Tip sekce fotbal*5*
Tip sekce fotbal*5*
Ten Kovalik teraz co ? Bude za nimi samostatne letiet ci jako ?
Alcaraz 6-4, 6-3 OK ....*4* celkem v poklidu
nieco z kvalifikacie ME v sobotu...
neco k Vuelte v sekci
Co ta Pliskova? Over nebo hcp? Oboje se mi zda dobre na to jakou ma fazonu, neco na servisu by mohla uhrat (ma ho dobry) a masina se mi zda preci jenom trochu min suvereni nez driv...over 19,5? Hcp + 5,5 oboje supr kurzy, ne?
sekce tenis, tip na over
ITF Ovideo - Tenis
8.9.2016 - 11:00
Alcaraz Ivorra A. - Werner J.
Alcaraz Ivorra money line @ 1.65 Doxx, 1.61 Bet365 - 4/5
Werner easy 6-0, 6-1 vcera jako dog, ale v zaveru si podvrtnul kotnik a je otaznik jestli dnes bude stoprocentne fit. Nicmene mu neprospeje ani typ soupere, proti kteremu ma H2H 1-3 a dostal od neho minuly rok 6-0, 6-3 a rok predtim 6-1, 6-3. Vsechno se hralo na antuce a dnes navic na domaci pro Alcaraze.
Kurs sem cekal okolo 1.4 proto i k vyse uvedenym duvodum volim zvyseny vklad. Hraje se za hodinku a dropnout by to asi melo.
Tip! Brest - Vitebsk | Datum zápasu: 8.9.2016 18:00 | Tip: over 5,5 | Kurz: 1.72 | Vklad: 2
Tip! Mogilev - Khimik SKA | Datum zápasu: 8.9.2016 18:00 | Tip: over 5,5 | Kurz: 1.75 | Vklad: 2
vsuvka, debl proti Zelenay/Kretschmer je cca @ 1.65, jestli to nekoho zajima
Tip! Wozniacki - Kerber | Datum zápasu: 9.9.2016 02:30 | Tip: Wozniacki +1,5 setu | Kurz: 1.84 | Vklad: 3
Vcera koukam krasna diskuze :)
k tématu: KO serie k tipovani patri a neni treba z nich panikarit, i kdyz jsou neprijemne. Ono z pohledu psychiky 3ko v rade kolikrat zahejbaj se sebevedomim daleko vic nez 3ok. Kazdopadne stejne tak neni mozno slavit nejakou OK serii protoze ta k tomu taky patri. Podle me dlouhodobe ROI 8-12 procent je to co ma vetsina dobrejch sazkaru a je to jen o tom kolik penez na sazkach otoci.
Kazdopadne super Kokosorech jak analyzujes svoje sazeni! To dela malokdo a je to skoda. Ja to povazuju za jednu z hlavnich veci v sazeni - ucit se z chyb a analyzovat zpetne jak co mi jde a co ne.
Proto je v planu umoznit na webu Tipmatchbets kazdemu vest si statistiky a kdo bude mit zajem dostane pak podrobny rozbor sveho sazeni z techto statistik. Zde bude uvedeno jak mu jde ktera liga, ktery tip sazek, jakou ma uspesnost za velke vklady a jakou za male atd atd atd. Protoze myslim, ze tohle dost lidi nevi a zbytecne tak ztraci penize.
V sekcci hokej odkaz na tip zo SVK ligy *4*
Challenger Genova 11:00
Kovalik - Arnaboldi
2 @ cca. 2,6 4/5
Po tom ako Klizan vcera oznamil, ze v sobotu do Australie na Davis Cup neleti, sa do timu dostal prvy nahradnik Kovalik. Tento fakt jednoznacne vnasa pre mna obrovsku hodnotu do tipu.
Osobne neverim tomu, ze Kovalik sa bude chciet v Taliansku zdrzat a jeho prioritou bude co najrychlejsi navrat domov a potrebna priprava pred sobotnajsim odletom do Australie.
Tento rok sa spolu stretli uz 2x, oba na antuke a naposledy v juli bol uspesny prave talian.
GL*4*
Byla založena miniliga Tipmatchbets na extraligu na Fantasy(isport). Kdo má zájem vstoupit,pošlete mi název týmu do zpráv,následně zašlu pozvánku*3*
LuA_luA diky moc za tenis take infa mam rad *2*
Ahoj všem,
začínám jako úplný greenhorn a chtěl bych Vás poprosit o pár rad do mých složitých začátků.
Sázení se samozřejmě věnuji mnohem dýl, ale jednalo se o takové ty klasické sázky bez nějakého systému. Před ějakou dobou sem se rozhodl pustit se do toho trochu statisticky a zpětně napočítat jakou mám zhruba úspěšnost. Zjistil jsem, že jsem poměrně dost v plusu a daří se mi hledat value, akorát vše kazím špatným MM (několikrát vsazené all iny nebo třeba neustálé opakování dlouhých AKOvek, kde ušel jeden zápas).
No vyzkoušel jsem teda měsíc se striktním money managementem zatím jen za srandovní částky, ale došel jsem za 30 dní téměř ke 30% zisku. Znovu jsem zanalyzoval kde byly nejčastější chyby (v mém případě sázení na tenis a sázení na mobilu jen tak z pocitu bez infa). A od začátku nového měsíce jsem se zaměřil každý den jen na dva vybrané tipy. Ke dnešnímu dni mám pro tento měsíc 11 OK a 1 KO. Upřímně jsem očekával v prvním měsící buď mírný mínus nebo zisk do 5%, takže jsem byl dost překvapen i tou bilancí. Ale tento měsíc mě zatím úplně odrovnává. Moc nevím, co si o tom mám myslet, pořád hraji za dost nízké částky především vzhledem ke svým možnostem, ale přestávám si myslet, že je to náhoda. Jak dlouhé máte obvykle šňůry vy? Myslíte, že se mi prostě najednou přestane dařit nebo jsem v sobě objevil nějaký skrytý talent :D?
Btw. Jsem student VŠ a v součastnosti ani nejbližší budoucnosti tak nemám ambice ani pokušení se sázením nějak živit, ale jako přivýdělek, je to pro mě dost lukrativní.
Díky všem co dočetli za případné názory :).
BLS - POR 62:52.....Bls hcp -4.5 OK *4*
AUT - DEN 86:66.....Den TT under 70 OK *4*
SUI - CYP 76 :80.....Cyp ML OK *4* a Sui TT under 74 KO
MKD - HUN 66:76.....Hun AH +7 OK *4* a ML OK *4*
skoda Sui TT o 2 bodiky (ta 1. Q...)
Salzburg - HV71 over OK*7*