam k top hráčům). Výsledek s Ukrajinou je hezký, to nepopírám, ale Argentina je pro mě o dost lepším týmem než Ukrajina, která trochu postrádá kvalitu v útočné fázi. Nechci Kostariku podceňovat, ze 3. místa by měla postoupit do OF (protože má Šalamounovy ostrovy), ale při vší úctě je Argentina lepším týmem a tyhle soupeře porážet jednoduše musí.
Já se vyjádřím především ke Kazachstánu, páč tento tým sleduju opravdu podrobn,: a toto utkání jsme mel možnost vidět. Kazachstán nastoupil bez LEA, Evertona a kapitán Zhamankulova (tzn. 3 z 6 hráčů, kteří budou trávit na ploše většinu času). Kazachstán v 5.minutě vedl 2:0 a poté hrál vícemnéně jen nadržení balonu. Austrálie se víceméně dostala snad jen do dvou větších šancí a z jedné byl gol. Samozřejmě ani nehráli pp, aby neukazovali nové sehrané veci jak prozradil Cacau. Osobně kostatiku nepovažuju za slabého soupeře ale při vší úcte by bylo velké překvapení kdyby neco uhrali jak s ARG, tak s Kazachem.