Tip! Donbass - Generals Kiev | Datum zápasu: 9.9.2016 17:30 | Tip: Donbass celkový víťaz zápasu | Kurz: 1.58 | Vklad: 2
Tip! Donbass - Generals Kiev | Datum zápasu: 9.9.2016 17:30 | Tip: Donbass celkový víťaz zápasu | Kurz: 1.58 | Vklad: 2
Alphen a/d Rijn ITF
Eden Silva - Suzan Lamens, 9.9.2016 - 15:00
Eden Silva money line @ 1.71 (Synot), @ 1.66 (Bet365) - 3/5
Eden Silva vcera porazila favoritku Enache (odds cca @ 4), coz je souperka velmi kvalitni na ITF podnicich. Letos se vracela po zraneni, ale minuly rok na teto urovni valcovala kazdou souperku. Mlada britka je na okuhu o mnoho dele a zna daleko vice tyto faze mensich turnaju. Souperce bylo teprve nedavno sedmnact let, jeji podani ma hodne nizkou rychlost a z toho se bude tezit hodne bodu. Na okruhu je teprve druhym rokem a tento vysledek je vlastne jejim maximem. Tady startuje na wild card a dal muze tezko postoupit. Souperka je silnejsi a zkusenejsi. Odds maji value, fair na maximu 1.45. Normalne bych pridal jeste unit, ale casto se mi stalo v Holandsku spoustu zapasu hodne podivnych, kde figurovali i domaci hraci. *4*
Tip! Rakúsko - Holandsko | Datum zápasu: 10.9.2016 20:20 | Tip: under 145.5 | Kurz: 1.85 | Vklad: 2
Lemoine 3:6 6:4 0:6 KO, první a třetí set hodně špatná
21275|
Kdo by se chtel dozvedet neco vic o sazeni tak ctete!! Byl jsem znamym pozadam o pomoc pri skoleni, ktere se bude konat v Praze. Skoleni bude na cca 4h a muzete se tam dozvedet v podstate vse co potrebujete k tomu byt ziskovy! Vice info na skolatiperu.cz!! Nebo skrz bannery, ktere se tu od dneska zacnou objevovat *17**17*
tip v sekci tenis, start už v 9h
Tip sekce fotbal. GL *4*
Wozniacki 4:6 3:6 +1,5 setu KO
Evropa-S.Amerika 0:4 over KO
hm,tak mladici hned s nulou,to sem nečekal*15*
Sekce tenis *3*
niečo malo som napísal k NFL, k otváraciemu zápasu, kto chce, nech niečo pridá. Baseball
Tip! Litoměřice-Frýdek | Datum zápasu: 9.9.2016 18:00 | Tip: výhra hostů | Kurz: 2.2 | Vklad: 3
Byla založena miniliga Tipmatchbets na extraligu na Fantasy(isport). Kdo má zájem vstoupit,pošlete mi název týmu do zpráv,následně zašlu pozvánku P.S.je nás zatím jen 6,čekal jsem větší zájem*15* tak poďme si zahrát*3* Su ochotné věnovat mistrovi pulitra domáci slivovice vlastni produkce*9*
mam otazku v sekcii sazkove kancelare, vopred dakujem za reakcie
Švédsko 6:6 Finsko
livebet OK*4*
sice trochu jinak než sem čekal, Švédi po dvou třetinách 5:2 a nakonec plichta, ale na to se historie neptá a hlavně že se zelená
EBYSL live
Salzburg - Innsbruck 3:1 KO, Salzburg povolil...
Vídeň - Vasas Budapešť 7:3 Vasas over OK *4*, daly se čekat góly, obrany nic extra...
Halo lidi, vysvětlí mě někdo rozdíl mezi under 5,5 a under 6? Dal jsem under 6, padlo 6 golu a měl jsem to jako prohraná. Nemělo by to být void? Díky za odpověĎ.
Kolín 91-69 easy OK *2**5*
Kadaň-Frýdek 6:4 velký ko