V sekci tenis jsem se rozepsal k semifinále USO. Případné komenty a diskuzi určitě vítám.
Kdyby měl někdo jiný tip, samozřejmě taky vítám a pokud by měl někdo tip na Stana s Keiem, nebojte se přidat. *8*
V sekci tenis jsem se rozepsal k semifinále USO. Případné komenty a diskuzi určitě vítám.
Kdyby měl někdo jiný tip, samozřejmě taky vítám a pokud by měl někdo tip na Stana s Keiem, nebojte se přidat. *8*
Reuter - De Bakker ,Alphen a/d Rijn challenger
Reuter money line @ 2.60 WH - 4/5
De Bakker zdravotni problemy a vzhledem k jeho letosni psychice a vykonosti se da ocekavat opet veliky propadak. U nej je prave jedno ze hraje doma, ma na haku a kdyz se mu neco stane nebo s nim neni neco nejlepe, tak jsou sazky proti nemu velikou jistotou. Tentokrat ma jit o problemy s palcem prave ruky, kterou hraje. Reuter v totoznem prostredi nedavno porazil Sousu nebo Cerventese. Value na nem momentalne je velika. Hraje za maly okamzik*4*
dnes Bielorusko 2xOK + Hodonin taktiez, vstup uspesny *4*
bieloruský hokej Mogilev - Novopolotsk...po druhej tretine mi Bet365 vyhodnotili stavku ako nevyhernu...over 5,5...nemáte nrliekto podobný problém.... ďakujem
florbal, livebet*3*
over ze sekce tenis prubezne OK
EBYSL U20 live *3* start 19:00
Zaripov byl sice na ledě u obou gólů domácích,ale bod si nepřipsal - Ko
EBYSL U20 live *3* střely po 1 tř. 20:2 více v live
Recko-slovinsko 0:2 tip KO
Velmi se omlouvam, bylo to total mimo, strely 2:12... Bez sance*15*
idem hodonin ah-3,5 za 1.95 v betku, piestany len 15hracov, opatovne velka bieda, to by mala byt jasna zalezistost, domaci full *3* betko
Tip! Evropa-S.Amerika u23 | Datum zápasu: 9.9.2016 02:00 | Tip: over 5,5 | Kurz: 1.9 | Vklad: 2
Byla založena miniliga Tipmatchbets na extraligu na Fantasy(isport).*3* Kdo má zájem vstoupit,pošlete mi název týmu do zpráv,následně zašlu pozvánku
Tip! Kadaň - Frýdek-Místek | Datum zápasu: 8.9.2016 18:00 | Tip: Frýdek-Místek | Kurz: 1.83 | Vklad: 2
otazka sk *17*
kluci tenisový*17*
Mettek/Šafářová-Makorova/Vesnina dle mě mač 50:50 max 55% na Rusky a na Lucku s Betnii má Tipáč 2,43. Daly si od sebe trošku odech,po loňských žních,ale připadajimi zase hladovy. Rusky vzali zlato z Ria,tady ale už 2x ztráceli set,ale dokázali otočit. VZ 1:0
Opět něco z přípravy v sekci basket. A opět nebýt toho, že to je příprava, dal bych o unit vyšší vklad. *4*
sk prosím o radu ďakujem
Tip! Magnitogorsk - Riga | Datum zápasu: 8.9.2016 16:00 | Tip: Zaripov - počet bodů nad 0,5 | Kurz: 1.68 | Vklad: 2
Ahoj chlapci.. Nějaký nápad na dnešní KHL? Docela se mi líbí zápasy Magnitogorsk - Riga a pak Novgorod - Chabarovsk oboje 1. Je to jen můj pohled na rozpis zápasů nic jsem nezkoumal a jen se ptám na váš názor odborníků *16* díky*4*