Tip! Sheffield Utd.-Southend | Datum zápasu: 16.8.2016 20:45 | Tip: Sheffield Utd. PG +1,5 | Kurz: 1.72 | Vklad: 3
Tip! Sheffield Utd.-Southend | Datum zápasu: 16.8.2016 20:45 | Tip: Sheffield Utd. PG +1,5 | Kurz: 1.72 | Vklad: 3
Purple máš v analýze chybu máš tam špatný kurz
v sekci ostatni pinec na zitra
Mahony: To tedy jo.. over jsem dotlačil (162,5), ale ruku na srdce, tu by byla s tím tempem spíš smůla, kdyby to nepadlo.. Co říkáš na cokoli na Španěly (od underu 154 po handicap -5,5).. Uvidíme, jak se hýbne Litva, ale 2,34 je taky fajn - pro mě fér kurz na ně lehoučký dog do 2,15. Srbsko je nečitelné, byť si myslím, že to dají, ale ten kurz nestojí za nic. A USA bude beztak o 25, ale do vysokého handicapu už nejdu..
Tip! Atletika muži - výška | Datum zápasu: 17.8.2016 01:30 | Tip: Mutaz Essa Barshim | Kurz: 2.85 | Vklad: 1
jsem v práci, nemám čas sepisovat tip. Stále vidím hodnotu v kurzu postupu Razgradu přes Plzeň. Ano, Plzeň v lize naposledy v klidu za 3 body, ale její výkony jsou jak na houpačce a nezasloužený postup přes Karabach to jenom potvrdil. Bulhaři minimálně poslední 2 sezóny jsou minimálně na stejné úrovni jako Plzeň (pro mě osobně výš), v klidu postoupili přes Podgoricu 2:0 a 3:0 a potom vyřadili CZ Bělehrad 2:2 a 2:4 v prodloužení. Pro mě jsou Bulhaři favorité zhruba 60:40, takže fér mám někde na 1,7. Já jsem podal už dřív, stihl jsem ještě 1,91, ale i současný kurz 1,83 u betka má v mých očích hodnotu. Dají se sehnat i vyšší kurzy. Za mě 3/5 *4*
sekce hokej - tip*4*
gratulka, pekne si to "prečítal" *4*
ARG -19.....hcp +9.5 KO
Shaunae Miller winner @ 2,62, i když závěr byl trochu drastický ....*8*
Shericka Jackson 1-3 | OK *4*
Shericka Jackson 1-4 | OK *4*
Jackson vs. Hastings | Jackson | OK *4*
Francis vs. McPherson | Francis | OK *4*
Hastings - Francis | Francis | KO
Chelsea - WH 2:1, tip VOID
WH za 75min. nevystrelil na branu, Chelsea hrala skvely futbal, bohuzial nepremenila golove sance pri stave 1:0 a nakoniec len zachranovali vitazstvo*13*
GD Estoril Praia - CD Feirense 0:2 FT
BTTS, bet KO
*10*
Tip! Košice-Bern | Datum zápasu: 16.8.2016 18:00 | Tip: over 5,5 | Kurz: 2.07 | Vklad: 3
Na úvodní stránce je Tipy a Analí/ýzy. Pouze detail, ale praští ta hrubka do očí *8*
JAP - FRA žena 4:0 OK
Vycházející slunce vyšlo krásně*7*
Stalik vpravo hore na telefone ked kliknem aby sa mi otvorilo velke menu .. Diskuzia,tipy atd.. Tak dole mi ukazuje ci som dostal nejake spravy..stale tam svieti (0) aj ked mam nove spravy
Livebet